Mahmoud Ahmadinejad- kanskje verdens farligste mann?

 

Irans President Ahmadinejad.

En leder som ikke går i veien for krasse uttalelser og med makt nok til å starte verdenskrig nr 3 med et knips!

Irans president Mahmoud Ahmadinejad kom onsdag med et nytt utspill mot Israel og kaller Nazi-Tysklands jødeutryddelse en myte. USA og EU reagerer skarpt.

Landet frykter et israelsk angrep rettet mot det kontroversielle iranske atomprogrammet.

– Til tross for USAs og EUs innsats for å påføre Iran sanksjoner, vil Bushehr-kraftverket bli fylt med brensel tirsdag, sier Alaeddin Boroujerdi, leder i nasjonalforsamlingens komité for nasjonal sikkerhet og utenrikspolitikk.

Det er Russland som leverer brensel til atomkraftverket. Russerne skal også ta seg av avfallshåndteringen.

Vestlige stormakter frykter at Iran skal forsøke å utvikle atomvåpen, men Iran selv hevder at landets atomprogram kun har fredelige formål.

– Alt er bare retorikk, sier norsk-iranske Mahmood Amiry-Moghaddam.
Han er forsker, menneskerettsforkjemper og leder for organisasjonen Iran Human Rights.

– En ting er hva presidenten sier, en annen er hva Vokterrådet og Revolusjonsgarden ønsker. Ahmadinejad har fått beskjed fra sin øverste leder om å prøve å lette litt på trykket. Han har ingen makt selv, sier Amiry-Moghaddam til VG Nett.
Han mener den mildere tonen fra presidenten viser at sanksjonene mot Iran virker. Irans leder sier det motsatte.

– Selv om administrasjonen i USA hundredobler sanksjonene og selv om europeerne blir med, så er vi i stand til å møte våre egne behov, sier Ahmadinejad.

Iranske myndigheter nekter for at landet er i ferd med å utvikle atomvåpen, men nekter å la utenlandske inspektører avgjøre om dette stemmer.

I en svært kritisk rapport fra det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) mandag fremgår det at to av byråets inspektører ble nektet å reise til Iran i juni.

Iran skal ha begrunnet innreisenekten fordi de to inspektørene hadde forbindelser til «falske og feilaktige påstander», noe IAEA har uttalt at byrået stiller seg uforstående til.

– Byrået har full tillit til de to inspektørenes profesjonalitet og uavhengighet, skriver IAEA i en melding.

Beslutningen om å utestenge de to inspektørene har irritert makthaverne i USA, som ser med økende uro på Irans atomprogram. Den Washington-baserte tankesmien Institute for Science and International Security (ISIS) deler denne bekykmringen.

– Iran kan tenkes å øke sin evne til å gjemme vekk radioaktive stoffer i all hemmelighet for så å produsere høyanriket uran i et anlegg som hverken inspektørene eller vestlige etterretningsbyråer kjenner til, skriver ISIS i en rapport som ble offentliggjort denne uken.

Israel har aldri utelukket muligheten for en militæraksjon for å hindre Iran i videre arbeid med urananrikning, og har lenge anklaget erkefienden for å prøve å skaffe seg atomvåpen. Dette avvises av Iran.

Med sin uttalelse onsdag, som er den tredje i rekken der han truer Israel med utryddelse eller sier at jødeutryddelsen ikke er skjedd, plasserer den iranske presidenten seg ideologisk på linje med vestlige nazister og historiske revisjonister.

– De har fabrikkert en legende ved navn «Massakren av jødene», og de setter den høyere enn Gud selv, religionen og profetene, sa presidenten i en tale i byen Zahedan, sørøst i Iran.

Den ultrakonservative islamisten gjentok også at den jødiske staten bør flyttes til Europa. Alternativt foreslår han at den kan flyttes til USA, Canada eller Alaska. Talen ble sendt direkte på iransk fjernsyn.

– Uhyrlige uttalelser

USA og EU reagerer kraftig på den iranske presidentens utspill. En talsmann for Det hvite hus, Scott McClellan, sier at president Ahmadinejads uttalelser viser hvor viktig det er å hindre at Iran får atomvåpen.

– Alle ansvarlige ledere i det internasjonale samfunnet erkjenner hvor uhyrlige slike kommentarer er, sa McClellan.

