Petter Northug er ei kjerring

 

Han går veldig fort på ski, men kommer aldri til å nå skikongen over alle skikonger- Bjørn Dæhlie til knærne engang! Makan til sludder å vås det er med denne Northug- Man kunne se primadonna nykkene allerede for mange år siden med useriøse og barnslige uttrykk hvis han vant et skirenn. Det er lov å være glad når man vinner, noe annet er det å hovere…

Furtet som en bortskjemt unge når NRK ville ha noen ord midt under OL- Nei, han kommer ikke til å bli noen skikonge for meg. Oppfør deg som folk først og fremst Northug.

Når det er sagt så kan han ikke noe for at noen skriver feilaktige opplysninger om ham selv i en bok- Men han kan jo holde seg på pressekonferansen til den er slutt…

Når forfatteren heter Otto Ulseth så bør man vite at det kan være både sludder og vås i den boka-

Pappa Northug sa akkurat på radioen at det var pga farmors begravelse. På tirsdag… at unge Northug ikke holdt ut helt til slutt.

Da TV2s journalist spurte Ulseth om han kunne spørre Northug om hva som skjedde under OL i Vancouver, reiste Northug seg og gikk fra pressekonferansen.

Ifølge TV2-sporten sa han «Det er det bare jeg som vet» i det han gikk ut av salen.

Ulseth forklarte før pressekonferansen at Northug fremdeles sørger over farmorens bortgang, og derfor stilte motvillig opp til lanseringen. Han ville ikke svare på spørsmål fra andre enn forfatter Ulseth.

Man skal ha respekt for folk som sørger over familiemedlemmers bortgang, men da burde kanskje Nothug heller holdt seg hjemme.

Dæhlie mente en avtale med Red Bull var for kontroversiell, og gikk åpent ut i media med sin skepsis til Northugs sponsorvalg.

Det de færreste vet er at 43-åringen, som har vunnet 17 VM- og OL-gull til sammen, aktivt jobbet i kulissene for å gi Northug andre sponsoralternativer.

Jeg skjønner godt at Petter Northug drikker Red Bull, og vil være talsperson for selskapet. Utelukkende for pengenes skyld selvsagt.  Kan du se for deg Bjørn Dæhlie i skiløypene på 90 tallet, med reklame for- » Tonic Water»? ( blandevann til drinker)- ikke jeg heller! Petter Northug er ei kjerring fordi han ikke er idrettsmann på de rette premissene. Han går fort på ski, men man kan mistenke ham for å gjøre det for å få høye pengepremier-

Da blir han heller ingen skikkelig helt på riktig måte etter mitt syn-

OL vinnere skal ha de riktige verdiene og holdningene- Red Bull er bullshit, og har ingenting i toppidretten å gjøre-

Dæhlie var den store eneren på det norske langrennslandslaget på 90-tallet. Ikke helt ulikt slik situasjonen er for Northug nå.

For Dæhlie betød det fire-fem private sponsorer, samt egne avtaler med Norges skiforbunds egne sponsorer.

– Det vil si at det er en viss forskjellsbehandling, men samtidig opprettholdes økonomien til Norges Skiforbund, sa han til TV 2 i november i fjor.

Northug valgte å ikke høre på rådene fra den meritterte langrennsstjernen, og signerte til slutt en avtale med leskedrikkprodusenten. Det likte ikke Dæhlie.

Ole Gunnar Solskjær, Vegard Ulvang og Bjørn Dæhlie vil for all framtid framstå som ekte vinnere, ekte idrettshelter på riktige premisser-

– Det er mye trøkk. Hvis han hadde sagt ja til alt, hadde han ikke hatt tid til å være skiløper. VM på hjemmebane blir en fest, og vårt beste bidrag er prestasjoner i sporet, sier Northug.

– Hva sier Petter selv om all oppmerksomheten?

– Han er opptatt av å få nok ro til å kunne trene godt, men stiller opp på pressekonferansene for å svare på spørsmål, sier John Northug.

ÅH, Jeg orker ikke snakke med pressen… det er så slitsomt. ER det mulig?! 

