Jeg mener bestemt at det er en moteblogger som framhever seg og er best i sitt fag- Jeg kjenner ikke til alle motebloggene selvsagt, men jeg har lagt mest merke til Annete Hagas blogg som den mest gjennomførte innen mote. Og hennes blogg er blant de mest besøkte i Norge- http://nettenestea.com/

Dette er toppbloggernes egne bloggfavoritter.

En god blogg kan være en flott inspirasjonskilde for deg som interesserer deg for skjønnhet og trender.

På internett florerer det av motebloggere fra inn og utland, og stadig nye opprettes hver dag.

Siden mange av disse bloggene tar for seg mote og skjønnhet, må man lete gjennom mye før man finner sine favoritter.

Følger du allerede med på de norske og utenlandske toppbloggerne og har lyst til å lese noe nytt? Da bør du lese videre.

Vi har nemlig spurt noen av Norges beste bloggere om hvilke blogger de lar seg inspirere av.

 

Vanillascented

For Maria Nguyen er det ikke viktig at det er mye tekst, så lenge bildene er inspirerende.

Maria Nguyen er student i Oslo og driver den populære motebloggen Vanillascented, som hun startet i 2007.

Hun har en forkjærlighet for det svenske merket Acne, som hun drømmer om å jobbe som designer for.

Denne jenta er nemlig ganske flink med symaskinen.

Hun styrer helst unna de bloggene som skriver om det alle andre skriver om. For hun vil helst ikke lese om det som er mest trendy akkurat nå.

– Jeg velger ikke nødvendigvis de bloggene med mye tekst. For meg er det viktigere at jeg blir inspirert. Det kan være av bloggerens personlige stil, eller av bildene de legger ut, forteller hun til Klikk.

Dette er hennes favoritter:

Stine Vikne

Stine Vikne er en student fra Bergen, men hun jobber også for Maria’s favorittmerke, nemlig Acne.

– Dette er en nydelig jente med en fantastisk fin sans for mote, og ting relatert til det. Hun legger ut masse fine bilder i tillegg til at vi får et innblikk i hennes enkle og fine personlige stil, sier Maria Nguyen.

My own pony

– Jeg liker blogger som er spekket av masse fine bilder. Og denne søte jenta har masse av dem.

Sheepskin Magazine

Heller ikke denne bloggen mangler flotte bilder, snarere tvert i mot. Her finner du en salig blanding av motebilder, og det man kan sette i kategorien ”kunstfoto”.

– Jeg synes bare alt ved denne bloggen er så fint, sier Maria.

Wedge heel

Denne bloggen er drevet av en svensk jente fra Stockholm, som benytter seg av kreative bilder i sine innlegg.

– I denne bloggen går det mye i svart, hvitt og grått. Men dette er en vakker blogg, som til tider er skrevet litt dypt, forteller Maria.

 

Hippie, hippie – milkshake!

Celine Aagaard liker å kunne dele sine interesser med resten av verden.

Påtroppende redaktør i Mag, Celine Aagaard, startet denne bloggen i mai 2008, etter flere år med fascinasjon for foto- og moteblogger. I dag er Hippie, hippie – milkshake! et av landets mest populære blogger.

Her gir hun tips om vintagekupp, markeder og secondhand-butikker i inn og utland. Hun poster bilder av nye kjøp, dagens antrekk og bilder av mennesker hun synes har en kul stil.

Det hender også at hun selger sine gamle skatter, eller gir tips til hvordan man kan redesigne sine egne klær.

– Jeg er lidenskapelig opptatt av mote, shopping, magasiner og foto. Og også i min tid som sjefredaktør i Topp har fashion, musikk og kjendiser vært en stor del av livet mitt, forteller hun.

Frynser, nagler, skinn og boots er bare et knippe av hennes svakheter, som gir stilen hennes et rocka bohemsk uttrykk.

– Jeg lar meg fascinere av mennesker som har sin egen stil, som er gode til å blande gammelt og nytt, dyrt og billig, og som overrasker med hvordan de styler sine antrekk, sier Celine.

Blogging lar deg dele dine interesser med andre over hele verden, og fungerer derfor som en av Celines største inspirasjonskilder.

– Jeg har mest sans for personlige blogger som kan gi meg inspirasjon og tips jeg ikke finner alle andre steder, forteller hun.

Celine leser, som alle andre, de populære bloggene Fashiontoast, Vanillascented og Styledevil, men hun har også noen mindre kjente favoritter.

Vil du vite hvilke blogg favoritter Celine anbefaler så les mer her: http://www.klikk.no/mote/detnye/shopping/article604249.ece

Kilde Klikk.no

Pin It on Pinterest