Petter Northug er ei kjerring

 

Han går veldig fort på ski, men kommer aldri til å nå skikongen over alle skikonger- Bjørn Dæhlie til knærne engang! Makan til sludder å vås det er med denne Northug- Man kunne se primadonnanykkene allerede for mange år siden med useriøse og barnslige uttrykk hvis han vant et skirenn. Det er lov å være glad når man vinner, noe annet er det å hovere…

Furtet som en bortskjemt unge når NRK ville ha noen ord midt under OL- Nei, han kommer ikke til å bli noen skikonge for meg. Oppfør deg som folk først og fremst Northug.

Når det er sagt så kan han ikke noe for at noen skriver feilaktige opplysninger om ham selv i en bok- Men han kan jo holde seg på pressekonferansen til den er slutt…

Når forfatteren heter Otto Ulseth så bør man vite at det kan være både sludder og vås i den boka-

Pappa Northug sa akkurat på radioen at det var pga farmors begravelse. På tirsdag… at unge Northug ikke holdt ut helt til slutt.

Da TV2s journalist spurte Ulseth om han kunne spørre Northug om hva som skjedde under OL i Vancouver, reiste Northug seg og gikk fra pressekonferansen.

Ifølge TV2-sporten sa han «Det er det bare jeg som vet» i det han gikk ut av salen.

Ulseth forklarte før pressekonferansen at Northug fremdeles sørger over farmorens bortgang, og derfor stilte motvillig opp til lanseringen. Han ville ikke svare på spørsmål fra andre enn forfatter Ulseth.

Man skal ha respekt for folk som søger for familiemedlemmers bortgang, men da burde kanskje Nothug heller holdt seg hjemme.

Dæhlie mente en avtale med Red Bull var for kontroversiell, og gikk åpent ut i media med sin skepsis til Northugs sponsorvalg.

Det de færreste vet er at 43-åringen, som har vunnet 17 VM- og OL-gull til sammen, aktivt jobbet i kulissene for å gi Northug andre sponsoralternativer.

Jeg skjønner godt at Petter Northug drikker Red Bull, og vil være talsperon for selskapet. Utelukkende for pengenes skyld selvsagt.  Kan du se for deg Bjørn Dæhlie i skiløypene på 90 tallet, med reklame for- » Tonic Water»? ( blandevann til drinker)- ikke jeg heller! Petter Northug er ei kjerring fordi han han ikke er idrettsmann på de rette premissene. Han går fort på ski, men man kan mistenke han for å gjøre det for å gå høye pengepremier-

Da blir han ingen skikkelig helt på riktig måte etter mitt syn-

OL vinnere skal ha de riktige verdiene og holdningene- Red Bull er bullshit, og har ingenting i toppidretten å gjøre-

Dæhlie var den store eneren på det norske langrennslandslaget på 90-tallet. Ikke helt ulikt slik situasjonen er for Northug nå.

For Dæhlie betød det fire-fem private sponsorer, samt egne avtaler med Norges skiforbund egne sponsorer.

– Det vil si at det er en viss forskjellsbehandling, men samtidig opprettholdes økonomien til Norges Skiforbund, sa han til TV 2 i november i fjor.

Northug valgte å ikke høre på rådene fra den meritterte langrennsstjernen, og signerte til slutt en avtale med leskedrikkprodusenten. Det likte ikke Dæhlie.

Ole Gunnar Solskjær, Vegard Ulvang og Bjørn Dæhlie vil for all framtid framstå som ekte vinnere, ekte idrettshelter på riktige premisser-

– Det er mye trøkk. Hvis han hadde sagt ja til alt, hadde han ikke hatt tid til å være skiløper. VM på hjemmebane blir en fest, og vårt beste bidrag er prestasjoner i sporet, sier Northug.

– Hva sier Petter selv om all oppmerksomheten?

– Han er opptatt av å få nok ro til å kunne trene godt, men stiller opp på pressekonferansene for å svare på spørsmål, sier John Northug.

ÅH, Jeg orker ikke snakke med pressen… det er så slitsomt. ER det mulig?! 

Petter Northug har mye å lære og en lang vei å gå- Mye tyder på at det er han ikke villig til, og vil heller derfor aldri få samme status.

Kilde

http://www.vg.no/sport/ski/langrenn/artikkel.php?artid=10010819

http://www.vg.no/sport/ski/langrenn/artikkel.php?artid=10034550

http://www.dagbladet.no/2010/11/04/sport/langrenn/ski/petter_northug/biografi/14145789/

5 thoughts on “Petter Northug er ei kjerring

  1. he he Einar- du er ei passe bra kjerring du også som ikke leser innlegget- Northug er drit rå han, men sammenlignet med Bjørn Dæhlie så er han ei kjerring fordi han ikke er ydmyk gor oppgavene-
   Han blir aldri » kongen » i mine øyne. Men det har med hvilke verdier man setter høyest å gjøre.

 1. Lest innlegget ditt jeg.. men med så mange skrivefeil blir det litt vanskelig å ta poenget ditt! Så du for ha meg unnskyldt 🙂 Dessuten tror jeg du skal være rimelig forsiktig med å slenge rundt deg med hvem som er kjerring og ikke… Selv om du er «anonym» her finnes det måter å finne ut hvem du er og hvor du bor.. bare et lite tips 😉

  1. he he Einar- tro du virkelig at jeg så tett i pappen at jeg sier at Northug er ei kjerring fordi jeg er anonym du eller? Jeg hadde lett sagt det rett til han om jeg fikk muligheten- Han er en suttrekopp av dimensjoner- Hadde jeg kommet med trussler av noe art, så hadde man kanskje gjemt seg bak en anonymitet- men dette er min ærlige mening, og det kan jeg stå for- til tross for min anonyme blogg-

   Jeg står i folkeregistret og du kan gått få addressen om du er interessert?

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.