Morna Jens

Det ser ut som om det er grunn til å ta i bruk Carl I Hagens legendariske utspill «morna Jens»- Når det skal stemmes ved neste stortingsvalg- Jens og hans AP´s målinger raser nedover og med en oppsluttning på skarve 21% på siste måling, så må jo AP begynne å ta Høyre trusselen på alvor.

Med en fremgang på 2,1 prosentpoeng fra forrige måling i januar ligger Høyre an til å gjøre sitt beste kommunevalg siden 1979, viser kommunevalgbarometeret som TNS Gallup har laget for TV 2.

Arbeiderpartiet går tilbake med hele 6,0 prosentpoeng og ville ved et kommunevalg i dag bare fått 25,9 prosents oppslutning.

Fremskrittspartiet får en oppslutning på 20,0 prosent, en fremgang på 2,5 prosentpoeng siden januar.

Mye tyder på at jern -Erna blir vår neste regjeringssjef- og i hvertfall hvis Høyrebølgen fortsetter å fosse innover kongerike og alle dets velgere-

Snittberegningen er utarbeidet av valgforsker Bernt Aardal for Dagens Næringsliv. Den gir Arbeiderpartiet en oppslutning på 28,7 prosent, noe som er ned 1,3 prosentpoeng fra forrige måned. Sammenlignet med valgresultatet i fjor høst, er tilbakegangen hele 6,7 prosentpoeng.

En av årsakene til at det blir blåblått flertall, er at Venstre igjen synker under sperregrensen. Med en oppslutning i juni på 3,8 prosent ville partiet bare fått to mandater på Stortinget, mot sju mandater i forrige måned da oppslutningen ble målt til 4,1 prosent.

Juni måned er den andre siden september 2008 at Ap havner under 30 prosent. Forrige gang var så sent som i april, mens mai-snittet ble 30 blank.

Det er kanskje ikke så veldig rart at AP faller når man ser på hvor mye rot det har vært i partiet det siste året, og hvor lite gjennomslag Jens Stoltenberg hans tre -parti regjering har fått til. Og det er jo en selvfølge at den svake politiske styringen også går utover AP som det største partiet av de tre.

Men Høyre og med med Erna Solberg i spissen, må ikke tro de kan hvile på laurbærene gjennom høsten og tro at hun kan begynne å forberede flytting til statsmininster boligen allerede. For Stoltenberg er en slu rev, og begynner han å ane uråd så kommer han og hans partifeller til å kjempe hardt om makta. Ingen tvil om det.

Det er sunt at vi får en kamp om regjeringsmakt, da vet vi at det jobbes knallhardt hver dag om de politiske punkter på dagsorden, i alle partier.

Frank Aarebrot sier til VG at Høyre kan regjere alene dersom trenden holder seg. Dessuten mener han tallene viser at partileder Solberg har mye av æren:

– Mens Siv Jensen (Frp) fremstår som en partileder i opposisjon, fremstår Erna Solberg som en statsminister. Hun uttaler seg med tyngde og moderasjon, og hun blir ikke «sjokkert». Og så snakker hun om Høyres politikk, sier han.

Kilde vg.no og TV2.no

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10009572

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10009774

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10002780

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/politikk/hoeyre-er-norges-stoerste-parti-3243341.html

8 thoughts on “Morna Jens

 1. Selvsagt stiger høyresiden, enn så lenge Nordmenn er i flertall selv om regjeringen importerer stemmer fra utlandet og setter dem på gaten med en stemmeseddel og ett håp om bedre liv.Nordmenn flest vil ikke leve som muslimer, og mener det der feil at muslimer pakker på oss religionen sin, og ikke holder den hjemme. Men etter islam er dette perfekt oppførsel ifølge islam, der de skal lære oss nordmenn hvordan VI skal oppføre oss i VÅRT LAND.
  Vi har 2 valg:
  1- Selv om regjeringen sendre soldater for å stoppe ekstremister i Afghanistan, inviterer de med sin venstre(hint,hint) hånd slike onde menn til Norge og gir dem perfekt grunnlag å starte det vi kjemper blod og tårer for der.Valget blir da å stå imot her hjemme på egen hånd, gå slik du vill, spis det du vill, tegn det du vill, si det du vill, gjør det du vill så lenge det er innenfor loven.
  2- Rope Allah er vår enste Gud og Muhammed er hans sendebud.

