Sexual opplysning i beste sendetid på fredager

 

Når selveste Radioresepsjonen og Linn Skåber er med i gullrekka til NRKs store høstsatsing, og endelig noe for ungdom -så råder det liten tvil om at statskanalen har satset høyt-

Jeg mener det er flott at det er en kanal som tar ungdom på alvor og kommer med informasjon og opplysninger om det som kanskje er det viktigst tema for alle ungdommer, og det er sikkert mange som har spørsmål om emnet SEX. Hurra for NRK!

. Tre ungdommer på søken etter seksualopplysning, og Linn Skåber, Harald Eia og Bård Tufte Johansen skal hente TV-seere til NRK.

– Litt flaut blir det. Jeg tror ikke jeg kommer til å se første episoden med foreldrene mine akkurat, sier Pia Dailey Christoffersen (21) til VG Nett.

Hun er en av tre deltakere som ble presentert under NRKs høstlansering onsdag. Sammen med Marie Kinge (18) og Thomas Albertsen Dahlen (19) skal Christoffersen på oppdrag fra NRK finne ut mer om nordmenns sexvaner. Noe som foreløpig har resultert i blant annet time hos oralkonsulent og utforskning av tantrasex. Men noen eksperter i venneflokken vil de ikke påstå at de er.

– Det er ikke sånn. Vi utforsker jo forskjellige ting i programmet, så vi kan jo mye, men det er ikke sånn at vi blir spurt om råd, sier Dahlen.

– Har dere fått testet noe av det dere har lært i praksis?

– Ikke ennå, eller kanskje det? Man får vente og se litt, sier Dahlen hemmelighetsfullt.

Noen andre som skal få forsøke seg på TV denne høsten er Radioresepsjonen. De tre guttene har hatt enorm suksess på radio, men har likevel valgt å bevege seg over til fjernsyns-segmentet.

– Det er fordi vi ser frem til glamouren, sier Tore Sagen til VG Nett.

– Den fantastiske NRK3-glamouren, legger Steinar Sagen til.

Jeg tror dette programmet får mange nysgjerrige seere-

Kilde VG.no

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10044241

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.