«Skal vi danse Tor» den nye riksklysa- usmakelig og slem

 

Tor Fløysvik- den nye riksklysa

Tor Fløysvik er en ufordragelig fyr! Jeg har ikke så mye greie på dansing, men jeg vet hva god oppførsel og mangel på sådan er. Og denne fæle Fløysvik som tror «Skal vi danse» er på plakaten for hans tilfredshet tar grundig feil.

 Her stiller det mange kjente og kjære personligheter opp i TV2´s storsatsning og så blir hele programmet et irritasjonsmoment pga den glatte, lille storkjefta klysa Fløysvik!?

Han har sikker peiling på dansing, men er ikke poenget i et underholdningsprogram at han blant annet skal oppføre seg som folk?  «Jeg blir opphisset når jeg kravler oppover bena dine, men når jeg fortsetter oppover kroppen så minner det mer om  en potetsekk», klemte hårspray Tor ut av seg til en av de kvinnelige deltagerne-

 Han ser ut som en tynn utgave av en gravalvorlig Carl I Hagen-

TV2 bør skaffe seg en ny dommer før videre dansing, for dette er ræva TV-

Fløysvik ligger i snitt 2 poeng under de tre andre dommerne. De andre har helt sikkert feil….Tor surmuletryne elsker å sitte der å være så kjepphøy og lire av seg gloser som ikke noen har glede av å høre. Programleder Kristian Ødegård sa rett ut: «Neimen Tor da!»  «Det kommer mye rart i fra den munnen»!

Jeg boikotter hele programmet til Fløysvik tar sin «tversover» og finner seg noen andre å trakassere-

Siden det ikke er noen dansere som skal stemmes ut etter første program burde seerne fått muligheten til å stemt ut en av dommerne. Jag hadde svidd av et par kontantkort tvert!

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10027129

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10045156

http://www.tv2underholdning.no/gkn/-stig-henrik-eller-cecilie-vinner-skal-vi-danse-3287112.html

12 thoughts on “«Skal vi danse Tor» den nye riksklysa- usmakelig og slem

  1. Samantha, du og jeg er ikke gote enige, men jeg har respekt for dine meninger- Men denne gangen skyter du langt over mål- Cato Zahl Pedersen har skapet smekkfullt av Gullmedaljer i både OL og VM i vintersport. Andrine Flemmen like så. Presten er Norges mest kjente og mest likte- Otters er Norges ypperste skuespiller og Cecilie Skog er kanskje den tøffeste jenta i Norge. Som blant annet har gått tvers over Grønland, vært på de fleste større fjelltopper i verden. Så de kan trykt kalles kjente og kjære med god margin:):)=;)
   Takk for innlegget ditt samantha

 1. Jeg er sååå enig i alt som blir sagt om Tor i innlegget over, kunne ikke fått sagt det bedre selv. Makan til motbydelig fyr, som lirer av seg så mye usaklig, og spesielt til de mannlige deltagerne. Trodde poenget var at kjendiser som overhodet ikke har eller har hatt noe med dansing å gjøre skulle prøve seg på dette for moro skyld. Hadde poenget vært at de skulle danse perfekt første sendingen kunne vi jo like godt sittet og sett på profesonelle dansere. Nei, skjerp deg Tor, dette skal jo være morsomt og underholdende, ikke sårende og krenkende. Latterlig å gi spydige kommentarer til mennesker som har vært så sporty og stille opp på noe de absolutt ikke har gjort før. Det går fint an å sette fingeren på ting som kunne vært bedre, men ikke på en så usaklig måte, dette grenser til mobbing. Er det ikke meningen at vi skal se danseglede, at også de som aldri har vært glad i å danse, (kanskje fordi de ikke er så flinke) kan bli glad i det og få lyst til å fortsette.
  Nei, se til å få utfordret Tor i ALT han ikke kan, og ydnmyk han og trøkk han nedi den møkka han prøver å få noen av deltagerne i skal vi danse. Skal vi danse ble ikke det programmet jeg trodde det skulle bli. Det er jo noe helt annet med Idol og X-Faktor der folk melder seg på og skal vise fram det de kan, her er det tross alt folk som driver med noe helt annet som blir spurt om å stille opp på noe de ikke kan.

  1. Her treffer du spikeren midt på hodet Ninni. Jeg er selvsagt helt enig med deg. Og godt forslag fra deg, la Fløysvik prøve seg på et eller annet, så kan få kjenne det på kroppen.

   Takk for innlegget ditt-

 2. For en fryd å lese innlegget ditt! Jeg har kjent, og vært i nærheten av denne mannen i flere år av mitt liv – og det du har plukket opp stemmer på en prikk!!! Da er det gudskjelov helt tydelig at hans sanne jeg vises også for «mannen i gata».

 3. Åh endelig noen som sier noe om klysa Tor.Snakk om dårlig taper. I går var det bare den svenske dommeren som ikke sa noe om at feil par gikk ut .ok så er Cecilie Skog som Bambi på is men men også den eneste hel amatøren her . Jeg fatter ikke at de lar en » slemme » Tor være med her også . Sist sesong var det Esther /Espen som fikk gjennomgå .mobbing har aldri vært god underholdning .Og jeg er trøtt av siklinga hans på Aylar . Nei neste lørdag blir det DVD .

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.