Partnerbytte og gruppesex

Hva hadde du sagt da? Hvis dama di hadde kommet med forslag om partnerbytte? Hvis dere skulle kose dere på hytta en helg så vil dama di at bestekompisen din med kjæreste skulle blitt med, og aller helst for at dere skulle bytte på hverandre?

Hadde du blitt sjalu, gjort det slutt eller jublet vilt fordi du endelig skulle få ha sex med kompisens kjei som du så lenge har sett på i smug?

Det er svært mange, og mange flere enn du tror som praktiserer partnerbytte eller er «swingers» som det heter på norsk. Det er åpne klubber for alle- i flere norske store byer. Og den mest kjente er nok Caty i Oslo. Der møtes likesinnede som er glad i sex for felles glede og nytelse.

Jeg vet de aller fleste mener at et forhold er for to, og kun for to. Men i likestillingens, homofiliens og i de bifiles tegn. Det er da mye mer mellom himmel og jord, og for ikke å snakke om mellom husets fire vegger i de tusen hjem. Det er litt in å være lesbisk nå for tiden, og jeg mener å se  at det er stadig flere som står fram som bifil også. Altså kjører dobbel fil, eller kan få både i pose og sekk…

For tjue år siden så var det nok litt hysj hysj om at husfruen hadde soveromsskuffen smekkfull av diverse leksaker, som hun kjøpte litt små brisen i en luguber sexshop i Danmark på 70 tallet.

Men i 2010 så har mange, og som sagt mange flere enn du tror- gått et skritt videre og tatt inn naboen på besøk, og denne gang ikke for en kopp kaffe og et par tørre mariekjeks. Neida, rett og slett for å bytte partner seg i mellom, alle koser med alle og ikke minst menn koser seg i mellom mens jentene ser på! Og du skal ikke se bort i fra at det kommer enda flere som vil være med på moroa. Gruppe er også utbredt, til og med i trauste Norge skjer dette altså.

Noen vil selvsagt hoppe i stolen og vil ha seg fra bedt sånn galskap, griseri og synd. Men det er som oftest disse som står og røsker i døra på Caty i Oslo for å komme inn for å forsyne seg av godsakene. Jeg for min del har ikke verken sett eller møtt noen i den retning som her nevnt, men at det finnes «swingers» i hopetall i Norge er jeg helt overbevist om. Og at vi får nisselua litt opp fra øyenbryna synes jeg bare er flott!

Man kan se på nettstedet til velkjente Cupido.no  En undersøkelse der viser at 70% av deres brukere ønsker sex med flere enn bare partneren sin… og gjerne med samme kjønn.

Og det norske folk har et usedvanlig behov for å ha sex i det fri! Over 90% av leserne sier at de gjerne vil ha eller har hatt sex med fare for rusk i skrukken.

Om folk vil ha sex med naboen, eller dama på nærbutikken er ikke min sak, men ikke fordøm andres behov, gjøren og laden før du kjenner etter hva du selv har fantasi og ønske om. For, noen lever ut sine drømmer og fantasier, mens andre går i graven uten å ha tørt engang å si det til noen. Det er jo bare trist-

Alle bør få gjøre hva man selv vil med egen kropp, men er du i et forhold, vær åpen om dine drømmer. Det kommer begge best ut av!

Det er veldig inn i tiden at » Geir finner Pål » og Kari finner Hanne» etter at de har hatt både mann, kone og barn i heterofile forhold- og hvem har ikke opplevd å få tilbud om gruppesex- hallo! Vi lever snart i 2011…

A4 familien slår sprekker i grunnvollene-

Er det ikke viktig å gjøre fantasi til virkelighet og leve ut drømmene sine?

Gruppesex er det de fleste fantaserer om, noen lar drøm bli virkelighet…

Tør du?

 

 

Vargas

6 thoughts on “Partnerbytte og gruppesex

 1. Det er alltid noen, men det er ikke mange swingers. Og siden du refererer til har vel flere sånne lesere enn veldig mange andre sider. Så derfor de høye tallene i undersøkelsene.

  Ikke noe galt med fantasier, og ikke noe galt med hver sin lyst! Men for svært mange så er fantasier nettopp bare det; fantasier. Og det vil aldri noen sinne – ever! være noe annet!

  For egen del er min filosofi: En mann, takk. EN. Og skulle jeg ha behov for forandring, så skifter jeg mann. Hva i all verden skulle jeg leve med EN mann for, dersom jeg hadde hatt lyst på flere?
  Og så er jeg faktisk så sær, at dersom mannen jeg lever med ikke synes at JEG er nok, så vil jeg ikke være med ham.

  1. Jeg er helt enig med deg faktisk! Bortsett fra at jeg tror det er svært mange som har prøvd og er ivrige swingers. I Norge er nok dette et tabu område- og få som vil innrømme det eller snakke åpent om det-

   Jeg mener også at det er opp til hvert enkelt par å bedrive en sånn virksomhet. Det er en selvfølge at ikke bare den ene i et parforhold kan være med i en eventuell swingers klubb-

   Takk for innlegget ditt.

