Raneren var av utenlandsk opprinnelse

Hvorfor ble jeg ikke overrasket over at raneren var av utenlandsk opprinnelse?

Jeg er nabo av en Iraker. Verdens hyggeligste menneske. Så jeg drar ikke alle over en kam. Men, det er ikke til å komme bort i fra at det er våre nye landsmenn som så alt for ofte er omtalt når det er snakk om kriminelle handlinger, dessverre.

Hvorfor det? Er det fordi de ikke frykter fengsel, fordi norske fengsler er som et middels bra hotell der de kriminell opprinnelig kommer fra? Eller er det deres lave moral for lover og regler som setter de i stand til å gå løs på norske banker?

Jeg bare spør!

– Mannen skal ha truet de ansatte med en gjenstand, men vi har ikke klarlagt hva slags gjenstand det var, sier operasjonsleder Per Lauvnes i Agder politidistrikt til VG Nett.

Politiet jakter nå på gjerningsmannen med flere patruljer i området ved banken. Politiet beskriver gjerningsmannen som en ung mørkhudet mann. Han skal være cirka 170-175 centimeter høy og snakker gebrokkent norsk. Det antas at han er mellom 16 og 20 år.

Det er trist at det er så mange av mørkhudede – uansett opphav- som forbryter seg, dette er med på å vanskeliggjøre integrering for de lovlydige innvandrerne som vil jobbe, studere og ha et skikkelig og ordnet liv i Norge. Dette er med på spre frykt og fremmedhat for de som ser u- norske ut…

Voldtekter og ran skjer i Norge, men i hovedsak i hovedstaden, der skjer også de fleste drap. Ikke bare av negre, men også andre innvandrere. Så lenge norske fengsler er fylt opp av utlendinger (ca 70%) som begår straffbare handlinger, så får man heller ikke slutt på fremmedhat og rasisme. Jeg er ikke rasist, men realist! Send alle utlendinger tilbake dit de kom fra, og tøm fengslene for søppel!

Jeg mener det er på sin plass med et skikkelig røsk og opprydning i norske fengsler, og send hjem kriminelle utlendinger med første fly!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10033081

kilde VG.no

5 thoughts on “Raneren var av utenlandsk opprinnelse

 1. Kjenner meg igjen i frustrasjonen din, men hvordan det best kan løses vet jeg ikke:P

  Bare lurer på noe; du har et innlegg som heter «Store rumper er inn!» men hvorfor kan vi ikke kommentere der?:) Likte det innlegget;)

  1. Hei og takk for svar på innlegget- jeg vet ikke helt hva som har skjedd her, jeg jobber på spreng for å finne ut av det, hensikten med en blogg er jo å få komentarer på det man legger ut…
   Lover å finne ut av det, og jeg venter i spenning på komentarer:)

   V

  1. Hei Pia

   Tusen takk, det var veldig hyggelig av deg, det setter jeg stor pris på å høre. Og mener du det virkelig så gjør det ingenting om du sprer bloggen min til både venner og kjente. Jeg er en blogger som ikke har skrevet så lenge, så jeg trenger den lille reklamen jeg kan få;)

   Tusen takk::)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.