Petter Northug har mye å lære og en lang vei å gå- Mye tyder på at det er han ikke villig til, og vil heller derfor aldri få samme status.

Kilde

http://www.vg.no/sport/ski/langrenn/artikkel.php?artid=10036946

http://www.dagbladet.no/2010/11/04/sport/langrenn/ski/petter_northug/biografi/14145789/

18 thoughts on “Petter Northug er ei kjerring

 1. Du representerer for meg de menneskene i Norge som ikke aner hva konkurranse på dette nivået er. Det er ekstremt relatert til sterke følelser, spesielt for utøverne, og det resulterer i hva vi ser nå i form av Northugs reaksjoner ved de siste rennene.

  Norge og norsk media spesielt, har formet nærmest alle våre idrettsutøvere til å være både likegyldige vinnere og tapere. La meg ta et eksempel: Marit bjørgen, hvor mange ganger har man ikke hørt henne si det samme under intervjuer etter endt konkurranse? «Ja, hehe. Det var dagen min i dag, jeg er i veldig god form. I dag klaffet alt» eller det klassiske «xxx var kjempesterk i dag, og hun var rett og slett bedre enn meg» etter endt konkurranse… Forderfelig kjedelig, og forferdelig falskt.

  Det Petter gjør er 100% ekte, og om man tenker etter så symboliserer måten han går på i løypa de ordene han kommer med etter målgang, og det er nettopp dette som gjør han så bra.

  Har du eksempelvis trent mot resultater som noen av langrennsgutta noen gang har gjort? Det er en ekstremt snever vei å gå, man må ha vannvittig talent, og de trener mot én og samme ting sikkert 10 ganger så mye som enhver gjennomsnittsperson gjør mot sine mål, uansett hobby/sport/jobb. Da er det lov til å bli skuffa etter målgang, og gjerne vise deg også. Petter har et ekstremt vinnerhode, mer enn Alsgaard og Dæhlie tilsammen, og tilsvarer en råskap som vi aldri har sett tidligere i norsk herrelangrenn.

  Personer som skriver om Northug som du gjør frustrerer meg voldsomt. Ha respekt for den personen han er, og vent til VM i kollen. Om han presterer der, er antakeligvis samtlige (og deg inkludert) igjen store fans av gutten.

  1. Du representerer for meg yeye, en person som ikke respekterer andres meninger hvis de ikke passer veldig godt med dine egne-
   Jeg mener at Northug er ei kjerring, og han kommer til å være det i mine øyne om han vinner neste løp og i VM også-

   Hva jeg vet om instilling til konkuranser vet du ikke en døyt om så det kan du ikke si noe som helst om-

   Det jeg vet er at en av Norges virkelige vinnere- Vegard Ulvang, går ut og sier at han er flau over å være norsk. Og da bør det faen meg ringe ei bjelle for de rundt Northug. Det er nøyaktig det som skjer- som står i media at ingen tørr å sette han på plass-

   Han er kun en storkjefta guttunge som har vunnet noen skirenn. Og som sagt, han når ikke Vegard og Bjørn til anklene engang.

   Første bud for å bli akseptert som en verdig vinner er å oppføre seg som folk! Og være ydmyk om man blir slått-

   Du må bli så porvosert du bare vil for min del, men Northug er og blir ei kjerring i mine øyne-

   Vargas

 2. Tine Sponser jo landslaget også,,og juice er vel like mye blandevann som red bull.Så den holder ikke nei.Hva folk blander drinker med kan vel ikke Petter noe for.

  Og alt det andre pisset du skriver er jo helt latterlig.Kansje Petter er på kanten noe ganger,men uten Petter er vel Norge ingen ting i skisporet.Så la mannen få gjøre (nesten) det han vil.

  1. Pisset? Jeg konstaterer bare fakta. Og det er at jeg er glad jeg ikke er trønder! Jeg hadde skammet meg over å vært i fra samme fylke som en som til de grader dummer seg- Ta fra ha nskia før han gjør større skade!

