Store rumper er in!

 

I LOVE CURVES

 

YES!! Endelig en god nyhet hva kropp anngår. Damer skal ha rumpe, pupper og lår og det er det de fleste gutter som mener. Alle de nevnte damer i denne artikkelen har rumper som rumpen skal være, og endelig har dette kommet i lyset, måtte det bare fortsette!

Jeg personlig har et moto som jeg skal sette på agendaen så ofte jeg kan: I LOVE CURVES!

Takk Cathrine for at du setter dette på dagsorden. Det er så mange kvinner som gjemmer seg fordi de ikke vil vise kropp som de tror er for tykke. Slutt med det! Er du frodig så vis deg fram- guttene/ mennene elsker frodige damer, jeg sverger på at dette stemmer. Jeg har snakket med nesten 70 voksne menn og spurt om de liker tynne eller frodige damer, og mer enn 90 % av disse vil ha damer som heller er frodige enn tynne!!:):)

Fram med rumpen, puppene og lårene jenter!

– Jeg har en formfull kropp. Jeg har store pupper og denne massive rumpa, men jeg liker å se annerledes ut, sier Williams i augustutgaven av magasinet Harpers Bazaar.

Med denne uttalelsen føyer hun seg inn i rekken av kjendiser som åpent og frittalende har omfavnet sine bredere bakdeler i løpet av sommersesongen. Kim Kardashian er en annen kjendis som forteller hvordan hun endelig setter pris på sin runde rumpe, etter at hun ble mobbet for størrelsen gjennom skoletiden.

– Jepp, jeg er jenta med den store rumpa. Jentene på skolen pleide å klype meg i rumpa og fortelle meg hvor stor den var. Det var bare på tull, men jeg prøvde allikevel å dekke den til med skoleuniformen min. Nå har jeg lært meg å sette pris på den, sier Kardashian til Daily Telegraph.

Asså. hvorfor skal de fleste klesbutikker ha klær til både damer og menn som de ser ut til å være lagd til enten folk som holder på å sultehjæl eller folk som er både tynne og kortvokste?

Jeg skjønner at det er forskjell på størrelsen på folk, sånn vil det jo alltid være og, men det er så mye vanskeligere- spesielt for damer har jeg hørt- å finne seg klær i sin størrelse, hvis man ikke ser ut som en av fotomodellene på diverse «cat-walker» fra Paris eller andre verdens metropoler.

Jeg er av den oppfatning at damer skal ha kurver, dvs både rumpe, pupper og lår! Det er det som er forskjell på damer og menn. At damene ser ut som nettopp det. Og jeg kjenner ingen menn som er spesielt glad i «knokkel-sex». For det er jo det det blir når man har sex med noen som er så tynne at det nesten skrangler i ben og knoker når man holder på  i halmen…

Jeg mener det er alt for få kleskjeder som satser på klær til damer med litt kjøtt på bena. Det blir ikke bedre av at de aller fleste kjeder ikke gjør stort for å skaffe større størrelser av undertøy, strømpebukser m litt mønster og litt mer sexy stil heller…

Jeg vet det finnes mye fint på nettet men det er dette med å prøve før man kjøper, ikke alltid like lett å få til via pc´n…

Vi menn vil ha damer med kurver og vi vil at de skal kunne kle seg sexy, hvorfor er det så vanskelig å få til i dette landet? Har dere gode råd så hører jeg gjerne fra dere!

Plus size girls is the sexiest…

kilde minmote.no

http://minmote.no/index.php/2010/07/store-rumper-er-sommerens-st%C3%B8rste-trend/

18 thoughts on “Store rumper er in!

 1. Hurra, du fikk ordna med kommentarfeltet her^^,
  Fint å lese at flere liker former, jeg vokste selv opp med at jeg som hadde kurver var tjukk og feit og æsj, og ingen ville ta i meg selv med en meterlang pølseklype og verneutstyr!
  Kanskje det var et småby fenomen, jeg vet ikke. Men nå som kjæresten min omsider har fått banka det inn i skallen min at formene mine er fine, så spiller jeg gjerne på dem;)

  1. Jo, men det er jo det som er poenget mitt, kropp trenger ikke å være inn, men slankehysteriet som preger medie bilde i dag, gjør mange frodige og tykke redde for å gå i bikini og kle av seg feks på badestranda. Det mener jeg det er ingen grunn til, og hvis flere i denne situasjonene leser at det er faktiks både akseptert og litt pop å ha kurver, former og være litt lubben, så kan dette hjelpe de til å komme seg på stranda uten å være engstelige for å kle av seg- Got the drift Lars?

 2. Hvorfor skal man alltid eksemplifisere ytterpunktene? Radmager er ikke akkurat hot. Men det finnes en ting i mellom disse fæle catwalk modellene og «frodige» kvinner som egentlig i følge helsemessige standarder er bikket det punktet hvor det går på helsa og mobilitet løs grunnet overvekt.

