Marc Jacobs har skjønt det!

 

Endelig  en designer som vil satse på frodige damer- HURRA!

Jeg vet ikke hvor mange saker jeg har skrevet som omhandler dette tema, det er mange. Og jeg kommer ikke til å gi meg. For det er ingen tvil om at frodige jenter/ damer sliter med å finne klær i riktig størrelse i Norge. Nå er Jacobs en stjerne designer og disse klærne blir nok noe i snitt dyrere enn hos andre butikk kjeder. Men da er tilbudet der i hvertfall-

Motehuset Marc Jacobs satser på klær for plus-size jenter.

En av verdens mest suksessfulle designmerker ser nå ut til å utvide sitt imperium, og skal satse på formfulle damer, melder Huffington Post.

Motehuset Marc Jacobs har bestemt seg for å lage en egen kleslinje for damer som bruker store størrelser, og blir dermed det første high-fashion motehuset som satser på plus-size jenter.

Dette er veldig i tiden. Det siste året har det vært mye fokus på plus-size modeller, og flere av motebladene har satset på serier med formfulle modeller.

Franske Elle trykket en hel moteserie med en plus-size modell tidligere i sommer, mens motemagasinet V dedikerte et helt nummer til «size» og publiserte flere bilder med nakne og halvnakne damer med kurver. Dette skapte selvfølgelig debatt.

Moteindustrien har den siste tiden fått øynene opp for normale og store damer.

Modellen Crystal Renn, som bruker størrelse 42, har blitt den første supermodellen med former etter at hun ble avbildet på forsiden til italienske Vogue og gått motevisninger for blant annet Chanel og Jean Paul Gaultier.

Jeg tror dette er med på annerkjenne frodige og flotte damer i motebilde, som igjen gjør at det er mer akseptert og være frodig i samfunnet for øvrig. Det er på tide!

Menn liker damer med kurver!

New York Times skrev en artikkel om plus-size industrien i slutten av juni 2010. Her kom det blant annet frem at en av de største problemene med å lage klær for store damer, er at kvinner som bruker størrelser større enn 44 har veldig ulike dimensjoner.

Jenter som bruker disse størrelsene legger på seg på ulike steder på kroppen; noen er størst i overkroppen, noen har store lår, mens andre igjen legger mest på seg rundt magen.

Dette gjør at mange mener det er vanskelig å lage ett mønster som vil fungere for mange kvinner – størrelse 44 vil ikke passe aller kvinner som veier 82 kilo.

Det er like viktig for store damer å føle seg sexy som de som ikke er like store. Derfor er det så viktig at vi får designere som tar ansvar og tilfredstiller kravene blant kunder som vil ha store størrelser.

Big is beautiful

Crystal Renn frodig og sexy i 2010

 

Kilde klikk. no

 

Vargas

3 thoughts on “Marc Jacobs har skjønt det!

 1. This we like.. Jeg er vel ikke direkte lubben, men jeg har brede hofter, noe som fører til at jeg sliter ekstremt med å finne klær som passer. Det er på høy tid at vi kvinnelige kvinner også får boltre oss i litt merkeklær..

 2. Hei Vargas,

  Jeg kom over bloggen din i min jakt på kule par. Jeg er nemmelig i en castinprosess der jeg leter etter par til et nytt humorprogram som skal gå på TV Norge. Jeg leter etter helt normale, stabile par med uvorstemmelser som folk flest. Par som diskuterer og er uenige grunnet mannen/konas prioreringer på bruk av fritid for eksempel. Håper du kan ta deg tid til og skumme gjennom mailen, kanskje er du/dere den jeg er på jakt etter, eller kanskje du kjenner noen som kunne egne seg.
  Generellt om konseptet:

  Feelgood Scene, Film og TV er i gang med et nytt TV-program, som skal ta seg av samlivets små hverdagslige diskusjoner. Vi søker dermed par mellom ca 20 og 60 år i alle fasonger og legninger.
  Hovedkriteriet er at dere bør være et stabilt par, men at dere som kjærester flest har noen uoverensstemmelser som dere ønsker å få avgjort en gang for alle. I dette programmet kan dere få lagt frem saken for et kjendispanel, som diskuterer seg frem til hvem de mener har mest rett. Deretter gir de medhold til den ene eller andre parten.

  Som par må dere være genuint glad i og trygge på hverandre. «Konfliktene» bør være relativt ufarlige, gjerne morsomme, og ikke gå på forholdet løs, da dette er et uhøytidelig og humoristisk program. Partene må kunne redegjøre for hver sin side av saken, og argumentere godt for å forsvare sitt standpunkt. Her snakker vi om kona som føler seg mindre prioritert enn sin svigermor, uenigheter i oppdragelsen av hundene, samboerparet som ikke blir enige om hvor i landet de skal bo eller ender spillkvelden alltid med krangling om regler eller hvem som er vinner.

  Dersom dere kjenner til par som kunne egnet seg, eller om dette vekket deres interesse til og delta, er det bare og sende meg en mail, så tar jeg kontakt for en uforpliktende prat.

  Ha en fortsatt fin dag og lykke til med videre blogging.

  Vennlig hilsen

  ———————————

  Christine Sand

  Casting, Feelgood Scene, Film og Tv

  Mobil. 472 68 891

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.