Noen reklamer på TV er bedre enn andre

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8SsvO_SCBc4[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q29YR5-t3gg&NR=1[/youtube]

Og VG har alltid gode reklamer som treffer, og ofte med musikk som sitter-

Den siste reklamen for VG som blir vist i disse dag » Father and Son» av Cat Stevens er helt fantastisk etter min smak, og treffer der den skal midt i hjerterota, og det er helt sikkert meningen-

Også reklamen for MELK er bra. Den er jo direkte morsom, med diverse humoristiske innslag-

Men masse reklame er direkte  irriterende. Som for eksempel Netcom ( tror jeg det var) Der de sitter på et venteværelse så får en pasient/ kunde en sms melding som lyder næ næ næ næ næ osv!! Er det mulig å lage en så irritabel lyd og dårlige reklame?

Den virker sikkert som den skal den også, siden jeg sitter her og skriver om den, riktig nok i mer negative ordelag- Men noen sier at all reklame er god reklame. Enda jeg ikke er enig i akkurat det- Reklame skal ha et budskap og kunden bør sitte igjen med et positivt inntrykk når man har sett og eller hørt reklamen-

Har du en favoritt reklame? Eller irriterer du deg over de fleste du også?

 

4 thoughts on “Noen reklamer på TV er bedre enn andre

  1. Jeg tror for the record at det er chess eller onecall som har den mobilreklamen. Men shit samme. Den er grusomt irriterende. Melkereklamen er god ja, og de fleste VG reklamene liker jeg også.

  2. Det fins en del gode reklamefilmer, og – mange dårlige. Jeg blir direkte forb…. over reklamer for skjønnhetspleie og helseprodukter med sine «unike formula» og oppdiktede fremmedord! Blæh. Og så kommer det innimellom noen koselige småsnutter som den her med musikk av Cat Stevens.
    Jeg må innrømme at jeg lot meg besnære av den lille blå fyren i reklamene for Byggmakker… Mye herlig humor der!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.