En av Norges beste spillere gjennom tidene med en enorm suksess og popularitet i Manchester by for Manchester United. Kristiansunderen har de siste tre årene trent reservelaget til Man U- og har aldri lagt skjul på sine trener ambisjoner.

MFK bekrefter at de skal ha samtaler med legenden i Man U. Ole Gunnar fikk kallenavnet «20LEGEND» av fansen. Kallenavnet er en sammensetning av draktnummeret hans (20), det første fornavnet hans (Ole), og «legend». Etter å ha scoret det avgjørende målet i Champions Leauge finalen mot Bayer München  i 1999.

Ole Gunnar har også spilt for Molde Fotballklubb,da under Åge Hareide som var en viktig brikke sammen med Røkke og Gjelsten da kontrakten med storklubben skulle signeres i 1996. Han scoret 91 mål på 235 kamper for Manchester United.

Skulle Solskjær ta det noe overraskende steget å komme til Norge og Molde for å trene laget på mørekysten så ville det være litt av et scoop for laget fra rosenes by. Riktignok har han ikke all verdens av erfaring som trener, men han har spilt på et av verdens største og beste lag i mer enn 10 år og da sier det seg selv at man har fått litt fotball forståelse også. Dessuten så har han fått god hjelp av far sjøl i Manchester Sir Alex Ferguson- som Ole Gunnar alltid har hatt et godt forhold til-

Kristiansunderen har også et fantastisk renome for å være svært profesjonell i alt han gjør, og han beskytter kone og barn fra media oppmerksomheten. Han har en steierevne og et sundt livsyn som gjør han svært ettertraktet både som trener og menneske. Ole Gunnar Solskjær er en av de største forbildene innen fotballen- Her er det lite ” Ferrari og bling bling” for å si det på godt norsk!

Han er også en aktiv ambassadør for UNICEF-

Solskjær kjøpte nylig hus i Kristiansund- et godt tegn på at han planlegger å bruke mye mer tid i Norge….

Jeg vil benytte muligheten til å ønske Ole Gunnar Solskjær velkommen hjem, og lykke til i Molde!

VG vet at Solskjærs advokat gjennom de siste 14 årene, Erik Flaagen, de siste dagene har forhandlet med ledelsen i Molde Fotballklubb.
Forhandlingene er ikke avsluttet, det gjenstår fortsatt diverse punkter, men hvis det blir enighet i løpet av dagen i dag så kommer Solskjær til Molde i morgen for å fortelle at han tar over sin gamle klubb (1995-96) fra januar.

Det var Romsdals Budstikkes nettutgave som først skrev om muligheten for at Solskjær presenteres som ny Molde-trener denne uken. VG fikk i går bekreftet at dette stemmer.

Vargas

Pin It on Pinterest