Redd for edderkopper?

 

Eller andre småkryp? Hva med rotter, slanger eller kakerlakker? De finnes i mange størrelser og fasonger, er ikke spesielt innbydende, og de kommer snart i en kjeller nær deg! Edderkopper elsker mørke og fuktige rom, og er ofte å finne på badet, under vasken, bak do eller i sluket i dusjen….

Jeg liker ikke noen av de nevnte arter, og spesielt ikke edderkopper! Jeg bodde en gang et sted, der jeg grudde meg for å gå på badet for jeg visste at det var mange edderkopper der om morgenen, ikke alltid, men noen ganger, var de der, svære hårete og med lange ben, og bakoversveis, og hoggtenner- vel de hadde ikke det, men når det var fire fem av de store sorte, på forskjellige plasser på badet, så blir man litt satt ut…

Jeg vet det er mange der ute som deler min skrekk og lider av araknofobi, og det starter nå på våren, da kommer de- opp fra gjemmestedene sine. Og de gjør sikker nytte for seg i næringskjeden et sted de også- men jeg vil ikke at de skal gjøre det hjemme hos meg, og på mitt bad! Jeg innrømmer lett at jeg hater de lange tynne bena og den hårete kroppen, fysjom!

Vet det finnes kurs for å bekjempe denne fobien, men jeg er liksom ikke helt der synes jeg. Ser jo etter de fortsatt, når jeg er på badet, men det er noen måneder siden jeg fant en sist, ikke rart det når det har vært en snitt tempratur i Norge de siste måneder på mins 15 grader, ikke i det siste- men i vinter var det det! Håper kulda har tatt knekken på djevlene, i hvertfall noen av de!

Er du redd for edderkopper, eller annet små kryp, venter i spenning på å høre om din fobi!?

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10011277

2 thoughts on “Redd for edderkopper?

  1. edderkopper er kule, de. Jeg er ikke redd for dem.

    VG skriver fyren skal bo med 1000 edderkopper, Aftenposten skriver 400 edderkopper. Noen juger…

  2. Jeg er så redd for edderkopper at jeg tør ikke slå de i hel en gang. Jeg og moren min bodde i en kjeller for mange år siden, og der krydde d av de. Stua, badet, soverommet, u name it. Jeg satte kaffekopper over de i tur og orden til de døde av oksygenmangel. ( Ja, jeg vet d er tortur og dyreplaging, men jeg var REDD, og til mitt forsvar så elsker jeg ALLE dyr, med ett unntak: Edderkopper) Jeg ville heller hatt huset fullt av rotter og mus, enn edderkopper. Til og med slanger hadde vært mer velkomment enn de ekle små hårete, mangebena, mangeøyde, stygge vesnene.
    Uansett, moren min fikk d ærefulle oppdraget av å bære krypene ut når hun kom hjem fra jobb.. Nå bor jeg i eget hus sammen med samboer, og nå er d han som må ta seg av de kvalme små vesnene. Han slår, og jeg hyler. (Naboene må jo lure på hva vi driver med) Og han må fint vaske opp etter seg, enten d er på veggen eller gulvet, i tillegg til at han ikke får lov til å ta i noenting før han har vasket hendene grundig. Og d er fullstendig forbud mot å åpne soveromsvinduet på sommeren, for da kommer de inn, og jeg vil ikke sove før jeg har sjekket senga for edderkopper..
    Syns dere jeg burde søke hjelp? Hehe.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.