EU mener uttalelsene er fullstendig uakseptable og understreker at de ikke hører hjemme i politisk debatt.

– Iran ødelegger sine egne interesser med slike kommentarer, sa EU-kommisjonens talskvinne Emma Udwin.

Tysklands utenriksminister Frank-Walter Steinmeier sier at Ahmadinejads utspill kan komme til å påvirke forhandlingene om Irans atomprogram, som Tyskland, Storbritannia og Frankrike forsøker å få i gang.

Iranske myndigheter har også flere ganger tidligere varslet et kraftig svar på eventuelle angrep enten fra Israel eller fra USA.

I talen onsdag, som ble direktesendt på iransk TV, hevdet presidenten at land som protesterer mot hans uttalelser og fordømmer jødeutryddelsen, er på Israels lønningsliste.

– Hvis noen i landet deres betviler Gud, sier ingen noe. Men hvis noen benekter myten om jødemassakren, begynner sionistenes høyttalere og regjeringene på sionistenes lønningsliste å skrike, sa Ahmadinejad.

– Vårt forslag er dette: Gi et stykke av deres eget land i Europa, USA, Canada eller Alaska, sånn at de kan skape sin egen stat.

Ahmadinejad sa også at Iran ikke kommer til å vike det minste grann når det gjelder sitt atomprogram.

– Vi har opplevd deres holdning, og vi vil ikke lenger bli ført bak lyset av deres løgnaktige propaganda, sa han, bare en uke før det skal holdes samtaler med EU-landene.

Er det en person som USA, Vesten og Nato bør være obs på og så er det herr Ahmadinejad. Sansynligvis en gal mann, med alt for mye makt og våpen. En meget farlig blanding. Han står blant annet for uttryk som: » Jeg skal fjerne Israel fra kartet». Og han har i intervju med amerikanske «60 minutes» sagt at Osam Bin Laden befinner seg i Wasington….

Den iranske presidenten, Mahmoud Ahmadinejad, har overlevd et angrep mot bilkortsjen hans i Iran, melder libanesisk TV.

Fjernsynskanalen Framtid i Libanon oppgir at de har opplysningene fra det iranske presidentskapet.

Iran president Mahmoud Ahmadinejad sa lørdag at 11. september-angrepet er overdrevet.

Presidenten mener at det ikke finnes noen bevis på at dødstallene er så høye som det amerikanske myndigheter påstår.

– De sier at 3.000 mennesker ble drept, men det finnes ingen rapporter som avslører navnene, sa han.

Tror du USA har noe med 11.september 2001 å gjøre?

 

 

 

36 thoughts on “Mahmoud Ahmadinejad- kanskje verdens farligste mann?

 1. At Israel burde ligget i Europa eller USA har han rett i, jødene som flyttet og flytter dit er jo amerikanske eller russere. De får lov fordi de er medlem av en religiøs gruppe. Ikke rart de som bor der i området fra før reagerer på at det kommer en krigshissig gruppe for å lage en ny nasjon der. Ingen som nevner at USA ber folk dra til helvete om noen ønsker å ta del i deres millitære hemmeligheter. Var jeg en iraner vill jeg følt meg truet av de nye flyene til USA, skal vi spørre USA om å få vite hemmeliheten bak at det ikke kan ses på infrarød radar? Hva sier de da? Eller la Iran få lov til å ta del å alle atom hemmelighetene til Israel(som jo ikke har atombomber offisiellt)?
  Ser verden ikke at vi i vesten lage fiender hele tiden?
  Jeg lærte jo at alle russere var slik som muslimene beskyldes å være i dag, på skoleen!!
  Vi skulle tegne Sovjets ledere som slemme. Fantastisk god hjernevask fra den gode vestens demokrati. Tok jaggu feil staten der, de måtte jo fabrikere bevis for alt de påsto. Bare spør Treholt.

  At Irans president velger en relativt naiv/benektende måte å fremstå på er nok ett spill for sitt eget sensurerte folk.
  En annen ting du kan spørre deg selv om kjære blogger er : Når skal vesten bringe «demokrati» til en nasjon uten olje? Afrika blør daglig pga vestens griskhet. Når skal vi hjelpe Afrika slik vi «hjelper» Irak og Afganistan? Det finnes jo noen land med olje der også, tipper USA starter der.

  Poenget mitt er at vi må se litt på hva vi gjør også, kanskje vi provoserer mange med vår selvgode måte å være på?

