Maradona vil for alltid være den største. Diego Armando Maradona (født 30. oktober 1960 er en tidligere argentinsk fotballspiller og siden 2008 landslagstrener for Argentina. Han regnes av mange som den største gjennom alle tider, og fikk sammen med Pelé prisen for århundrets spiller.

Maradona spilte for klubbene Argentina Juniors, Boca Juniors, Barcelona, Napoli, Sevilla og til slutt Newell’s Old Boys.

Napoli

I italienske Napoli ledet han laget til to gull i Serie A, og han i deltok i VM for Argentina i 1982, 1986, 1990 og 1994. I VM i 1994 endte hans landslagskarriere da det ble funnet spor av efedrin i dopingkontroll.

Diego Maradona er faren til den italienske sand-fotballspilleren Diego Singra.

Alt annet enn Argentina seier mot Mexico vil være en stor overraskelse. Og jeg kan ikke se at det skjer. Men siden jeg også trodde at England kunne slå Tyskland bør vel holde kjeft om hva jeg mener siden mine tips ikke holder mål uansett.

Argentina

Det kan godt hende det blir en jevn kamp, men Argentina har bedre spillere på samtlige plasser enn Mexico. Bare se på hvilke spisser Argentina stiller med så skjønner man at dette laget vil komme langt i VM. Maradona vil for alltid være den største av dem alle.

En av de største grunnene er nok også han som drar i trådene på den Argentinske benken. Diego Armando Maradona. Tidens beste spiller uten tvil. Har nærmest jaget vekk alle skeptikere på de tre kampene de har spilt.

Mexico

Argentina møtte Mexico 8-dels finalen i forrige VM også. Da vant Argentina 2-1 etter mål av Crespo og Maxi Rodriguez.

Jeg tror på ny Argentina seier med enda større margin enn for 4 år siden.

i kveld blir det Messi show! Men vær klar over at Maradona-mania kan være over allerede etter denne kampen …

Men jeg tror på Argentina og 3-0 til Diegos gutter!

Vargas

Pin It on Pinterest