   Han er en skam for skisporten!

   Vargas

 3. Hehe, da er vi totalt uenige.

  For meg er Alsgaard, Dæhlie og Ulvang framfor alt strålende idrettsutøvere – men ingen av dem hadde den gnisten og ekstreme vinnermentaliteten som Northug har.

  Før samtlige spurter tror jeg ikke jeg er aleine om å vite at Northug faktisk vil komme til å vinne (for ikke å snakke om halveis ute i en 30 km, femmila i OL osv). Man ser det på kroppsspråket, og for meg uttrykker han enorm idrett og viljestyrke gjennom dette. Jeg hadde aldri den samme følelsen med noen av idrettsgutta du nevner, og det er her forskjellen ligger. Hvordan de ter seg i media betyr svært lite for meg, bare de presterer.

  Northug gjør dette på et nivå som er helt hinsides alt annet jeg har sett, og da blir det også underholdende og personlig engasjerende. Det er den ekte følelsen ved Pettern som er bra, og som gjør at jeg støtter han i denne saken.

  Nå tapte riktignok Petter spurten mot Vylegzhanin, og om dette fortsetter vil jeg være enig med deg. Den eneste grunnen til at Petter skal få holde på som han gjør, ligger i at han er den eneste i verden som kan backe opp sine uttalelser med tilsvarende prestasjoner i skisporet. Om han ikke klarer å opprettholde dette, har kommentarene hans ingen mening – og du vil også i mine øyne ha rett i det du skriver.

  1. Trond! Er det alt du har å komme med? Står det noe i blogginnlegget du er uenig i så må du heller komme med dine motargumenter- enn å komme barnslige meldinger som det der….

   Krapyl? Hva er det egentlig?

 4. hehe, her har vi en mann som virkelig er Mann med megastor M. En Mann som knuser alle i spurt etter spurt, som går så fort på ski og har slike enorme krefter at det er nesten umenneskelig.
  På den annen side så har man deg – en pingle av verste sort, et lite krapyl som gjemmer deg bak en dataskjerm og som ypper deg med «modige » ytringer- dvs møkk.. Joda, i ytringsfrihetens ånd har du all mulig ret til å ytre at verdens desidert sterkeste mann i sin idrett, er en kjerring.

  Hehehe, la gå da, at du kaller Nordtug en kjærring – men i hvilket perspektiv setter det deg i en sammenlingning? Tipper du er tiende parten av mannfolket Nortug er. Eller sagt på en annen måte du er 10 ganger mer kjerring enn det Nortug er. Og da er jeg snill. I tillegg, så latterliggjør du deg til de grader at du er blondere en den dummeste blondina. Men kanskje det er nettopp det du er en jævla blondine som er reklamerer for super dildoer på siden din? For i så fall tviler jeg på at noe mannfolk er interesset i slike som deg o da er det jo bra å ha «hjelpemidler»? Uansett i mine øyne rekker ikke krapyl som deg en gang til anklene på mannfolket Nordtug.

  God bedring!!

  1. Bjørn- du er en dust! Du kan rakke ned på meg og min blogg så mye du vil. Poenget mitt er riktig betimet fordi Northug eier ikke folkeskikk, og suttrer når ting går han i mot. Han har selv vært så stor i kjeften etter å ha vunnet skiløp tidligere, og må tåle kritikk fra alle hold, når det så til de grader kommer fram at han er en elendig taper, og mangler sundt bondevett mht å oppføre seg mot sine motstandere i sporet.

   Og problemet med Northug er at han har gått noen få gode skirenn, og tror derfor han er kongen- så feil kan man ta-

   Petter Northug er og blir ei kjerring i mine øyne-

   Jeg tviler selvsagt på at et mentalt tilbakestående krek som deg skjønner et ord av det jeg sier, og jeg skulle jaggu visst deg mann nok hvis jeg fikk tak i deg-

   Du prater her om ting du ikke har greie på, og bør gå å skamme deg-

   Og hva jeg annonser for på min blogg skal du ta en lang fart og drite i!!