  Ikke gi etter for mørkemenn!
  – GÅ kledd slik du vill!
  -Klin på gata!
  -Gjør det du vill så lenge du ikke bryter loven!

  Regjeringen kjemper mot onde islamister i Afghanistan med den ene hånden, men inviterer dem til Norge med den andre hånden. Vi må selv bekjempe den her, gå kledd slik du vill, ver utfordrende og sexy! Om du vill gå med en potetsekk på hodet, kan du selvsagt det også.

  youtube.com/watch?…p;feature=grec_index
  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU&feature=player_embedded

  Det er til syvende og sist men som har fått jentene til å mobbet andre jenter med hjernevasking, bank, hijab(og andre psykiske hjerne manipulerende plag, ord og gjerninger)

  De Rødgrønne har skapt snik-islamisering?
  Pøh islamiseringen er åpenbar!

 2. Dersom noen søker forklaring på AP`s tilbakegang så er det bare å se hva som har skjedd i Trondheim. Byen styres av SOSIALISTENE som har bløffet seg til makta ved bl.a å love at bomringen aldri mere skulle settes opp. Det er ikke bare i Trondheim dette skjer. Landet flommes over av bommringer, veiprising og trengselsavgifter. Samtidig som Jens Stoltenberg står å skryter av at vi er verdens rikeste land øker sykehuskøene, off. bygg forfaller, eldreomsorgen er mangelfull osv, osv. Mens Erik Solheim reiser rundt i verden og skriver sjekker så blekket fosser må veteransoldater demonstrere utenfor Stortinget for å få kompensasjon og hjelp for sine senskader, osv, osv. Jeg fatter meg i korthet, men kan også nevne Krekar-saken. Noen som fremdeles er overasket over AP`s tilbakegang?

 3. Hva hjelper det og være størts nå ? Ved valg må man være størts for og vinne.
  Tiden er inne for og få den saueflokken som sitter i regjeringsbygget ut.
  Inn med Høyre og FRP.KRF blir muligens invitert inn i varmen.

  JILL

 4. Vi kan ikke vente til 2013. Regjeringa bør gå av straks; senest i morgen (dvs. 11/7 2010). Still mistillitsforsalg mot røverbanden. En gang kan Norge bli et godt land å leve i. Det elendige klimaet kan vi nok ikke gjøre noe med. Men vi kan stoppe innvandringa, avkristninga, islamiseringa, globaliseringa og amerikaniseringa. Norge kan bli et demokrati – vi kan melde Norge ut av FN og EØS og avskaffe det avskyelige pengesluket som monarkiet representerer.

 5. http://www.tv2underholdning.no/broom/vil-straffe-store-biler-3196258.html
  http://www.tv2underholdning.no/broom/vil-straffe-suvene-i-bomringen-3246136.html
  http://www.dagbladet.no/2010/07/10/nyheter/politikk/innenriks/regjeringen/12503015
  http://www.webkontorene.no/Judas.html

  Halvparten av lønna (dvs. arbeidsgviernes lønnsutgifter) går til arbeidsgiveravgift, trygdeavgift og annen skatt til staten før man får den utbetalt. Mye av det som blir igjen går til moms, kommunale avgifter, bilavgifter, alkoholavgift, tobakksavgift, sukkeravgift, dokumentavgift, arveavgift, dokumentavgift, avgifter på strøm, toll, gebyrer, renter og bøter til stat og kommune. Ja – jeg vet ikke hvor mye av lønna man kan regne med å betale i skatt – kanskje 70, 80 eller 90 %? Resultatet blir at vi får veldig lav kjøpekraft.

  Hva får vi igjen for det? Ikke akkurat noe å skrive hjem om. Monarkiet eksisterer. Det er nesten fri innvandring. Industrien flagger ut. Infrastrukturen er elendig. Behandlingskøene i helsevesenet er lange. Forsvaret bygges ned. Grensekontrollen er dårlig. Det strømmer narkotika, flyktninger og horer over riksgrensa.

  Trenger du hjelp fra politiet bør du sørge for å befinne deg like ved politistasjonen, mens den holder åpent. Det brukes ikke store summer på forskning. Jeg får ikke så mye som en 50-øring subsidiert når jeg går til tannlegen, dyrlegen, optikeren eller bilverkstedet.

