Navarsete må gå

 

 

Liv Signe Navarsete er i skikkelig hardt vær om dagen og det er en overhengende fare for at hun må gå av som Norges kommunal- og regionalminister- snart.

Man kan ikke ha en parti leder og minister som ikke kan gjøre rede for penger og regnskap. Hun har latt være å si sannheten og det er ikke langt unna som å lyve.

Her er det så mange forskjellige punkter Navarsete stryker på at det vil være en stor belastning for Jens Stoltenbeg å ha henne med videre i rødgrønn ledergruppe og regjering.

Men statsministeren er jo blitt vant med å slite med SP og nå må vel begret snart være fult- for Stoltenberg…  De fleste husker jo Åslaug Hagas klamme avskjed- også det pga økonomisk snusk-

Jeg mener det må være en selvfølge at de som skal føre Kongeriket Norge framover, og som sitter ved Kong Haralds bord på slottet hver fredag- MÅ ha rent mel i alle poser! Og det er det ikke alle i den rødgrønne regjeringen som har.

* Navarsete har ikke oppgitt beløp SP har mottatt av Troms Kraft og Glommen Skog

* Navarsete har ikke gitt beskjed til Stoltenbeg om pengestøtten fra Eidsiva Eergi på en halv million kroner- Og hun kan ikke redegjøre for om det er andre pengegaver som har gått urettmessig i SP kassen-

* Navarsete har mottatt gaver hun ikke har oppgitt verdien på, som  hun burde gjort-

Dette alene er nok til at Norges kommunal- og regionalminister må gå av.

Det er hennes ansvar som leder i SP å holde orden på pengekassa, og det er hennes ansvar som minister å oppgi personlige gaver.

Jeg tror Jens Stoltenberg allerede har begynt å se seg om etter en ny kommunal- og regionalminister.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10018817

 

2 thoughts on “Navarsete må gå

  1. Når faller det flere skillett ut av skapet ?Stoltenberg må få disse sauene ut av fjøset.
    Finne en ny ukjent rase inn.

    JILL

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.