 2. Det som er helt sikkert er at Iran ikke kommer til å kaste første stein. Så hvis Israel og/eller USA angriper Iran, er det naturlig at landet responderer. Hvis et land skulle angrepet Norge, ville jeg forventet at vi svarte og forsvarte oss med det vi har.

 3. Hør på skrullehue Jan Arild:
  Er det noen framdtid å snike seg på alle fire for ikke å provosere denne skittmyggen.
  Fred er ei det beste men at man noget vil, sa dikteren.. Skønn følgende : Representanter for disse kulturer respekterer bare STERKE ledere !! Avvikende holdninger ovenfor slike ledere regnes ALLTID som svakhet. Når de gir en knytteneve sørg for å gi ti tilbake !

 4. Morra di er verdens farligste mann. Tiden med vestlig hat, intoleranse, løgn, undertrykking, manipulernig og drap er snart over. Da får verden se den virkelige siden av den såkalte vestlige «sivilisasjonen».

  Verdens farligste mennesker, det er de som styrer vesten. De er de som hjernevasker sånne stakkarer som deg…

  Intelligente mennesker kjøper ikke pisspreiket dems lenger!

  PS. Bra sagt Jan Arild!

 5. Jeg har selv vært i Iran i 2009 og i 2010 og reist rundt i landet på egenhånd.

  Det er et veldig stort land som har en infrastruktur som slår oss ned i støvlene. Det er et fantastisk vakkert land som jeg virkelig kan anbefale alle å reise til. Å reise i diktaturer er mye tryggere enn å reise i Europa f.eks.

  Når det er sagt, så er det ikke spesielt kjekt når helt fremmede personer kommer bort til deg og forteller om situasjonen i landet. Det finnes ikke jobber, det finnes ikke mat, det finnes ikke frihet og mange går rundt og er rett og slett redde hele tiden. Når man sitter inne hos en Iransk familie og man skal snakke litt politikk, ser man frykten i øynene deres med en gang. Inne i deres eget hjem.
  Støtten til regimet er minimal og er nok et eksempel på et mindretallsdiktatur.

  Når det er sagt så er USA vår største terrorist og han har masse riktig i det han sier, mr Ahmedi.

  «Vi skal bombe dem tilbake til steinalderen» var et uttrykk som satt seg fast på hjernen min. Vilken ekstrem trussel og hvilken utrolig maktarroganse å bedrive slik terrorbombing, med alle «gode» lands støtte.

  Usa ødelegger landene de innvaderer og har støttespillere i regionen, Saudi Arabia, Pakistan og Egypt. Tilogmed Iran har kritisert SA for deres manglende stemmerettigheter for kvinner.

  Vi følger på slangens spill. Vi må få øynene opp for realitetene i verden og ikke bare følge og tro at en side er så mye bedre enn alle andre. Iran som land har en legitim frykt ovenfor USA. Det krever ikke mye for å se at USA har plassert ut fullt av baser strategisk rundt landet.

  Det er utrolig dobbeltmoralsk at USA og Israel presser sånn på for disse inspeksjonene; Israel har aldri innrømmet å ha atomvåpen, man bare antar det fordi de nekter å slippe noe innsyn i det hele tatt inn. Vi måtte vite det fra en whistleblower, som blir straffet lenge etter at straffen hans er fullbyrdet. Usa har aldri fått sine atomanlegg sjekket. Dobbeltmoral?

  Israel har 60 FN ressolusjoner de nekter å bry seg om. Usa har blokkert over 20 til. Noen av disse har kritisert Israel i harde ordelag for deres brutale fremdrift i området.
  At Israel har en statsminister som har innrømmet å ha ødelagt Oslo-avtalen gjør saken bare så mye mye verre.

  USA og spesielt Israel sine handlinger i området har destabilisert en hel region. Menneskene der har aldri opplevd frihet, kun kolonisering fra vesten og diktaturer. At de skal ha samme begrep og prioriteringer som oss er bare ikke realistisk.

 6. Ikke kanskje, han er for øyeblikket verdens farligste mann.
  Gal mann, steinalderkultur og hightek våpen passer ikke sammen, ei heller islam og hightek noe som helst.

