Lett kledd mote

Fordelen med at det blir sol og sommer er jo at man kan gå med mye mindre klær enn ellers. Bloggeren http://www.knighttcat.com/ vet hva hun snakker om, og skriver om kommende mote, for barn og kvinner i alle aldre.

Het er det noe for en hver smak, og finner du ikke noe du liker her, så fortjener du ikke å ha noen garderobe i det hele tatt;)

Det eneste jeg reagerer på er at modellen er alt for tynne! De er så tynne at de ser ut som om de holder på å sulte hjæl! Men det er sikkert fordi jeg ikke har peil, og er mest kjent for å være glad i kurver…. ikke sånne du fletter, men damekurver, pupper og  lår, noe å ta i!

Mote er kunst for de som kan det, for oss som kun bruker klær til å dekke til valkene, og å slippe å fryse er ikke så opptatt av det. Men god mote, og mote for de kresne er jo flott å se på. Men jeg skulle ønske meg mer normale modeller…

Som f.eks  noe midt i mellom disse:    

2 thoughts on “Lett kledd mote

 1. Ha er galt med dama til venstre da?

  Ei hiva dame, en skjønn havn og en deilig favn å synke hen i, pipestilkene til høyre gir ingen slik følelse, der blir det snarere snakk om a sykne hen!!

  1. Her er jeg veldig enig med deg, og angrer allerede på det elendige eksemplet mitt, og jeg er ikke i tvil o mhvem jeg ville bedt ut på en bedre middag av de to:) Damer skal ha kurver som sagt, og det har ikke hun stakkars beingrinna som vi ser til høyre her…

   Takk for innlegget ditt Erik

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.