Pass opp, forikringsselskapene lurer deg lett!

Nå er jeg skikkelig forbanna!!

Jeg har kjøpt meg bil, og sjekket med flere selskaper. Inkl det jeg har i dag. Da fikk jeg raskt svar at det ble en bestemt sum totalt for hele året. På mail. Så kommer papirene i posten.  Og summen vi ble enig om var 600 kr dyrer enn først avtalt!!

Jeg kaster meg på telefonen til kjeltringselskapet jeg har forsikret min nye bil i, og argumentet var at i det første tilbudet var det beregnet 12000 km pr år. Men i mine papirer har det hele tiden stått 16000 km pr år. Altså, rent lureri!

Sjekk papirene nøye, og ikke skriv under et jævla papir før du er sikker på at dette er riktig og du skal betale den summen dere har blitt enig om-

Og en viktig ting til! Du kan si opp ditt forsikringsselskap lett og på dagen. Tidligere så måtte man vente til 1. februar faktisk, som var hovedforfall for forsikringer. Nå kan den enres med det samme.

Og du kan jo tenke deg hvor lenge til jeg er kunde hos mitt nåværende selskap? IKKE LENGE!

Kjeltringer!

2 thoughts on “Pass opp, forikringsselskapene lurer deg lett!

    1. Hadde det bare stått noe med liten skrift du. Jeg fikk tilbudet først på mail, så i posten og det var differansen her som var poenget. Årspremien var forskjellig fra mail til polise på papir- Sånt går ikke ann!

      Takk for innlegget Morten:)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.