Skal du date drømmedama, vær på vakt! Etter bare fem minutter alene med en attraktiv dame, øker nivået av stresshormonet kortisol. Spesielt stor er økningen hvis du føler at hun egentlig er uoppnåelig for deg.

Stresshormonet kortisol kan gi økt risiko for alvorlig hjertesykdom. Og etter bare 5 minutter øker nemlig nivået av stresshormonet. Og et høyt nivå av kortisol kan ha negativ effekt på diabetes, blodtrykk og impotens.

Kortisol

Så der har man funnet den direkte årsaken til at man får “prestasjonsangst” når den man er på date med er for attraktiv, faktisk! Skal du date drømmedama, vær på vakt!

Sex på første date

Derfor, har du nå et håp om å sjekke opp drømmedama så er det ikke sikkert det er godt for deg, heller tvert i mot, det kan gå deg skikkelig ille, hvis man skal tro denne rapporten som er gjengitt i The Telegraph i dag.

Menn kan rett og slett bli syke av å være i samme rom med en vakker kvinne som anses å være uoppnåelig.

Slik kan man holde på i månedsvis. Kjemien skal stemme, humoren må treffe, glimte i øyet, smilet, tenningen og lysten må være der, lysten til å møtes igjen – med eller uten sex på første date.

Det som burde ha vært en spennende dag i møte med en potensiell partner, kan ende opp som et sant helvete, da bør da ha hårete baller nok til å si det som det er. «Dette ble feil for meg, sorry, men lykke til, ha det.» Punktum.

Man bør ikke bruke mer tid enn nødvendig på å finne den rette; men være trygg nok på seg selv til å vite hva man vil ha, men like viktig, hva man ikke vil dra hjem i senga. 

En potensiell kjæreste skal man leve med i uoverskuelig framtid; da bør han både lukte godt, se bra ut, gi deg et svært smil om munnen, oppfattes oppriktig og snill. Man bør ikke nøye seg med kompisen til han perfekte som du drømmer om.

Men, men skal vokte seg vel for å ikke bli for høy på pæra også.

Skjønnhetsideal

Vil man kunne ha det beste for seg selv; kan man sikte for høyt, ha for store mål om rikdom, berømmelse og en prins ved sin side, at man forblir alene av den grunn. Ønsker man en som ligner en kjendis, fotomodell eller skjønnhetsideal, bør man fire en smule på kravene. 

La magefølelsen bestemme. første date, som går helt ok, der du koser deg, og du liker vedkommende – bør få en sjanse nummer to, kanskje tre. Skal du date drømmedama, vær på vakt!

Å gå høsten i møte som ensom og singel er skremmende for mange. For å si det på en annen måte, tenk å finne den rette i løpet av denne sommeren vi går i møte? Tenk å få møte den som skal bli mor til dine barn, eller far til din sønn og din datter – akkurat nå. På første date. Din egen klippe i livet.

Ifølge rapporten så har kortisol også en positiv effekt opp i “elendet”. Den har til en viss grad positiv effekt på reaksjonsevne og økt velvære. Ja ja det er da noe…

Vargas

Pin It on Pinterest