Nå ble jeg små nervøs nå…

JEG VIL IKKE PÅ IKEA

 

Nå er herved klart at jeg MÅ være med på IKEA. Faen og! Det har jeg ikke mye lyst til! Men må man så må man. Det er visst ting som koster mindre der enn i andre enorme kjøpesenter. Det er vel den eneste trøsten og.

Jeg får svetteutslett og røde store prikker over hele kroppen, kaldsvetter, og mister litt hår i det jeg kjører inn porten på sånne plasser som IKEA. Jeg misstrives ikke der, jeg hater sånne enorme plasser som det! Digre handlesenter, med 50 kasser etter hverandre. Tenk å måtte jobbe der a? Fy flate!

Sentret er så svært at de som jobber der går på rulleski, uansett tar det så lang tid å reise fra ene enden av sentret til det andre at de som jobber der, har glemt hva de skulle når de kom fram….

Jeg kjenner til mennesker som elsker å gå på IKEA, hva er det med sånne folk? Det er kø, trangt, masse folk, du må stå og gå i time etter time. frivilig? Ikke jeg! Jeg får vondt i ryggen og i lommeboka og føttene verker i dager etterpå. Det vil si jeg har fram til nå unngått IKEA, men jeg har da måtte bli med på store varesenter så jeg vet hva jeg går til- et helvete er det jeg går til!

Men hva gjør man ikke for kjærligheten…

Vargas

4 thoughts on “Nå ble jeg små nervøs nå…

  1. Hahaha, er ikke noe glad i kjøpesentre fult av folk selv. Alle står i veien så man må trakse dobbelt så langt fordi man må gå rundt alle:P Men tror fortsatt ikke det slår da jeg gikk 9 timer i strekk i London… Anbefales ikke!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.