Laptop i fanget kan gi brannskader!

 

IKKE HA LAPTOPEN I FANGET

 

Det kan i verste fall gi deg brannskader. Og ikke legg igjen pc´n i sengen uten og slå den av, det kan i verste fall skape brann. Alle laptoper blir svært varme etter en stund, derfor er det viktig at den får kjøling og bør stå på et hardt og rett underlag så den får riktig kjøling-

Bruk av pc opptar en stor del av tiden til barn og unge i dag. Pc-en benyttes til alt fra skolearbeid, til chatting og spilling.

Til tross for dataprodusentenes instruksjoner om at laptopen skal stå på et stabilt underlag, sitter mange likevel med den bærbare datamaskinen i fanget.

Flere og flere opplever nå å få en hudskade av dette.

Gjør det til en huskeregel at du slår av pc´n så snart den ikke er i bruk. Alle el- artikler kan være farlig å ha stående på, eller i «dvale» modus. Slå helt av, og dra ut støpslet om du reiser vekk og er borte i mer enn et døgn. Er det feil på el- artikkelen, så kan det i verste fall skape brann. Dette unngås med å dra ut støpslet-

kilde NRK.no

http://www.nrk.no/programmer/tv/puls/1.7221781

2 thoughts on “Laptop i fanget kan gi brannskader!

  1. Thanks for this informative piece. I always leave my laptop on and many a time felt the heat burn my skin. Will definitely be more careful in the future.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.