Hva hadde du sagt da? Hvis dama di hadde kommet med forslag om partnerbytte? Hvis dere skulle kose dere på hytta en helg så vil dama di at bestekompisen din med kjæreste skulle blitt med, og aller helst for at dere skulle bytte på hverandre?

Hadde du blitt sjalu, gjort det slutt eller jublet vilt fordi du endelig skulle få ha sex med kompisens kjei som du så lenge har sett på i smug?

Det er svært mange, og mange flere enn du tror som praktiserer partnerbytte eller er “swingers” som det heter på norsk. Det er åpne klubber for alle- i flere norske store byer. Og den mest kjente er nok Caty i Oslo. Der møtes likesinnede som er glad i sex for felles glede og nytelse.

Jeg vet de aller fleste mener at et forhold er for to, og kun for to. Men i likestillingens, homofiliens og i de bifiles tegn. Det er da mye mer mellom himmel og jord, og for ikke å snakke om mellom husets fire vegger i de tusen hjem. Det er litt in å være lesbisk nå for tiden, og jeg mener å se  at det er stadig flere som står fram som bifil også. Altså kjører dobbel fil, eller kan få både i pose og sekk…

For tjue år siden så var det nok litt hysj hysj om at husfruen hadde soveromsskuffen smekkfull av diverse leksaker, som hun kjøpte litt små brisen i en luguber sexshop i Danmark på 70 tallet.

Men i 2010 så har mange, og som sagt mange flere enn du tror- gått et skritt videre og tatt inn naboen på besøk, og denne gang ikke for en kopp kaffe og et par tørre mariekjeks. Neida, rett og slett for å bytte partner seg i mellom, alle koser med alle og ikke minst menn koser seg i mellom mens jentene ser på! Og du skal ikke se bort i fra at det kommer enda flere som vil være med på moroa. Gruppe er også utbredt, til og med i trauste Norge skjer dette altså.

Noen vil selvsagt hoppe i stolen og vil ha seg fra bedt sånn galskap, griseri og synd. Men det er som oftest disse som står og røsker i døra på Caty i Oslo for å komme inn for å forsyne seg av godsakene. Jeg for min del har ikke verken sett eller møtt noen i den retning som her nevnt, men at det finnes “swingers” i hopetall i Norge er jeg helt overbevist om. Og at vi får nisselua litt opp fra øyenbryna synes jeg bare er flott!

Man kan se på nettstedet til velkjente Cupido.no  En undersøkelse der viser at 70% av deres brukere ønsker sex med flere enn bare partneren sin… og gjerne med samme kjønn.

Og det norske folk har et usedvanlig behov for å ha sex i det fri! Over 90% av leserne sier at de gjerne vil ha eller har hatt sex med fare for rusk i skrukken.

Om folk vil ha sex med naboen, eller dama på nærbutikken er ikke min sak, men ikke fordøm andres behov, gjøren og laden før du kjenner etter hva du selv har fantasi og ønske om. For, noen lever ut sine drømmer og fantasier, mens andre går i graven uten å ha tørt engang å si det til noen. Det er jo bare trist-

Alle bør få gjøre hva man selv vil med egen kropp, men er du i et forhold, vær åpen om dine drømmer. Det kommer begge best ut av!

Det er veldig inn i tiden at ” Geir finner Pål ” og Kari finner Hanne” etter at de har hatt både mann, kone og barn i heterofile forhold- og hvem har ikke opplevd å få tilbud om gruppesex- hallo! Vi lever snart i 2011…

A4 familien slår sprekker i grunnvollene-

Gruppesex er det de fleste fantaserer om, noen lar drøm bli virkelighet…

Tør du?

 

 

Vargas

Pin It on Pinterest