Riksklysa i storform

Tor Fløysvik- den nye riksklysa

Tor Fløysvik er en ufordragelig fyr! Jeg har ikke så mye greie på dansing, men jeg vet hva god oppførsel og mangel på sådan er. Og denne fæle Fløysvik som tror «Skal vi danse» er på plakaten for hans tilfredshet tar grundig feil.

 Her stiller det mange kjente og kjære personligheter opp i TV2´s storsatsning og så blir hele programmet et irritasjonsmoment pga den glatte, lille storkjefta klysa Fløysvik!?

Han har sikker peiling på dansing, men er ikke poenget i et underholdningsprogram at han blant annet skal oppføre seg som folk?  «Jeg blir opphisset når jeg kravler oppover bena dine, men når jeg fortsetter oppover kroppen så minner det mer om  en potetsekk», klemte hårspray Tor ut av seg til en av de kvinnelige deltagerne-

 Han ser ut som en tynn utgave av en gravalvorlig Carl I Hagen-

TV2 bør skaffe seg en ny dommer før videre dansing, for dette er ræva TV-

Fløysvik ligger i snitt 2 poeng under de tre andre dommerne. De andre har helt sikkert feil….Tor surmuletryne elsker å sitte der å være så kjepphøy og lire av seg gloser som ikke noen har glede av å høre. Programleder Kristian Ødegård sa rett ut: «Neimen Tor da!»  «Det kommer mye rart i fra den munnen»!

Tor Fløysvik minner mer og mer om en gammel gris- og gir Aylar ti poeng- to poeng MER enn de andre dommerne- En direkte feil vurdering-

Vurderer slemme-Tor danserene med feil hode mon tro?

Legg godt merke til at han gir de fleste jenter ok poeng, og de fleste menn slakt-

Jeg boikotter hele programmet til Fløysvik tar sin «tversover» og finner seg noen andre å trakassere-

Siden det ikke er noen dansere som skal stemmes ut etter første program burde seerne fått muligheten til å stemt ut en av dommerne. Jag hadde svidd av et par kontantkort tvert!

At TV2 som sees på som en seriøs kanal- kan fortsette med denne klovnen Fløysvik i dommerkvartetten er for meg fullstendig uforståelig-

Han er jo uberegnelig i både ord og handling!

http://www.tv2underholdning.no/skalvidanse/-det-er-litt-leit-3292042.html

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10027127

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10027129

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10045156

9 thoughts on “Riksklysa i storform

  1. jeg er helt enig!! Helt enig. hadde munnen hans sittet på en gris, var kjøttet uspiselig. Men..At dommerene ga kjendispresten 1 og 2 poeng, var direkte usmakelig. de kunne gitt 3 poeng iallefall. de hadde gått ut likevel. Drittprogram med sleskete Fløysvik i spissen.

  2. At Gelius fikk 1 og 2 poeng var helt ok. Han var ikke verd mer. Hva i all verden er det som får en fyr som danser som en utskåret trefigur fra Hardanger, og med omtrent like mye sjarm, til å si ja til å delta? Er behovet for å vise seg på TV så enormt at det er verdt å vise flere hundre tusen mennesker hvor ubehjelpelig man er? At de har en dommer som sier hva han mener er omtrent det eneste som er bra med programmet. Det er ikke en dommerkonkurranse i høflighet. Og yes! Aylar er absolutt blant favorittene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.