Norsk filmsensur

Sladden blir ikke fjernet på norsk film med det første dessverre. Men i diverse magasiner så sladdes det mindre så vidt jeg vet. Hvorfor skal man ikke kunne vise «kjønn i bevegelse»? Som er sakens kjerne. Vi ser klipp på nyhetene fra forskjellige krigsområder at mennesker er sprengt i filler, kriminelle bli hengt i land der dette er normalt, og vi ser klipp fra steining som avstraffelse der dette er normalt.

I Norge er det ikke normalt å vise filmer der kjønn er i bevegelse…. Dette er i hvertfall mer normalt enn de nevnte avstraffelser her nevnt. Uten sammenlikning for øvrig. Det er dette som blir servert TV seere på nyhetene. Når jeg velger å se en film så vet jeg ofte hvilken genre dette er-

Hvis jeg som en voksen tilsynelatende oppegående kar- vil se kjønn i bevegelse i en norsk film så får jeg ikke det pga forbudet….

I filmen » Få meg på for faen» er det ikke snakk om kjønn i bevegelse så vidt jeg vet, men onani- uffa meg- fysjom! Nå blir det nok litt av et rabalder kan jeg tenke meg. Spesielt med tanke på at det er en jente som skal utføre » grusomhetene»! Er det norske filmpublikumet klare for det? Jeg er jaggu ikke sikker- Noen vil helt sikkert protestere vilt-

Boken fikk mye oppmerksomhet for de eksplisitte beskrivelsene av hovedpersonen Almas kåtskap, med blant annet onani og innføring av verktøy i underlivet.

Regissør Jannicke Systad Jacobsen lover en ganske annen ungdomsfilm når filmen er klar for kinoene i september neste år.
Hun synes det er på høy tid at unge jenters seksualitet tas på alvor, også på film.

– Hvis en gutt onanerer på film er det liksom alltid komisk, men hvis en ung kvinne gjør det er det ekkelt.

– Det er på tide at vi synes det er greit jenter gjør det også, at vi aksepterer at unge jenter også har en seksualitet.

Jeg mener det er på høytid at de som ønsker å se film av sexuell karakter skal slippe å se sladden i stedet for det filmen er ment for, kåtskap og glede.

Jeg synes det er både flott og modig av regissør Jannicke Systad Jacobsen å lage en slik film som er så til de grader nyskapende og grensesprengende i norsk film.

kilde vg.no

http://www.vg.no/film/artikkel.php?artid=10003187

One thought on “Norsk filmsensur

  1. Onani er ekkelt da! Jeg har hørt at du får hår under armene og på «det-lille-stedet-nedentil» hvis man gjør det, så da er det jo best å aldri gjøre det.

    Visste forresten ikke at jenter kunne «ona**re», da de ikke har «p****». Skjønner ingenting jeg.

    Nattbladet, vi fordømmer kjødet, jenter og samfunnet generelt!

    Mann dømt for å være blind og ha unormal hårvekst på innsiden av håndflaten. Aktor anket saken, da han mente at mannen slapp for billig unna. Les mindre på Nattbladet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.