Hva er det som feiler politikerne i Norge? Hvorfor gjør de ikke jobben sin? Hva skal til for at at sånne kjeltringer som denne fjotten Krekar får lov til å bo på skattebetalerenes regning? Jeg mener det er politikerens ansvar og plikt å vise stor -kjeltringer som han ut av landet for godt! Det er krig i IRAK, så derfor må han bli, sier Storberget! Han oppforder til drap på sivile, han er TERRORIST, Storberget , ser du ikke det?

Det sier litt på kvaliteten til politikerne her i landet, når de ikke makter å få til dette. Det er et folkekrav å få Mulla Krekar ut av Norge nå!

Jeg synes faktisk det er merkelig at han har fått være så lenge som han har gjort, og den politikeren som greier å få denne kriminelle galningen ut av Norge, vil bli hyllet av samtlige som vet hvem denne råe og brutale drapsmaskinen er.

Statssekretæren bekrefter også at Utenriksdepartementet og Justisdepartementet har jevnlige møter med sine irakiske kolleger om mannen som norske myndigheter mener utgjør en trussel mot rikets sikkerhet.

Krekar kom i begynnelsen av juni på nytt i myndighetenes søkelys etter at han truet Høyre-leder Erna Solberg på livet om han selv skulle miste livet som følge av en utsendelse. (©NTB)

Jeg mener tiden er løpt ut, fjern dette menneske nå, og gi pengene til de fattigste i stedet. Hvor mye har Krekar kostet i kroner og øre?

Enten så går du av Storberget, eller fjern Mullaen nå!!! Jeg vet jeg taler for de aller fleste når jeg skriver dette!

 -Norge er ikke et sted for terrorister! Det Norske folk er lei av hele Mullaen og vil slippe å høre om og lese om denne forbryteren som ingen politikere tørr å ta i.

Da mulla Krekar-saken nådde sine høyder i media, stod sjelden forsvarer Brynjar Melings mobiltelefon stille. Til alle døgnets tider ble han oppringt av sinte personer som mente at han var årsaken til at Krekar var i Norge.

Meling fikk nytt nummer, og i mars var det Roger Johansson (41) fra Sverige som overtok det gamle nummeret.

– Hvem var det som ringte deg?

– Alt fra ny-nazister i Agder til fulle tenåringer på fest i Bærum. Det var folk fra hele fjøla som ringte til alle døgnets tider. Også mange eldre mennesker fra Nord-Norge og kristne på Vestlandet slo på tråden. Men det var ikke så ofte at de ringte etter midnatt, sier Meling til VG Nett.

Jeg mener at folk bør oppføre seg som folk, og ikke sjikanere andre på telefonen. Men dette sier også noe om at nordmenn er svært engasjerte i Krekarsaken og at det er ikke noe ønske fra det norske folk at Mullaen skal bli boende i Norge.

Dette kan umulig komme overaskende på noen!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10079887

kilde vg.no

Pin It on Pinterest