Påsken nærmer seg

Ca 10% prosent av den norske befolkning reier til fjells i Påsken. Allikevel så er det kø, kø og atter kø på vei ut av de største byene mht Påskeutfarten, og enda mer kø når vi skal hjem igjen. Tenk om ca 50% av befolkningen skulle ut på de norske traktor veiene! Da snaker vi kaos da! Se på veien så snart du er over grensa til Sverige, 4 felts hel til Malmø!! Og vi har ræva full av penger i forhold til Sverige. Jeg kommer aldri til å forstå det! Fikk jeg sagt det og!

Men Påsken er og blir en utfartshøytid av de sjeldne til tross for at det er bare ca 1 av 10 som reiser. det er jo et paradoks, at vi har hatt snø og kulde i mange månender, men like fordømt så skal vi opp på fjellet til mer kulde og mer snø! Vi er et merkelig folkeslag. Men jeg koser meg på fjellet i Påsken jeg! Spill, turer, aking masse lek og moro og kanskje litt farve i ansiktet som er så blekt at det går i ett med tre meter snø på Hafjell.

Fri fra jobb og sosialt samvær med de som man har kjær, er viktigste ingredienser. Husk å grav deg ned i tide, og skulle Påskekrimen bli for skummel så ta fram kortstokken.

Og start tidlig på hjemturen, fordi det er garantert mye kø, uansett hvor du skal!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.