Opphev blokaden nå!

Det var her på Al Shifa-sykehuset i sentrum av Gaza By de to legene Mads Gilbert og Erik Fosse jobbet mens bombene regnet over Gaza årsskiftet for halvannet år siden. Den gang strømmet hardt skadde pasienter til sykehuset. Ifølge boken «Øyne i Gaza», der de norske legene beskriver sine opplevelser fra krigen, kom det rundt 100 skadde pasienter daglig til Al Shifa i denne perioden-

– Israel har signalisert at de vil lette på blokaden, men foreløpig har vi ikke sett noe til det i praksis. Mitt inntrykk er at dette kun er et spill for galleriet for å redusere det internasjonale presset mot Israel, sier Jensen.

Jeg er overbevist om at Israel ikke vil lette på noen blokade så lenge forholdene er som de er. Unasett hvilket press som blir lagt på den Israelske regjæring fra andre land, så vil de opprett holde blokaden.

Jeg synes den norske regjæring gjør alt for lite for å få Israel til å slippe inn forsyninger og medisiner. Er ikke det vår plikt å legge press den politiske ledelse i Israel og på denne kynsike og rå maktbruken Israel bruker på det Palestinske folk?

Jeg mener det er en skam at vår politiske ledelse ikke tør å si fra om dette!

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10002397

7 thoughts on “Opphev blokaden nå!

 1. Hva forventer du å oppnå med den overskriften? Skremme israel til å oppheve blokaden? Dersom Israel opphever blokaden vil det strømmer på med terrorister og selvmordsbombere som dreper både Israelere og palestinere. Blokaden er ikke opprettet for å stenge ute nødhjelp, men utelukkende for å hindre terrorisme. Israel er det eneste demokratiet i midtøsten, syns det er høyst ironisk at Iran kan anrike uran og bygge atomvåpen, de kan steine homofile og voldtatte kvinner, kappe hender og andre legemsdeler av diverse lovbrytere, mens hele verdens øyne er rettet mot Israels blokaden som kun har til hensikt å hindre terrorisme. Og hører du om fattigdom og sult i gaza, så sjekk kilden før du ber noen om å oppheve blokaden. Ofte er det mye usannheter ute å går.

  http://www.jihadwatch.org/2010/06/hamas-refuses-to-allow-aid-for-starving-gaza-to-enter-over-land-route.html

  http://www.paltoday.ps/arabic/News-64161.html

  1. Hei Henning!

   Jeg trenger ikke sjekke noen kilder for å mene at Israel må oppheve en blokade mot Vestbredden og det palestinske folk når det er folk som dør pga av bla mangel på medisiner. Terror virksomhet vil skje i midtøsten og mange andre steder uansett blokade eller ikke- Jeg mener på det sterkeste at blokaden må oppheves.

   Takk for innlegget ditt-

   Vargas

 2. Verdens mest giftige, såkalte “øyenvitne til israelske grusomheter i Gaza”, er den norske legen Mads Gilbert. Gilbert ble valgt til oppdraget, finansiert og støttet av det norske utenriksdepartementet.Formelt sett reiste han som lege til Gaza, men i virkeligheten misbrukte Norge hans status og sendte ham på et journalistisk oppdrag, under dekket av å være der på et “medisinsk og humanitært oppdrag”. Gilbert har lenge vært kjent for sin støtte til PLO-terroristene, og i 2001 støttet han offentlig al-Qaedas massakre på tusenvis av uskyldige sivile i USA.

 3. GAZA: About that “worst humanitarian crisis” of the 21st century…

  It’s been called an “open air prison,” said to be one of the worst humanitarian crises in the 21st century. Well, here is the REAL story about the situation in Gaza with United Nations supplied facts, photos, and footage taken in Gaza City.

  youtube.com/watch?…ture=player_embedded

  barenakedislam.wor…of-the-21st-century/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.