RUSS 2010

Russen er ute- og i ferd med å avslutte 13 års skolegang, med russefeiring over hele Kongeriket-

Russebiler skal pusses opp, merkes med navn på alle «ombord», russekort med kloke ord, russedresser med masse forskjellige merker, tekster og bilder. Russeluer med forskjellig hedersbevis for god innsats fram til 17. Mai er godt planlagt med regler og lover om hva man kan få i dusken.

Jeg har hørt om flere barneskole elever som er litt redd for russen fordi de spyler de ned med vann, og har tatt med elever mot sin vilje… Det er jo en forutsetning at ungdom som har så mange års skolegang, kan oppføre seg som folk og i det minste holder seg innenfor loven.

Russetid, skal være fest og moro, av og til kan ting gå for langt, men ikke la all jobb som er lagt ned over mange år gå fløyten i form av utagerende oppførsel, tull og fanteri som gjør at dere vil angre i lang tid etterpå.

Russetiden skal være gøy, en tid man skal huske i mange år, sammen med gode venner og klassekamerater. Men feire med måte, og pass på at dere tar vare på hverandre.

Og dere som skal være sjåfører på russebiler- dere har et enormt ansvar, og husk at dere vil bli testet av politi oftere enn andre. Spar pilsposen til etter dere har parkert bilene. Det kommer til å lønne seg i lengden!:)

God feiring!

4 thoughts on “RUSS 2010

  1. Hei Ine:)

   Da har jeg deg på min bloglovin side igjen! Nå lover du å ikke stikke av asså!:):) Er du ikke på facebook, bare bloggen? Håer du har det fint min venn:)
   Og husk at jeg er her for deg om du vil prate;)

   Klem vargas!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.