  Islam har som hovedmål å underlegge seg hele verden, så vet vi andre vårt eget beste sørger vi for å holde alle islamske stater så langt våpenteknisk tilbake som overhodet mulig.
  Og aller helst burde noen få sendt inn en agent og fått eliminert Mahmoud Ahmadinejad så raskt som mulig. Så jeg håper de rette folka er sitt ansvar bevist og sørger for å holde Iran i sjakk og om nødvendig sprenger våpenprogrammet deres tilbake til steinalderen. For en gjeng fanatiske muslimer med ”steinøks” er langt tryggere for verden, enn om de har atomvåpen.
  Og er noen så naive at de føler seg trygge, merk Ahmadinejad sitt utsagn om at «Når krigen starter, har den ingen grenser», det betyr at han vil videreføre den muslimske tradisjonen og sannsynligvis utføre terror i land over hele verden.

  Og bare tenk dere når selvmordsbomberne får utlevert en bærbar atomladning i stedet for 5kg dynamitt, da er det for sent å gjøre noe.

  Israel er ingen fare for verden, de bare forsvarer seg selv. Så etter mitt syn er det ikke Israel som bør fjernes fra kartet, men Iran bør ”hjelpes” frem til et maktskifte så raskt som mulig.

 7. Nå vet ikke jeg hvilken skole du har gått på som ble innprentet med at Sovjet ledere var «slemme» og skulle tegnes slik (og ja, jeg er over 40 så jeg opplevde min del av den kalde krigen). Jeg opplevde det i alle fall ikke. Det sagt er jeg enig med deg i at spesielt USA tendenserer til å ønske å demokratisere land som har olje. Når du nevner Afrika oppe i dette, faller argumentasjonen din fryktelig i grus. Intet annet kontinent er blitt hjulpet så mye av vesten som akkurat de. Symptomatisk er det også at dette kontinentet ikke evner å komme seg på bena uansett. Det er nok av tilfeller av andre land som har fått hjelp, og deretter klarer seg utmerket selv. Det har mye med kultur å gjøre også (se på landene som ligger lenger øst – Japan, Kina, Taiwan, Vietnam m.fl – ikke alle gjør det strålende, men de er på rett vei). Når det gjelder Iran, tror jeg ikke folket der ønsker mer av den retorikken Ahmadinejad legger til grunn. Krigshissende og historieløst.

 8. at de er redd for at iran skal ha atom våpen forundrer meg litt. la de ha atom kraftverk og gi strøm til et par hundre tusen iranere, det som skremmer meg mer er at amerikanske ekstrimister har atomvåpen nokk til og sprenge jorda tre ganger, ingen som reagerer på det nei, og når iran sier at de kommer til og forsvare seg og ta hevn dersom israel med støtte fra amerika bomber byggninger for flere millioner kroner i iran så provoserer det folk. men når amerika invanderte irak, afghanistan, og diverse andre land for og «lage fred» ( selv om alle land som amerika har innvndert har flerdobbel liddelse og nød) så sier folk bare fyfy og slutter og bry seg i etter et par dager, etter min mening er det på høy tid at noen sier til amerika at de ikke kan gjøre nøyaktig som de passer dem, USA mener de har rett til og gjøre hva de vill, når de vil og hvor de vil. ikke la fokuset av dene truselen sette iran i et dårligere lys en det allerede er, sett fokus og pres på USA!!!

 9. jeg vet hva det iranske folket vil
  de ønsker ikke vesten velkommen i landet deres!!
  og husk iran er ikke noe u land:D

  HUSK!:
  hitler kastet jødene ut av europa og palistina tok de imot hva gjorde jødene som takk?
  jo de mente at hele landet var deres

  og hvorfor støtte et land som bygger ulovlig?
  hvor er menneske rettighetene???

  WE Love the world but hate the system!!

 10. israel har jo atomvåpen,så jeg er sikker på at iran vil skaffe seg det selv. de må kunne forsvare seg mot atom makter. syke greier med våpen som atombomber .de er laget for kun å kunne drepe mest mulig sivile folk!

 11. HAN er faen ikke mer farlig..vestlig HVITE JÆVLER… og politikere…

  UANSETT hva faen dere tror og sier.. så er det LAND SOM USA og NORGE.. som er de største jævla terroristene i verden..

  IRAN invaderer ikkke dere. .og tydeligvis har dere ikke peil på historie og fakta.. siden dere bjeffer ut om informasjon dere kan…

  LES MER AVIS FOLKENS.. og lag meninger.. Det er nettop derfor NORDMEN IKKE KAN SEES PÅ SOM ALVORLIG!!

  fordi dere har ikke peil på hva dere snakker om!!!

