Leamus

Har du hatt leamus noen gang? Det er litt irriterende, spesielt om du får det i ansiktet så andre kan se det? På øyelokket feks! Så hele øyelokket dirrer. Jeg får det av og til i munnviken, så jeg ser ut som en slagpasient mens det pågår. Og jeg får det på låret, midt på låret dirrer det som om jeg får krampe, bare at det ikke er så smertefullt som krampe kan være.

Tenk å få leamus på fotbladet eller i alle tærne på engang – mens du kjører bil … høyre benet feks- WRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMM! Rett gjennom vinduene på Hennes og Martin eller hva den kleskjeden heter. De har i hvertfall digre vinduer…..flaut!

Eller hva om du får leamus på overleppa, på første date, akkurat når du skal kysse… drit kjedelig! 

Fra Lommelegen: » Leamus er et ganske vanlig symptom hos friske mennesker. Det er som oftest helt ufarlig. En sjelden gang kan det være tegn på vitaminmangel eller tilstander med hormonforstyrrelser. Oppsøk gjerne fastlegen for å få tatt blodprøver. Ta da også såkalte elektrolytter (salter i blodet), kalium, natrium og kalsium. Farlige tilstander er svært sjelden og gir flere symptomer enn bare leamus».

Godt å høre asså. Hormoner har jeg i hvertfall nok av! Masse manlige! Neida, joda- Neida. Jeg bare tuller. Hormonene er helt på plass de-

Fortell meg gjerne om du har opplevd kjedelige eller morsomme hendelser der leamus er involvert-

lommelegen.no

3 thoughts on “Leamus

  1. En gang fikk jeg leamus på øyet når jeg satt på et fly. Det var selvsagt på det øyet som vendte mot han som satt ved siden av meg… Det ville jo faen ikke stoppe heller! Det varte hele turen fra Tromsø til Oslo (ca. 2 timer). Han som satt ved siden av så ut som han ble litt redd. Han må jo ha trodd jeg var gal, for jeg satt og blunket med det ene øyet i et desperat forsøk på å få det til å slutte x)

  2. JEG HAR SVARET!! ALLE MED LEAMUS SE HER:

    Leamus kan være et resultat av mangel på tiamin, B1 vitamin. Så skaff B1 vitamin så raskt som mulig, jeg prøvde magnesium, funket ikke. Prøvde å kutte ut kaffe’en noe legen mente kunne forverre situasjonen, det hjalp men ikke bra nok, så mens jeg lagde en nettside og kopierte en bok om vitaminer så kom jeg på å lese det med tiamin b1 vitamin.

    LYKKE TIL!! FØLER MED DERE.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.