Været kan ikke akkurat få skylden for at det er mange ulykker både i trafikken og i vannet. Det er langt flere mennesker i aktivitet både på og i vannet, og på veien når sola skinner og det er ferie tid.

Det er all grunn til å få folk til å ta det mer med ro på veiene, stopp og ta en hvil om det skal reises langt. Er man ved vannet så er det så viktig at det er noen voksne som ser til de minste barna. Bytt på å være badevakt hvis barna skal bade.

En 5 åring ble funnet livløs i et privatbasseng utenfor Fredrikstad- Han skal være kritisk skadd men utenfor livsfare. Iflg Fredrikstad Blad.

-En 7 år gammel norsk gutt druknet i Nord Sverige tirsdag kveld.

– Vi fikk melding om drukningen klokka 17.41. Det ble forsøkt gjennoppliving i ambulansen, men da de kom frem til sykehuset erklærte legen gutten for død, forteller vakthavende politi i Norrbotten, Anders Calderäng til Nordlys.

Ulykken skal ha skjedd da gutten lekte og badet i en elv ved campingplassen First Camp i Karlsvik like utenfor Luleå i Nord-Sverige.

Gutten var bevisstløs da ambulansen kom.

Ifølge politiet ble gutten funnet livløs i vannet. Øyenvitner utførte gjenopplivning i nærmere ett kvarter før ambulansen ankom campingplassen, der familien ferierte. Sjuåringen ble fraktet til Sunderby sykehus, men livet hans sto ikke til å redde.

-To menn i 30 og 40 årene mistet livet i en mikrofly ulykke i Råde.

– Flyet skulle fly over biogassanlegget på Tomb jordbruksskole, og det fløy flere runder over området. Flyet fløy normalt helt til det skulle svinge, sier øyenvitnet og fortsetter:

– Da virket det som det mistet all fart, og gikk rett i bakken, sier mannen som sto noen hundre meter unna åkeren der flyet styrtet.

Havarikomiteen i Norges Luftsportforbund skal nå sammen med politiet undersøke ulykken. Ifølge Holm er det veldig viktig at eventuelle vitner forteller om det de har sett, slik at komiteen med størst mulig sikkerhet kan kartlegge hva som skjedde i forkant av ulykken.

Også Danmark har hatt ulykker:

To barn og tre voksne mistet livet i en trafikkulykke i Holsted øst for Esbjerg lørdag, opplyser dansk politi-

Ulykken skjedde 20 kilometer øst for Esbjerg sørøst på Jylland.
Det er ikke klart hva som var årsaken til ulykken, men de to bilene som var involvert, kjørte i samme retning, ifølge politiet.

– Sannsynligvis skjedde ulykken i forbindelse med en forbikjøring, sier vaktsjef Henrik Sønderskov ved Syd- og Sønderjyllands politi.

Tenk over konsekvensene- ulykker kan skje men med god planlegging, god tid og nok hvile så bør det meste gå bra-

Mine tanker går til familie, venner og etterlatte til den norske gutten som druknet i Sverige-

Og mine tanker går til familie, venner og etterlatte etter den fatale flyulykken i Råde-

kilde NRK.no og VG.no

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10002893

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.7199968

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10002886

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mens vi venter på semifinalene

Jeg er så solbrent at jeg holder på å dør! Men det er fint på stranda da.... Sommeren er kort...

Vandaag Nederland naar de finale

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cuGdauHx9ng&feature=related[/youtube] I dag går Nederland til Finalen- Jeg er helt sikker på at Nederland vinner over Uruguay og går til...

Lukk