Skrue berget av skuddsikker vest

 

MERCEDES: Mellom fem og ti skudd ble avfyrt mot Imran Sabers bil.

 Foto: Lien, Kyrre/Scanpix

Toskas høyre hånd. Onkels Skrue, eller bare Skrue. Toskas finansminister har mange kallenavn- Egentlig heter han Imran Saber-

En notorisk kriminell som ikke går av veien for å gjøre det som behøves for å nå sine mål. 32 årige Saber kan ha ant uråd i møte med mannen som avfyrte 7-8 skudd mot han selv- og tok på seg skuddsikker vest, ifølge politiet,  før han møtte ved Jordal Amfi søndag kveld.

Søndag kveld var de fire tilfeldigvis ved Jordal Amfi. De reagerte ikke da de så en hvit Mercedes kjøre inn på parkeringsplassen.

Men like etterpå kom en skikkelse ut av skyggene ved et bygg i nærheten.

– Han var kledd i kjeledress og i ferd med å ta på seg finlandshette. Jeg så ham rett i øynene. Han så overrasket ut og virket litt redd, sier et av øyenvitnene til VG Nett.

Norsk- Pakistanske Saber har et langt rulleblad fra biltyveri, vinningskriminalitet og grov vold.

 • 32-åringen er dømt flere ganger for grov vold, grove tyverier, heleri, bedrageri og flere brudd på veitrafikkloven. Han ble i oktober 1998 dømt til 60 dagers betinget fengsel, og i desember 1998 og 2001 ble han idømt samfunnstjeneste.
 • I januar 2002 ble han dømt til 120 dagers fengsel, men ble frikjent etter soning. Han ble derfor tilkjent erstatning på 30.000 kroner samt sakskostnader i en dom i Oslo tingrett fra 2009.
 • 32-åringen ble i den såkalte Wonderboy-saken i 2007 dømt til 3 års fengsel for medvirkning til innførsel av 100 kg hasj, og i medvirkning til heleri av ca. 4,3 millioner kroner som kom fra NOKAS-ranet. En hovedmann ble dømt til 15 års fengsel i samme sak. David Toska fikk 20 års fengsel, som også inkluderte dommen for NOKAS-ranet.
 • 32-åringen er av mange utpekt som hovedmannen bak tilbakeføringen av Munch-maleriene, og enkelte mener han fikk betydelig strafferabatt i Wonderboy-saken som følge av dette.

«Skrues» advokat, Øystein Storrvik, har ikke snakket med offeret etter at han ble skutt.

– Det har foreløpig ikke vært aktuelt med tanke på den tilstanden han er i nå, sier Storrvik til VG Nett.

32-åringen reddet sannsynligvis livet ved at han hadde på seg en skuddsikker vest, som tok av for det verste da attentatmannen fyrte løs mot bilen hans.

Saber har mange fiender og nekter å sammarbeide med politiet for å finne gjerningsmannen-

32 åringen er også kjent for å ha et enormt pengeforbruk, og har brukt mange millioner kroner som ikke kan gjøres rede for-

Vargas

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10011639

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/krim/polititeori-flere-om-drapsforsoeket-3348022.html

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3916069.ece

11 thoughts on “Skrue berget av skuddsikker vest

 1. Våre nye landsmenn vet hvordan man lever. Med bedrageri, heleri, tyveri, og sikkert mange andre forbrytelser finanserer han sitt luxusliv. Jeg tror alle er redde for et slik kriminellet individ, til og med politiet. Denne mannen blir ikke sittende i fengsel, han kjøper seg ut, korrupsjon is everywhere.

 2. Hvorfor skriver du: Våre nye landsmenn?
  Hvis du ser deg litt rundt så vil du se at det finnes like mange nordmenn om ikke flere nordmenn som lever av bedrageri,heleri og ikke kan gjøre rede for hvor pengene stammer fra. Det tragiske er at politiet og påtalemyndighetene ikke ønsker å avsløre hvitsnippkriminelle nordmenn.

 3. Han skulle ikke likvideres dennengangen. Jeg vil kalle det en streng irettesettelse i disse kretser. Det sikreste for denne mannen er å få privat rom på Ila Sikringsanstalt. Han vil da forlenge oppholdet blandt de gjenlevende med noen dager

 4. hmmmmm han er jo nordmann. født og oppvokst her da er han nordmann. han er ikke verre enn nordmenn i afg,som dreper sivile.

 5. Hurra… vet ikke jeg… dette er bare starten. heia Norge… la alle komme og overta Norge… vi vet men tier og det er vel det vi kan… la de styre..ikke noe blir gjort…synd at han hadde vest men men

 6. Hva med å ønske seg skytekurs til jul? Vi får i hvertfall håpe på bedre treffsikkerhet neste gang. (og det blir sikkert ikke lenge til i de kretsene) :o)

 7. (1) mannen hadde ikke skuddsikker vest, (2) mannen er født i Norge. Det er litt artig det du ikke har kopiert fra en eller annen side er feil informasjon .. hva veit du egentlig ?

  1. He he Og hvor tar DU det fra da, at han IKKE hadde vest? Var du der? Og er man norsk- pakistaner så er man norsk som noen, men har pakistansk mor og eller far. Men er født i Norge ja.

   Jeg vet veldig mye, skal du vite input.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.