Skal du date drømmedama, vær på vakt!

Etter bare fem minutter alene med en attraktiv dame, øker nivået av stresshormonet kortisol. Spesielt stor er økningen hvis du føler at hun egentlig er uoppnåelig for deg.

Stresshormonet kortisol kan gi økt risiko for alvorlig hjertesykdom. Og etter bare 5 minutter øker nemlig nivået av stresshormonet. Og et høyt nivå av kortisol kan ha negativ effekt på diabetes, blodtrykk og impotens.

Så der har man funnet den direkte årsaken til at man får «prestasjonsangst» når den man er på date med er for attraktiv, faktisk!

Derfor, har du nå et håp om å sjekke opp drømmedama så er det ikke sikkert det er godt for deg, heller tvert i mot, det kan gå deg skikkelig ille, hvis man skal tro denne rapporten som er gjengitt i The Telegraph i dag.

Menn kan rett og slett bli syke av å være i samme rom med en vakker kvinne som anses å være uoppnåelig…

Ifølge rapporten så har kortisol også en positiv effekt opp i «elendet». Den har til en viss grad positiv effekt på reaksjonsevne og økt velvære. Jaja det er da noe…

3 thoughts on “Skal du date drømmedama, vær på vakt!

  1. BahahaXD Tviler jeg ikke på:P
    Leste nettopp en artikkel(som jeg selvsagt ikke finner igjen!) at menn blir satt ut og klarer ikke hente seg inn igjen om de blir avbrutt av en vakker kvinne^^, Fokuset skifter fra det de snakker om og til kvinnen:P Tsktsk, mannfolk assXD haha^^,

  2. Om man først er på date med en dame er hun vel egentlig ikke uoppnåelig. Damer som f eks krever at man må ha ekstremt mye penger er jo uansett ikke av interesse så de kan være så «uoppnåelige» som dem bare vil. De er jo rubbish uansett.

    Menn lar seg imponere sånn av damer som ser litt bra ut. Ja okei så er dem muligens litt flotte og se til. Hvem digger ikke uber hote damer? Men slutt å gi dem creds for det. De har ikke gjort seg fortjent til det eller arbeidet for å oppnå det eller noe. Og til syvende og sist er det faktisk også subjektivt. Noen damer er pene i enkeltes øyne mens andre synes de er helt ordinære eller faktisk lite tiltrekkende. Hadde jeg i dag blit satt ut fordi en pen dame avbryter meg og faller over i hennes ramme måtte jeg dratt hjem for å tatt en seriøst titt på meg selv i speilet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.