   Passer det ikke for deg hva som står skrevet her så piss off!

   Tulling!

   Vargas

 5. Ja, her gikk det altså galt. Flott blogg!

  Uansett, bare for å nevne det:

  «ÅH, Jeg orker ikke snakke med pressen… det er så slitsomt. ER det mulig?! »

  Må bare referere til din egen kommentar, der du mener at jeg ikke har peiling på om du har noe forhold til slik konkurranse eller ikke.

  Setningen over taler for seg selv, og jeg kan med letthet se at du aldri har vært i nærheten av det Petter gjennomgår ved konkurranse. Fullstendig følelsesløst sagt, og uten kunnskap om hva det innebærer å være utøver på et så vanvittig nivå. Jeg skal definitivt close vinduet nå, for her finnes det ikke mye innsikt om caset hos bloggern..

  1. Yeye- du gir deg ikke du!

   Følelsesløst?? He he merkelig påstand! Men du yeye, du som er sånn ekspert på område, hvordan synes du Northug har oppført seg? Synes du at den storkjefta trønderen skal få lov til å gjøre som han vil? Tror du skilegenden Ulvang gidder å bry seg med dette om det faktisk ikke er en grunn for det?

   Bloggeren har nok langt mer innsikt i caset enn du tror, og når det er sagt så mener jeg med lettethet å kunne se at du er kun provosert av blogginnlegget, fordi det går mot dine meninger-

   Du er helt på jordet etter min mening-

   Vargas

 6. hehe nå må jeg le godt,
  Altså, når jeg bruker like store bokstaver overfor deg- bare for å erte – som du gjør overfor Nortug, er jeg en dust i dine øyne. Liksom Nordtug er en dust- dårlig taper, elendig skiløper som har viunnet noen få renno i dine øyne. Ergo er jeg tilbaketstående og du hevder du er sterkere enn meg og du kommer med en trussel hvis u får tak i meg.
  Tviler sterkt på at en feig kjerring som deg kan hamle opp med meg, jeg driver tross alt med idrett på et relativt høyt nivå.

  Vel det er ikke min sak hva du annonserer på bloggen din, men jeg antar at du selv er bruker av dildoen du averterer på siden din.

  Men tillater meg å trekke på smilebåndet av noen avv dine geniale utsagn: «Han går fort på ski, men man kan mistenke ham for å gjøre det for å få høye pengepremier-»

  «Da blir han heller ingen skikkelig helt på riktig måte» Hehehe

  og «OL vinnere skal ha de riktige verdiene og holdningene»
  Hvem er det som bestemmer hvilke holdninger som kan godtas da? Du kanskje?? Mener du at hvis vinnerne ikke har dine avstumpa og sneversynte holdninger, så skal de fratas medaljene?? Hehe du er virkelig morsom.

  Og jeg driter virkelig i om du skjeller meg ut aldri så mye eller at du skjeller ut en god langrennsløper som Nortug. Synes bare at du driter deg ut. . Og selv om du har satt dine idoler opp på en pidestall, er det ikke helt sikkert at de er like dydige som du tror. Dæhli brukte jo en del tvilsomme midler for å bli best, men om det tier historien.

  1. Du ler du Bjørn!

   Da kan jeg jo gi alle som leser hvilken patetisk klovn DU er, noe å le av-

   Du er en mannssjåvinistisk gris som ikke har peiling på hverken damer eller idrettsmenn-
   Her er det liten tvil om hvem som er den feige kjerringa av oss to- du sitter å tisser du Bjørn- så jævla kjerring er du-

   Og når vi først er i skikkelig godlune- det sier jo litt om deg og ditt liv da, når du bruker tid på å rakke ned på bloggere du er uenige i og kommer med veldig saklige kommentarer om hvilke annoser man bruker. Fyfaen du er patetisk du!

   Hvorfor er du så ofte innom på denne bloggen hvis alt som står er så forferdelig? Du og Northug er to idioter i samme ræv!

   He he DU snakker om å være kjerring?! Du er idrettsmann ja, så da er du liksom så tøffa da eller? uhuhu nå ble jeg redd he he he!!

