perfekt lykke

Hva er perfekt lykke for deg? God helse, god musikk, alle i familien samlet på ett sted til et godt måltid kanskje? En reise til fjerne himmelstrøk med den du elsker mest på jord, til Maldivene kanskje?

Eller bare rå, deilig sex med noen som tenner deg og gir deg det du vil ha?

Lykke kan jo ikke måles i penger er det kloke hoder som sier, men jeg er ikke helt enig. Penger gir frihet og med frihet åpner det seg muligheter til å finne lykke. Ikke misforstå, man kan være svært lykkelig og ha en god jobb som krever masse, helt sikkert!

Men jeg mener lykke kan være så veldig mye mer, om man kan bruke all sin tid på det man absolutt liker best! Jeg tror man blir lykkeligere av å slippe å være alene, ha nok penger, få ha god helse, og ikke minst ha gode venner! Venner kan ikke ikke kjøpes for penger, i hverfall ikke gode venner!

Liker du å seile, elsker du å seile! På havet, det blå enorme havet. Bare elsker det. Så er du ikke lykkelig nok før du får seilt! Må du sitte på et grått og kjedelig kontor, i stedet får å være på havet å seile, så er du ikke lykkelig nok…

Jeg mener- for min del at lykke måles i en sinnstilstand og i det øyeblikket du tenker at nå har jeg det fint, nå er jeg fornøyd. Da er du også lykkelig.

Og perfekt lykke for meg er når jeg får ha min store kjærlighet ved min side, uansett hvor vi er…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.