Startvansker for TV2s Premier Leauge storsatsning

 

Jeg hadde enorme forventninger til TV2 nye storsatsning på Premier Leauge- men må innrømme at jeg ble skuffet.

Tre HD kanaler med kamper live fra kl 1600. Og det var det jo forsåvidt. Men så snart de tre kampene var over så ble det ikke sendt noe mer på to av kanalene. Kun den siste kampen Chelsea- West Brom på en kanal. Jeg var overbevist om at de kampene som ble spilt kl 1600 ville gå i opptak på de nevnte kanaler.

Reklamen fra TV2 var jo at det skulle gå fotball døgnet rundt på disse kanalene. Jeg har ikke behov for å se kamper hele døgnet, men ville gjerne sett et par av de kampene som ikke ble sendt live-

Lyden var borte på deler av kampen jeg så på. TV studioet til TV 2 så ut som det var tatt i fra Frokost TV på NRK på 80 tallet, helt forferdelig med tremotiv i forskjellige farver??!! Helt forferdelig etter min mening.

Men HD kvaliteten er ok. Bra bilder.  Men altså, hvorfor ha tre fotballkanaler som ikke sender fotball, mer enn akkurat når kampene går?

Det var to kamper som gikk i opptak på en kanal, men det var kamper som allerede var vist live… merkelig!

Jeg betaler 200 kr i måneden, og da vil jeg se så mange kamper som mulig, og de som ikke går live MÅ sendes i opptak for oss fotballidioter-

TIL TV2-

KAN DERE SENDE FLERE KAMPER I OPPTAK PÅ LØRDAGER?

 

 

http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=10035717

http://msn.tv2sporten.no/fotball/england/premierleague/vermaelen-testet-reina-3266152.html

One thought on “Startvansker for TV2s Premier Leauge storsatsning

  1. Hvordan studioet ser ut, kan vel være det samme. Og at lyden tidvis var borte for deg, kan du være glad for. Jeg bruker aldri lyd, uansett hvilke kamper de sender. Det er lenge siden jeg ble lei av partiske kommentatorer og studioverter. De prater i vei, og mye er det reneste tøv.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.