  Her ser vi hva sosialdemokrati fører til: Ren og skjær elendighet.

  Fjompenissene på Stortinget mener tydeligvis fremdeles at mange skal bo «der ingen skulle tru at nokon kunne bu». Men gode argumenter for det, nei – det har de ikke!

  Hvorfor er det ikke satt i verk tiltak for å avfolke (evt. selge) hele Norge nord for Salten? Jernbanen går ikke lenger nord enn til Fauske. Hvorfor er det mange som bor på steder hvor det ikke er gangavstand til en jernbanestasjon som ikke er lagt ned?

  Kjeltringene og fjompenissene vil vel at vi skal kjøre mest mulig og betale mest mulig i form av bilavgifter (herunder bøter) til stat og kommune. At jeg og andre levende vesener plages av støy, støv og eksos fra trafikken gir disse motbydelige egoistene tydeligvis fullstendig blaffen i.

  Veiene og jernbanen forfaller, jernbanestasjoner og -holdeplasser legges ned – servicen og arbeidsplassene sentraliseres. Nå er det f.eks. bare FEM postkonotrer igjen her i Nord-Trøndelag.

  Barnemishandling er populært – mange skoleelever sendes med buss milevis hver dag. At de ikke får nok mosjon er en sak – men i tillegg skal de sitte stille og spise sukker halve døgnet. De som klarer det er autister og trenger medisin mot det; deretter trenger de medisin mot bivirkningene. De som ikke klarer det er hyperaktive og trenger medisin mot det; deretter trenger de medisin mot bivirkningene.

  Enkelte reiser totalt 5-25 mil hver dag i forbindelse med jobbpendling. Det ernesten for trist til å være sant. Det er tydelig at odelsloven og boplikta gjørdet vanskelig å senralisere befolkninga slik at flere kan reise kolektivt eller ta seg fram uten noen form av kjøretøy. I tillegg blir veiene ødelagt av at det blir bygd stadig flere fartsdempere av ulike typer. Folk skaffer seg SUV-er og andre store, dyre biler med firehjulsdrift og høy bakkeklaring, som nødvendigvis bruker en god del drivstoff; for å klare å ta seg fram på dårlig vedlikeholdte veier somholder dårlig standard. Så viser det seg at kjeltringene likevel ikke er fornøyde. Folk som motvillig bruker så mye penger (og tid) på å eie og bruke bil at det svir skikkelig blir sjikanert, håna og trakassert av de «politisk korrekte» – sosialister, byfolk, «kultureliten» og miljøvernere. Det er sørgelig. De hater visst oss – men jeg kan love at VI også hater DEM!

  Toppene innen politikken og næringslivet er – i likhet med staten, kommunene, miljøvernorgansisajsonene, petroleumsindustrien og legemiddelindustrien – våre bitre, sterke fiender. Det må dere forstå!

  Men samhold gjør sterk. La oss – folket – gjøre motstand. Stem på Frp – snyt på skatten i den grad det lar seg gjøre.

  Kanskje må vi sette i gang revolusjon eller borgerkrig. Kanskje vil vi klare å ødelegge det «samfunnet» vi har i dag. Kanskje vil det landet – eller den parodien av et land – som kalles «Norge» bli fullstendig forandra og fornya.

  Ikke la dere lure av mytene og svindlerne – av pyramidespill, overdrivelser, løgn, lettvint propaganda, bakvaskelser, historieforfalskning og slangeolje.

  Ikke la dere lure av tullprat om «menneskeskapt global oppvarming», de påståtte positive følgene av innvandring, behovet for spredt bosetning, Terra, T5PC, finanskrise, svineinfluensa, fugleinfluensa, Holocaust og kugalskap. De er bare ute etter pengene våre. Helst alle pengene våre, og litt til – helst umiddelbart, eller litt før.

  Jeg har skjønt hvordan det ligger an. Dere er velkomne til å følge etter! Våkn opp!

 6. DET SOM MÅ GJØRES NÅ ER Å FJERNE MULIGHETEN DOBBELTSTEMME! Uten dobbeltstemme hadde det nå vært en borgerlig regjering. Vi har gått i den fellen to valg på rad så nå bør det gjøres noe før det er for sent.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.