Når almue justisen får råde- se video

Jeg gjør oppmerksom på meget sterke bilder på videoen fra Youtube, som jeg velger å legge ut for at folk skal skjønne hvor uforståelig grusomme disse handlingene var!

Hvordan kan dette skje? At to mennesker bli slaktet på åpen gate med såkalt politi som vitner? Er det virkelig sånn at et menneskeliv ikke er noe verdt? Jeg må si jeg er mildt sagt sjokkert, provosert og forbannet av slike barbariske hendelser. Her bør det jo være enkelt å finne de skyldige. Nei det går jo ikke for lovene styrer jo almuen selv….

Med flere hundre mennesker som tause vitner, ble to tenåringsbrødre slått i hjel med stokker på et torg i Pakistan forrige søndag. Helt fremst sto politiet.

Den usedvanlig brutale videoen, som både er vist på nasjonalt fjernsyn og publisert på Youtube, har skapt sterke reaksjoner i Pakistan.

På amatøropptaket ser man tydelig hvordan et titalls pakistanske menn tar livet av de to med flere hundre andre som vitner. Ingen griper inn. Selv ikke politiet som er på stedet med flere tjenestemenn.

En politimann står helt fremst og ser hvordan mennene slår tenåringene gang på gang med stokker mens blodet renner utover torget i byen Sialkot.

De døde kroppene ble til slutt hengt opp på en stolpe.

«Er vi ikke annet enn villmenn?»

Amatøropptaket av dødsvolden har igangsatt en voldsom debatt i Pakistan.

«Er det dette vi er? Villmenn?», skriver en redaktør i den engelskspråklige avisen The News.

«Så fullstendig ribbet for et fnugg av menneskekjærlighet at en mengde med vanlige menn kan være passive tilskuere til et offentlig drap?», skriver redaktøren videre.

Det er ikke kjent hvem som gjorde amatøropptaket. Det skal ha vært flere personer i folkemengden som filmet med sine mobiltelefoner.

De siste årene er det rapportert om flere liknende tilfeller av vold i Pakistan, men det er uklart om det betyr at antall hendelser har økt. Det kan også skyldes at sjansen for at det blir offentlig kjent har økt i takt med utbredelsen av mobiltelefoner og elektronisk kommunikasjon.
Den offentlig henrettelsen av tenåringsbrødrene kommer samtidig som regjeringen i Pakistan er hardt presset på grunn av manglende hjelpearbeid i forbindelse med flommen.

Slike handlinger bør virkelig fordømmes av alle nasjoner, og det bør settes stort press på politiets ledelse og den politiske ledelse i byen Sialkot-

Hvis det viser seg at også guttene var uskyldige så er jo saken enda mer makaber-

Pakistan må være helvetes forgård!

 

Vargas

 

29 thoughts on “Når almue justisen får råde- se video

 1. Sånn skulle det virkelig vært lov til å gjøre her til lands med folk som ikke kan oppføre seg, men det som er skremmende er at dette ligger i naturen til sånne mennesker som vi tar inn i landet vårt,

 2. Det beste er vel at hvis de svartskallene som gjorde dette klarer å rømme hit så vil de kunne leve fritt i våre gater. Vil vi virkelig ha det slik? Burde vi ikke snart deportere alle svartskaller?

 3. THIS is our next generation Norwegians. And we realy dont understand why they cant fit in to one Europe standar. This is a low rated comunity, low rated its so low we cant even understand it. And then they come to West Europa and want us to like them, and respect them. No fucking way. Stay down in the shit where you belong. Rats. Ask one man from India what he think of Pakistan.
  I do hope you will have a big hit with one of your new A-bombs, and please try it home first.

 4. Eller så velger du å ta med «se video» for å få mest mulig treff på bloggen din.
  Uansett så er dette et møkka folkeslag, kan sammenlignes med Europas søppel, Romania.