   Jeg er ingen jævla blondine, og jeg reklamerer absolutt ikke for dildoer, men vibratorer. Og det er det faktisk stor forskjell på. Noe du selvsagt aldri har funnet ut av selv-

   Du har vel aldri hatt deg dame uansett, og om du hadde så stakk hun vel av så snart hun så den lille pikken din?

   Get a life!

 7. hehe
  Siden jeg aldri har brukt hverken viblator eller dildo, så vet jeg ikke forskjellen. men du er tydeligvis spesialist.

  hva kan man si, alt du skriver avspeiler hvem du er og hvordan du er.

  Derfor synes jeg synd på deg. I rest my case. Jeg beklager at jeg tydeligvis har såret deg ved at jeg reagerte med å rakke ned på det du skrev om en mann som ikke kan ta til motmæle, det var ikke bra. Sorry. Lykke til med bloggen, jeg kommer ikke igjen. God jul.

 8. Dette er problemet med internett, at tullinger som deg får ett sted å uttale seg. Du strøk sikkert på mekken og hadde ingen fora du kunne uttale deg i, ingen ville høre det usammenhengende mølet du snakker om.

  Veit du hva den største stjerna i OL 2010 heter ?, han som tjener over 100 mill i året? Shaun White, han er sponset av Red Bull. Ulvang er utdatert, hvem faen er intressert i ullsokker og FIS pamper, come on !! Hva med Aksel L Svindal ? er han ei kjerring – not !!

  Hørt om Sebastian Loeb, Travis Pastrana, Kimi Raikkonen , Carlos Sainz og Mark webber ? de største innen motorsport, Adam Malyszh, Bjørn Dunkerbeck, verdens beste surfer ? Camillo Vilegas, den neste Tiger ? Gregor Szlierensauer og Thomas Morgenstern.
  Lindsay Vonn ? Ser du ikke, de råeste innen sine idretter.

  DET ER SÅNNE SOM DEG SOM GJØR DET FLAUT Å VÆRE NORSK. SØK SVENSK STASBORGERSKAP OG STIKK AV DIN TAPER

  1. Hi hi hi- enda en klovn som fyrer seg kraftig opp over andres meninger- Internett er for alle og dessverre så finnes idioter som deg som tror du er GUD og kan bestemme over alle andre hva de skal bestemme. Sånn fungerer det nok ikke i den virkelige verden, der du sjedent er-
   Northug er ei kjerring! Og det kommer jeg til å mene til han oppfører seg som en vinner-

   Alle disse stjernene er kommet ditt de er i dag fordi de har jobbet knallhard og målrettet. Og de er alle vinnere. Men de er vinnere på en helt annen måte en storkjeften fra trønderlag-
   Red Bull er bare en av Northugs tabber-

   Men jeg har veldig mye annet å bruke tiden min på enn å krangle med deg.
   Men er det noen som bør stikke langt vekk og gjemme seg så er det sånne som deg som ikke har peiling på noe som helst-

   Vegard Ulvang vil for all framtid stå som en av de største skiløpere i Norgeshistorien, men det skjønner selvsagt ikke en taper som deg!

   Dust!

   Vargas

 9. les statistikken, Northug har passert Ulvang for lenge siden. Dæhlie tas helt sikkert, mulig Ole Einar holder unna, ellers tar Northug dem alle. Stikk hjem å stem SV, det skremmer meg at dagens ungdom skal lære av sånne som deg, for du er helt sikkert lærer

  1. Les statistikken selv du din klovn! The terminator Ulvang har tre OL Gull, to sølv og en bronse-

   Northug som oppfører seg som jeg kjerring. Har kun To OL Gull, en sølv og en bronse-
   Jeg har et yrke du aldri har hørt om en gang så det trenger du ikke å bry deg med-

   Og når det er sagt- det sier litt om deg når du bruke lillejulaften på å sitte å lese blogg innlegg som irriterer fletta av deg he he:):)

   Du har sikkert mye å lære ungdommen….

   For en taper du er!!

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.