 2. Skal man følge ALT som er in, koste hva det koste vil? Kan man ikke like godt være singel om en ønsker å leve ut alle sine fantasier. Enkelte har sikkert fantasier som kan ødlegge dem selv, familien og barna. Hva spiller det for noen rolle, man må jo leve helt ut sine lyster. Nå har vel langt fra den norske befolkning lyster som gruppesex, trekant mm.

  Ja, noen har lyster på barn, homofili og mye mer. Ja også det å ha sex med dyr.
  En dag har vi nok kommet så galt på avveie når det gjelder sex og mer enn det, at samfunnet blir fullt kaos, mange flere blir/får kaos i hodene sine, og skjønner ikke lenger hva som er rett og hva som er galt. Det er in og vi lever ikke lenger i oldtiden vil mange da si.
  Barn, små barn oppdager mer og mer unaturlige ting, lærer alt mulig før de trenger det.
  Jeg ser for meg en verden/samfunn med årene at det vil ta mer og mer av. Ja, begynn å prent inn i hodene på de unge, de er naive mange av dem faktisk, de skjønner ikke at det blir helt feil. Om en tid vil voksne lære SMÅ barn mye rart, så jeg tenker at fremtiden blir uten kjærlighet, man kommer ikke lengre til å skjønne hva det betyr å virkelig være glad i noen, at sex er mellom to som er glad i hverandre. Sex vil snart bare være noe en gjør av behov, lyst, spenning med mange når det passer seg, BARE kjemien stemmer så er alt helt greit.

  Sex er jo svært intimt og fint ikke minst mellom to som er glad i hverandre. Sex skittnes til og kjærligheten likeså.
  For det er ikke et dugg av kjærlighet i gruppesex/trekant o.lign.

  Hvem vil så dele sin kjære med andre mennesker med sex? Det er bare å grue seg for fremtiden, det vil ta ennå mer av, fullstendig av, garantert!!!

  Dette disse ungdommene i filmen trekant, lærer noe som de fleste lærer helt av seg selv. Og en kan få kjøpt bøker om KJÆRLIGHET mellom to mennesker, som virkelig er vakkert. Og der kan det handle om sex mellom to som er svært glad i hverandre.

  Dette disse ungdommene lærer er bare tull. Dette lærer de utrolig raskt av seg selv i faste forhold. Og ting kommer etter hvert helt naturlig. Mange mange har aldri sett slike filmer, og likevel kan vi ALT det de lærer og mer til.

  TV-kanalen tjener jo penger og får med seg de ungdom som er naive nok. Dere vet selv om man virker oppegående, går skoler og alt det der. Så betyr ikke det at de er så utrolig intelligente. De kan være flinke i matte til eks, men sosial tankegan og moral kan de være stort sett blottet for.

  Jeg gremmes! Dette hadde de lært uten å stå frem på TV. Programmet burde tydlig forklart at sex hører til mellom to mennesker som virkelig er glad i hverandre. Og at de ikke er det med gruppesex eller trekant.
  Ja, snart er ALT normalt! For et samfunn vi vil se med tiden. Ikke til det beste for voksne eller barn. Skremmende!!

  1. Takk for langt og fint innlegg Mina- Og jeg skjønner poenget ditt- Men det er en del mennesker som faktisk er glade i hverandre, like mye som andre. Som er trygge på hverandre, men levd såpass lenge at de vil utforske og prøve nye ting- Der det ikke kommer fram sjalusi og andre ting som ødelegger for dem i mellom- Da synes jeg at de skal få lov til å utforske f.eks gruppesex og eller swingers møter- Og det er det flere som gjør enn- det kommer fram i media.
   Og det er selvsagt frivilig å være med-
   Det hadde ikke passet for meg og min kjæreste- Men jeg har forståelse, og respekt for de som vil utforske og prøve ut nye ting med sin partner-
   Jeg pressiserer igjen- dette er ikke for alle, men det skjer mellom mange par i Norge. Og, det må selvsagt være enighet om det i så fall-

   Takk for innlegget ditt Mina-

   Vargas

 3. Til Mina : Du ser alt i helt rett perspektiv.All denne sex-fixeringen ødelegger jo hele følelseslivet til ungdommen.Sex er noe fint mellom to mennesker,og som ikke skal utleveres til alle andre.Erfaring får man av seg selv.Jeg kaller hele programmet «Trekant» for et horeliv. Er også rystet over at voksne mennesker hiver seg med i dette.Pedagogen på tv som anbefalte foreldre å se sex programmer og porno sammen med barna..oppfordrer jo nesten til incest! Synes alt er hårreisende! Kunne aldri i livet tenkt meg å se slike ting sammen med mine foreldre i min ungdomstid.Ville vært utrolig flaut og ekkelt. Synes at hele programmet er motbydelig.Hvor er kjærligheten mellom to mennesker blitt av…og hvor har moralen tatt veien. De hakker og skylder på «de kristne» ..men tror nok det er mange som ikke er direkte kristen som også synes dette er oppfordring til bare sex og mange partnere. Kjærlighetslivet er nok ødelagt for lengst for disse «trekant» personene.Jeg ville aldri ha utlevert noe om sex livet mitt til andre mennesker..unntatt den jeg er sammen med.Dette skal jo være noe fint mellom to forelskede mennesker som er glad i hverandre..og ikke et opplysningsbyråd for hele befolkningen. Foreldre må snart ta tak og lære ungdommene at dette ikke er akseptabelt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.