  Folk får like hva dem vil men det får da være nok med forsøkene på å få oss som ikke liker romper så svære at vi ikke kan ta rundt hoftene til å virke som særinger med syke lyster.

  1. Hei-

   Her synes jeg du skyter langt over mål hannkatt1. Fordi det ikke er nevnt svære rumper som man ikke kan holde rundt- med ett ord i mine innlegg. Jeg eksemplifiserer heller ikke ytterpunktene. Jeg prvøre å få fokus på at de fleste menn liker jenter med FORMER og ikke nødvendigvis disse svært tynne modellene.
   Damer skal ha pupper og rumpe. Det er mitt fokus!

 3. Dette er helt rett!
  Jeg sliter litt med å finne fine bukser ol. med tanke på at jeg har en stor og fin rumpe, som på en måte ikke passer sammen med lårene/leggene : ( hvis jeg finner en bukse som passer over rumpa så blir den fort slaskete rundt lårene/leggene, så hadde passet meg supert om noen fant på en bukse som kan være stram og fin både på rompe og lår for de med store romper!

 4. Det er med andre ord ikke håp for meg?
  Jeg er naturlig tynn, og det er ikke mye pupper, lår og rumpe jeg kan skryte av.
  Sliter veldig med å legge på meg… og har blitt kalt stankelbein titt og ofte, så jeg har store komplekser med kroppen min. And then you serve me this? I may never get a boyfriend..

 5. Helena: Selv om de fleste menn digger rumpe som er mye å ta i, store pupper og deilige former rett og slett, betyr det ikke at de ser på jenter som er tynne som stygge og utiltrekkende! Det finnes også menn som foretrekker litt tynnere jenter, lange og slanke. Og så finnes det menn som liker alt fra former til lange og tynne/slanke jenter. Så det er absolutt ingen fasit på hva menn liker, det varierer fra menn til menn!

  Dette innlegget er mer siktet til oss fleste jenter, som da har former og ikke trives så veldig med det, fordi vi ser så mange vakre og høye, slanke damer i magasiner, på tver osv overalt. Vi har nærmest fått inn for oss at jo slankere jo bedre! Alle ønsker seg jo en stram og fin kropp man trives i, men ikke alle FÅR det til eller er født med sånn kropp.

  Men jeg vil legge til at innlegget burde vært tatt med at ALLE kvinnekropper er pent. At det også finnes menn som elsker slanke damer med ikke har så mye rumpe og pupper til. At du, Helena, aldri vil få en kjæreste, er bullshit!

  Jeg personlig syns alt er fint egentlig. Så lenge man ikke er aaaaaltfor tynn eller aaaaltfor tykk. Min mening på den «perfekte» kvinnekropp er en stram og fin kropp som har litt rumpe og pupper å ta i. En Britney Spears, Shakira, Rihanna type kropp. Det er egentlig sånn alle kvinner vil se ut som… er det ikke? Stram i kroppen, men fortsatt flotte kvinnelige former! Det er ihvertfall sånn kropp jeg vil ha… Og ikke minst typen min. Han foretrekker jenter som ikke er noe særlig høyere enn 1.70 og har en digg rumpe og litt små pupper, og kropp som han kaller: fit.

  1. Takk for langt og klokt innlegg, og det brude stått at tynne selvfølgelig kan være flotte, populære og ha masse kjærester. Poenget med innlegget var at noe så utradisjonelt og overaskende som at endelig var det faktisk STORE rumper som var in:) Det er jo nesten alltid de vanlige modellene, som er i tynneste laget for meg og svært mange andre menn-

   Jeg skjønner at det kan værer vanskelig å være for tynn også. Men det var fokus på «store rumper» denne gangen fra min side-

 6. selv om det er inn å ha store rumper osv, kan man ikke forlange at alle skal få sprettrumpe på 1,2,3! Noen er født tynne og andre litt mer fyldigere. Og si da at det er bare store former som gjelder er feil..Er man tynn, høy forbrenning osv, så kan man ikke noe for det og det er sånn man er laget.. Selv om menn vil ha med former kan de også ha en som ikke har så mye..Og å kalle Kim Kard. for fyldig er litt feil.. kaller dere det for fyldig så..Ho har bare ei høy bak slik J.Lop. Folk får være sånn som de er og man bør ikke finne på trender slik som at stor bak er in..Man kan ikke fikse seg bare på grunn av en ufattelig dum trend..Mye vett har dere da??

  1. Vet ikke hvor du har det fra jeg, men i mitt innlegg så er det ingen som har sagt at noen skal få sprettrumpe, eller har det KUN er store rumper som er in. Det er viktig at blogginnlegget leses nøye før det kommenteres. Her tar du påstander ut i fra løse lufta. Det er alltid tynne sprekke modell kropper som er har hvoedfokus. Men nå ser det heldigvis at trenden snur litt, og at faktisk store rumper er blitt mer pop enn på lenge. Det er det blogg innlegget handler om. Ikke sprettrumper, eller at det er KUN store rumper som er i fokus.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.