  1. Jeg tar med videoen fordi folk er nyskjerrige og for å vise grusomhetene saken handler om. Summen av dette gir meg trafikk på bloggen. So what!? Helt lovlig, og mange gjør det samme som meg-

 5. Uno Wahl Uno Wahl Uno Wahl Uno Wahl Uno Wahl KA FAEN DU VIL SI MED MUSLIMSK HÆ? IDIOT TENK TING FØR DU SI UT JAVLA TAPER ITJ SKYLT PÅ ISLAM ELLER MUSLIM HER JAVLA TAPER. NÅR SÅNNE TING KJER I AMERIKA ELLER BRASIL ELLER HVORSOM HELST SITT DU OG SKRIVE KRISTDOM PÅ SITT BESTE JAVLA TAPER. DRA TE HELVETTE RESPEKTLØS IDIOT SKAM DÆ RESTEN AV LIVET PEDO

 6. Ja de apene som drepte tenåringene burde blitt dømt til steining der, sammen med de 4 rasist potetene som la inn innlegg her.

 7. JAN ENIG ME Pakiss(piss) på sitt beste.

  SÅNN SKULLE HA SAGT HAN IDIOTEN Å. TRENG ITJ JO SKYLDE PÅ HELE RELIGION OM NOEN FOLK KOKO I HODE SITT:s DET E JO RESPEKTLØS.

 8. Det finnes mange gode muslimer som tar avstand fra slike handlinger.
  Eneste forskjellen er at de faktisk er up-to-date anno 2010, og henger ikke igjen i steinalderen rent mentalt sett.

  Og det er jaggu endel nordmenn som også henger igjen i steinalderen ser jeg…

 9. Hva med å la f.eks 24 august bli en «drep en svartskalle dag»? Hvis det blir suksess så kan vi ta det til en gang i måneden og helt ned til en fast ukedag, da løser vi problemet en gang for alle.

 10. Anzor, Anzor, Anzor…..

  Jammen har du litt av et ordforråd. Jeg sa, LITT av et ordforråd, for det du skrev var jo bare å le av, selv om du tror du skal være tøff. En liten pusling er du, når du ikke har annet å komme med og ikke evner å se ironien i det jeg skrev. Og du tar feil, jeg er ikke kristen, jeg tror ikke på noen som helst Gud eller hva man måtte velge å kalle ham. Ergo, så kan jeg heller ikke dra til helvete, for det finnes heller ikke.

  Mulig du er Muslim også Anzor ? I så fall viser også DU at dere ikke tåler så veldig mye før dere fyker opp i fistel og ønsker alle til helvete. Snakk om spirrevipp 😉

 11. Dette er ikke den eneste videoen som viser muslimers ondskap, det florerer av slike videoer på nettet. Den hittil verste av dem som jeg har sett, er denne:
  http://www.truthtube.tv/play.php?vid=2008
  Jeg advarer mot forferdelige bilder!
  I denne videoen viser en 12 år gammel muslimsk gutt hvordan han halalslakter en mann ved å kutte halsen hans med kniv og skille hodet fra kroppen.

 12. APEKATTENE på sitt beste… ja jeg sier på sitt beste. De har ingening å være stolt over, alle som kommer fra de muslimske landene er bare søppel og dritt… alt sammen.

  Jeg frykter ikke disse idiotene.. skulle de gå for langt i vesten, vil vi vestlige klare å samle dem opp og hive dem ut av vesten. Bare se på alle kriger i verdenshistorien hvor vesten møter østen… de får en karamell på tryne hver gang. HVORFOR? Fordi de fleste er modige i flokk og når de kan banke unger eller kjærringa si. Kommer det en vestlig kar med»gunner» da springer de så raskt som de bare kan.. ikke at det hjelper, for vi fra vesten kan plante ei kule i hue på dem, fra 200m avstand.

 13. “Er det villmenn vi er?”

  Siden du spør, ja, det er villmenn dere er, verken mer eller mindre. Men men, Allah holder vel sin hånd over villmenn også, så da er vel dette ikke så mye å sutre for, hva?

 14. hater MUSLIMPAKK hater MUSLIMPAKK Kan du kaste mæ ut kan treffe dæ alen og du kan treffe mæ me hele rassist gjengen din. du kan godt ta kontakt me mæ på BornToFuckRossism@hotmail.com !!!

  Sjer at du har itj fått nokk karamell på tryne av TYSKERA OG SVENSKE;) Men sjer at du e villig å få det så bare å tøffe dæ face to face pedo!

 15. Her var det my rart. La oss ikke gaa i fella, og bli like lavpannede som de vi ikke liker.
  Vi kan (enn saa lenge), bruke politiske middler til aa stoppe galskapen her i Vesten. Saa faar vi se ved neste valg i Norge hva folk vill.
  Fortsatt god sensommer!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.