Det er undersøkelser som ligger til grunn i Storbritania at 96% av damene velger heller sex foran sjokolade… Jeg er ikke sikkert på kilden, men det skulle ikke forundre meg at det stemmer, og at tallene faktisk er like høye her hjemme, uten at jeg skal klage for min egen del…

Det sier kanskje noe om den britiske og den norske mannen? Hva med deg? Velger du en Snickers framfor en hyrdestund med din loverboy? De fleste vil nok si ja takk- begge deler!

Eller et stort stykke sjokoladekake?

Hva er det som gjør at damer er så helt hekta på sjokolade? Vet at det er godt asså, spiser masse selv jeg. Men jeg kjenner ingen damer som ikke liker den brune og hvite massen.

Godt nytt til alle sjokoladeelskere: La deg gjerne friste av yndlingssjokoladen din, selv om du vil ned vekt.

Men om du skulle velge, hva hadde du valgt?

Eller forresten, hvorfor ikke begge deler, samtidig?

Når det er sagt, så kan det se ut til at det rett og slett kan bli for dyrt for vanlige lønnstagere å kjøpe sjokolade av flere forskjellige årsaker-

I fremtiden må man tenke seg om før man legger en plate med sjokolade i handlekurven. Eksperter mener at verden vil mangle sjokolade til overkommelige priser om 20 år.

Dermed må sjokoladeelskere betale langt mer for en bit av godsakene, skriver den britiske avisen The Independent.

– Om 20 år vil sjokolade være som eksklusiv, russisk kaviar. Det vil bli så sjeldent og dyrt at en vanlig person ikke vil ha råd til det i hverdagen, sier direktør og grunnlegger av Nature Conservation Research Council i Ghana, John Mason.

Ifølge avisa skyldes den negative prognosen at produksjonen av kakaobønner ikke er så populært lenger.

Det er blant annet fordi bønder velger å satse på andre produksjoner enn kakao. Pest og kakaomark har også svekket produksjonen.

Det betyr med andre ord at du kan bli nødt til å nøye deg med sexen…

kilde

http://www.nrk.no/nyheter/okonomi/1.7373558

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10001948

Pin It on Pinterest