  FLESTE AV DERE HAR IKKE ENGANG VÆRT DER.. og dere later som dere kan alt om stedene..

  VESTLIGE LAND er de største djevlene på denne jord…største største terroristene og står for mest drap i verden..

  så før dere peker på andre fordi de er muslimer eller mørke.. så grav litt i egen bakgård..

  som f.esk. JENS STOLTENBERG I SRI LANKA…2 MND ETTERPÅ FULL MASSAKRE..

  DERE har mye å lære… og det verste er at flesteparten av dere nordmenn er hjernevaska idioter.. som ikke kan en dritt annet enn fortalt på TV2 og CNN..

  idioter..jeg er flau på deres vegne når dere snakker sånn piss…

  SANKSJONER FRA VESTLIGE LAND dreper langt fler mennesker årlig… enn det noen terrorist har gjort igjennom menneskets historie..! De største terroristene i verden er hvite bleike drittmennesker.

 12. FUCK USA.. skal de hat atomvåpen.. skal alle andre land få like STOR RETT å ha atomvåpen..

  OG IKKE GLEM IDIOT NORDMENN at USA er det eneste landet i verdenshistorien som har brukt atomvåpen på andre mennesker.. OG IKKE SOLDATER… men SIVILE!! USKYLDIGE KVINNER OG BARN OG MENN!

  aldri glem dette… fordi dette er fakta..

  største terroristene i verden

 13. denne mannen er farlig for menneskerheten. Sånne personer lyver og manipulerer til å hate andre folkeslag enn dem selv. Denne mannen er av samme type folk som siv jensen og resten av Frp Co.
  Verden idag har mange onde personer som disse folke. De lever av andres blod. Denne mannen lærer folk til å hate vesten,mens siv jensen og frp lærer å hate muslimer og andre hudfarge. Disse folk er skam for verden idag.

 14. Hvorfor er alle i verden farlige ?? når de ikke er enige med kapitalistiske imperier ? altså de som historisk, kulturelt, kjemper mot ny imperialismen som drives av USA, EU og FN, ???? Israel bryter like mange rettigheter som iran ? Er problemet at de fra persia er brunere i huden ?

 15. Det må være den dypeste skam for alle verdens shia-muslimer at en så
  fremtredende representant for et shia-regime (herr Ahmedinejad i Iran) kan oppføre seg som om det var Al Qaida-lederen selv som sto frem. SKAM for shiaene.

 16. JA TIL IRAN OG ATOMVÅPEN,SÅ LENGE USA SHIT-RAEL HAR. BLODET VIL FLYTE I HELE VERDEN,JEG ER KLAR FOR KAMP!!!!!!!!!!!! ISLAM VIL SEIRE!!!!!!!!!!!!!!!!! I AM MUJJAHDIN SOLDIER

 17. VESTEN MOT ØSTEN. HVORDAN VIL VESTEN STOPPE EN SOM VIL DØ?????????????? ISLAM VIL SEIRE……… ONLY GUD CAN GUDJE ME!!!!!!!!!!!

  1. Du potetbonden som er klar til krig osv- enten så slutter med tullpratet ditt ellers blir alt fra deg slettet. Uten unntak! Du er like mye muslim som meg, så pakk sammen idiotiet! Du bruker ikke min blogg til å spre faenskap!

  1. Keiko- Nå er det vel strengt tatt ikke noen andre mektige land enn Storbritania og USA i NATO, og Iran kan få hjelp av både Russland og Kina om det kniper, så jeg ville ikke veddet hele ukelønna på den kampen- Takk for innlegget ditt-

 18. NEI TL VESTLIG FASCISME!!

  NEI TIL DOBBELTMORAL FRA VESTLIGE LAND på EN SIDE STJELER DEM ALLE RIKDOMMER FRA FATTIGE LAND OG SKAPER KAOS OG KRIG! PÅ EN ANNEN SIDE SNAKKER DEM OM FRED!!

  DET ER PÅ TIDE AT VESTEN FÅR SMAKE SIN EGEN MEDISIN!! GÅ IMOT DENNE FASCISMEN!!

