La barn være barn

 

Og ikke gjør det vanskeligere for innvandrere enn det allerede er, å komme til et nytt land og prøve å integrere seg her. La de få kledd som de vil, og la de gå på norsk skole, så blir disse barna gode norske borgere om de selv og foreldrene vil det-

 Dersom man ønsker å få slutt på bruken av hijab i skolen gjennom å bruke skoleuniform, så vil man ikke lykkes, sier Kristin Halvorsen til VG.

 Vi kan ikke si nei til å bruke ett religiøst symbol sammen med uniformen. Det vil være diskriminerende. Da må vi i så fall nekte bruk av alle religiøse symbol i skolen, sier Halvorsen.

Vg.no

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10001277

One thought on “La barn være barn

 1. Hvorfor lage et problem av noe som ikke burde vært et problem?

  Diskusjoner og forhandlinger opp og i mente, og det på absolutt alt som det går an og vri og vende på!

  Hijab burde ikke vært et diskusjonstema i det hele tatt. Gå med hva pokker du vil så lenge de norske gamle gode tradisjonelle reglene ligger til grunn i Grunnloven vår. Nemlig, inne i offentlige rom tas hodeplagget av, samme hva dette hodeplagget kalles…

  De som har problemer med dette har nok kommet til feil sted i verden. For nekter en å gå på skolen kommer staten inn og tar hand om barnet som er under atten år… Alle i Norge skal gå på skolen og foreldrene kan ikke holde barna sine hjemme. Slik er reglementet og papirmøljen begynner å rulle…

  Velkommen til Norge dere nye landsmenn! Trives dere ikke i vårt nærvær, og våre leveregler, så er ikke Verden større enn at det går ann å flytte på seg, og det innen rimlighetens tid.

  Jeg ser litt på innvandringen som at en er gjester i en annen manns hus. Da skal en oppføre seg som gjest. En skal føle seg velkommen og vertskapet kan være gjestfrie, men en «Snoker ikke rundt i andre sine hus (skuffer og skap), en kommer ikke og beretter hvordan en skal innrede huset, men en kan gjerne være ydmyk og komme med forslag uten å «trø» på vertens tær.»
  På gjesteværelset (les; innenfor husets fire vegger)da kan en fritt utfolde seg slik en måtte ønske. Har en god kultur og gode tradisjoner med seg i kofferten, så kan en der ta disse frem og nyte godt av dem:)

  Viser det seg at husverten blir belært og irettesatt for hvordan han/hun har det hjemme og må begynne å forsvare sitt eget «revir», ja er det da husverten som bør flytte og finne nytt «beite» eller er det «besøket» som skal pakke kofferten og dra tilbake til dit han/hun kom fra?

  Er dette egentlig noe å diskutere, eller er det dette vi kaller for sunn fornuft?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.