Det er et svært overraskende budskap som blir kjent når selveste, Noomi Rapace skal skilles. Hun stod nylig sammen med mannen, Ola Rapace på den røde løperen i Venezia der hun promoterte sine siste filmer «Sherlock Holmes 2» og «The Nazi officers wife» og så så svært lykkelig ut.

Kanskje for at hun da allerede hadde levert skillsmisse papirene?

Lisbeth Salander spilles som alle vet av Noomi, er kjent for svært mange europeiske film-seere da hun spilte i alle filmene i Stieg Larssons triologi Millenium.

Rooney Mara

Den første filmen ” menn som hater kvinner”  er allerede under innspillning for det amerikanske markedet. Og der spiller Lisbeth Salander av nydelige Rooney Mara. De er kanskje like spede og uskyldige av utseendet. Men så feil kan man ta- Salander er jo som kjent en slosskjempe.

Jeg tror Mara vil slite med å klare å kopiere den fantastiske rollen Rapace gjorde som Lisbeth Salander- Fantastiske filmer takket være Noomi, etter vår mening. Det er hun som bærer alle tre filmene selv om hun ikke har en like sentral rolle i den siste filmen.

Tøft gjort av Rooney Mara å ta på seg en så etablert rolle. Hun vet jo at hun blir sammenliknet med  “orginalen “. Sånn er filmbransjen.

Trist å høre at Noomi og Ola Rapace skal skilles.

Men gøy at hun gjør stor suksess i USA.

Filmatiseringen av Stieg Larssons Millennium-bøker er blitt en gedigen suksess i Norden og karakteren Lisbeth Salander ble en hit da filmene ble sluppet i USA.

Dette har vist seg å åpne dører for Noomi Rapace, og hun skal blant annet spille i «Sherlock Holmes 2»

Uansett hvilke rolle Noomi Rapace får i framtiden, så vil hun for all framtid være knyttet til den første Millenium triologiens filmatisering, og rollen som Lisbeth Salander. En rolle hun er veldig bra i-og for mange er hun, Lisbeth Salander.

Likte du filmene?

Vargas

Pin It on Pinterest