  DEN HVITE MANN har ØDELAGT NOK AV VERDEN med DÅRLIG VITENSKAP, KRIG, våpenproduksjon… og ved å undertrykke andre land og ikke la dem utvikle seg..

  LAND SOM USA som tjener på krig.. bør ikke eksistere…

  BRA AT FOLK GÅR I KRIG imot disse jævlene .. engang for alle..

 19. BULLSHIT, det er ikke stupid hvite sauer som prøver å hisse publikum opp.
  Det er jødefascistiske psykopater som styrer hyling i vestlige propagandamedier.
  Vestlige sauer brukes av jødefascisten kun som nyttige idioter.
  Med noen få unntak.

 20. Vargas, du glemte Frankrike, Tyskland, Canada, Nederland…..Russland hjelpe Iran? Russland har ingenting å tjene på å hjelpe Iran, og det har heller ikke Kina

  1. Jeg kan være med på at Tyskland kan være med som en stomakt, men de andre landene støtter seg på de store i Nato, men de er på ingen måte noen stormakter-
   Og både Russland og Kina er helt klart på Irans side hvis de må velge hvis då må velge side-

 21. og for å ta med noen flere allianser vesten har…sør-korea (som er ett lite land, men har sinsykt med atom våpen), Australia, Egypt, Tyrkia, og alle di sør-amerikanske landene…
  Krig er politikk i bunn og grunn, og Russland og Kina har ingenting å tjene på å gå mot alle EU og NATO landene, dem har faktisk alt å tape….
  Hva tjener Russland og Kina på og hjelpe Iran? ikke stort…

  Det meste Kina tjener på er handel med di europeiske landene, og USA…det russland tjener på er for det meste våpen handel og olje med alle verdens land….stopper denne handelen opp er Kina og Russland ganske fucka 🙂

 22. Han har mange utsagn man kan begynne å lure på, kanskje det er nettopp for å provosere? Hvem vet. Uansett så er jeg ikke helt med på notene her, det begynner med en diskusjon om presidenten i Iran, en naturlig diskusjon med tanke på utsagn osv. i det siste.

  Jeg vet gjerne ikke nok til å ta stilling til denne saken, MEN det jeg kan si er at hvorfor er alltid de hvite rasister osv? Hva med de som skriver «de hvite jævlene fra vesten» osv. Klart mange ER rasister, MEN det går BEGGE veier!

  Dette evige problemet med krig, uenighet, landegrenser og religion.
  Seriøst. Hva med å RESPEKTERE hverandres religion? Du er muslim eller kristen eller jøde eller hinduist osv, samme det, man må da kunne ha ulike synspunkter og likevel kunne leve på samme jord? Jeg blir gal av dette her, det er alltid noen fra hver religion som mener at deres religion er best, akkuratt som foreldre som oftes liker sine barn best, de går jo ikke rundt å skriker at de skal ta de andre barna for det om? R.E.S.P.E.K.T for hverandre, det hadde vært fint det!!

  Og i steden for å diskutere hvem som vinner 3. verdenskrig, kan man vel heller håpe at det ikke kommer noe ny verdenskrig?!

  Og det at USA har prioritert oljerike land å «hjelpe» er gjerne ikke tilfeldig, det tror jeg ikke. Men samtidig som man sier at land som Mexico og Columbia er korrupte, kan man vel si at det er USA også, og generelt ALLE land på sin måte.

  Theres always somthin… men ikke blås det opp til noe mer enn det er!

  Hva er egentlig greia med at muslimer vil dø (selvmordsbombere)? Jomfruer i himmelen? jeg er ikke frekk – jeg er oppriktig nysjerrig på dette spm, for jeg forstår det bare ikke helt….

 23. @Topper1
  Hva mener du ?
  Du argumenterer ikke bare sier at argumentet faller i grus.
  Ti stille eller forklar deg.
  Skolen jeg gikk på ligger i vest og har blitt snakket om tidligere på div forum.
  Tegningene har jeg ennå.
  Hvilken hjelp er det Afrika har fått, som er hjelp og ikke utyning av ressurser?
  Hvilke land gjelder det og hvilket tidspunkt?
  Den «uhjelpen» vi har gitt Afrika håper jeg ikke du er stolt over.

 24. folk snakker om russland er imot vesten og vil hjelpe iran og andre ikke vestlige land til krige mot vesten! vet ikke fakta jeg men tror russland tjener mye mer på å samarbeide med vesten..

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.