Skandinavias tre unge stjerner er best i verden

NORA MØRK, (18) Norge

Lærke Møller, (21) Danmark

Isabelle «Bella» Gulldén (21) Sverige

De tre jentene har flere ting til felles. Blant annet at de er noen av de beste håndballspillerne i verden-

Hver for sitt land. Og de har fått sitt internasjonale gjennomrudd i årets EM. Den skandinaviske håndballen er tydeligvis bedre enn noen gang og Sverige er i sin aller første EM- Semifinale. Norge møter Danmark som så mange ganger før i semifinale denne gang- For en kamp det blir!

Og det er ikke utenkelig at det er Sverige som står på den andre bane halvdelen i finalen…

Så til de tre deilige stjerner-

Lærke Møller

 Den danske playmakeren Lærke Møller (21) er blitt danskenes nye yndling i Håndball-EM. I løpet av mesterskapet har hun fått 500 venne-forespørsler på Facebook.

«EMs håndball-darling» beskrives Lærke som på sporten.dk i dag, og blondinen gjør suksess både på og utenfor banen.

Nå drukner hun i nye venne-forespørsler på Facebook, men 21-årige Lærke er blitt flink til å verne om sitt privatliv. En spiller som har markerte seg kraftig i et meget godt dansk lag-
Lærke Møller er datter av eks-hockeyspiller Karsten Petersen og kunne faktisk også vært fotballspiller ettersom hun har aldersbestemte landskamper også der.

 

Lærke Møller 

Isabelle Gulldén

 

Bella spiller nå sitt fjerde mesterskap og omtales ofte som motoren i det svenske landslaget.  Gulldén er Playmaker med stor P, og Sveriges toppscorer og beste spiller så langt i et meget spennende EM. Hun er blitt lagt merke til av de aller fleste andre spillere og blir nok satt til veggs av meget sterke rumenske spillere i Sveriges semifinale-

Også Bella kunne vært med i en hvilken som helst skjønnhetskonkurranse og fått en meget hederlig plassering… Kanskje EMs beste spiller så langt?

Isabelle Gulldén

NORA MØRK

 

Norges nye kjæledegge. Fantastisk god spiller, yngst men ser ut som om hun har spilt håndball på toppnivå i mange år- Meget tøff og villig, gjør noen enkle feil av og til men hva så? En spiller Norge vil få stor glede av i mange mange år.
Hun liker å ha ballen selv og innrømmer lett at hun er litt ego- Mørk innrømmer nemlig at hun er temperamentsfull, selv om hun påstår at hun er blitt bedre. – Da jeg var yngre var jeg veldig ego. Jeg ble tidlig engasjert og tenkte at det var viktig å vinne. Jeg var ikke med bare for å ha det gøy og jeg husker at jeg hatet det da vi spilte med to jevne lag i turneringene. Etter hvert har jeg blitt roligere, sier Mørk til Dagbladet. Mora Tirill var også trener for de unge Bækkelaget-jentene. Hun forsøkte å roe ned datteren.

 

Nora Mørk

Disse tre vakre skandinaviske håndball-essene vil nok prege den internasjonale hånballen i årene som kommer, og vi får håpe at de holde seg friske og slipper langvarig skadeavbrekk-

Sjansene er veldig store for at en av disse tre blir Europamester i håndball-

Samme for meg hvem det blir bare hun er rød, hvit og blå…

 

Vargas

 

3 thoughts on “Skandinavias tre unge stjerner er best i verden

 1. Skal ikker si deg imot,selv om jeg synes Nora Mørk ikke er enspiller med holdninger som gagner fellesskapet.Men når det gjelder kampene så har jeg aldri sett så mange direkte elendige lag i et mesterskap og dommerne holder er lavmål ,de ser ikke om speillerne står i feltet når de skyter og de dømmer forskjellig i like episoder hod de forksjellige lagene.Jeg spør meg selv om det idet hele tatt finnes regler i denne sporten,når noen blir avblåst for angrepsfeil mens det andre laget får straffe for den samme forseelsen.Dette mesterskapet er det dårligste ever.

  1. Vel, når det kommer til dømmingen så er det vel ikke første gang at dommerne ikke har peiling?

   Og ser man kampene under ett i et mesterskap så er det alltid noen kamper som er kjedelige- Men jeg mener at dette -med de Skandinaviske lagene i fokus har vært en knallbra mesterskap.

   Men du må få mene hva du vil macbeth;)

   V

 2. Takk for det.Jeg har sett også en del av de kampene som ikke Norge har spilt og det er skremmende dårlig men jeg er enig med deg,hvis vi kun er opptatt av oss selv og våre naboer og ikke bryr oss om resten så blir det bra nok.Men jeg må medgi at det blir litt stusselig med så liten spredning på idretten.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.