Styr unna nytt pyramidespill

Nå er det ikke WGI ( world games inc.) lengre, men WMI (Wealth Masters International) som gjelder. Mye taler for at en ny pyramidebølge rir landet.   I det siste har flere tatt kontakt med meg om aktive selgere av et produkt som heter Wealth Masters International. Dette selskapet virker å være en samarbeidspartner av det mer kjente Carbon Copy pro. Interessant nok har også jeg blitt utsatt for temmelig aggressiv markedsføring av dette konseptet. Den siste måneden har det øst inn med spammail fra en pågående selger fra Meråker i Nord-Trøndelag.

Jeg har faktisk snakket med vedkommende og mottatt mail. Det 100 % sikkert at dette kan sammenlignes med et pyramidespill- der toppene tjener mye, resten lite eller ingenting. Og jeg advarer folk på det sterkeste mot å invistere noe som helst i WMI-

Vedkommene som legger ut i det vide og brede kan ikke gjøre nøyaktig rede for hvordan pengene blir generert videre til de som har innvistert noe i dette. og jeg tillater meg å legge ved noe av mailen jeg fikk nylig:

Du skal drive markedsføring for  Welth  Master International via en side som du får av oss .

 

Jobben din blir å drive trafikk til din side på forskjellige måter.

 

 

Du vil få verktøyet som skal  til og all opplæring som skal til.

 

Du behøver ikke å vite alt om produktene for det er andre som tar seg av det ovenfor kundene.

 

 

Vi jobber i team og teamet heter  TeamSkandinavia.

 

Du får tilgang til et unikt forretningskonsept som er nytt i Norge og det er utprøvd med Stor suksess her i landet.

 

WMI har en vannvittig god kompensasjonsplan som gjør at vi alle kan tjene gode penger på dette.

 

Opplæringen og forklaringen på hva dette blir gjort via ett webinar ( direkte opplæring via nettet) 2 ganger i uken . Neste webinar blir  tirsdag 29.Juni kl. 20.  Linken til Webinaret er   https://www2.gotomeeting.com/join/356586163/106149563.

Sender også med en link til min side hos WMI. Her kan du klikke litt rundt rundt og gjøre deg litt kjent .Du kan og kjøpe produktene

som du trenger for å være med på dette unike  forretningsprosjektet. Jeg anbefaler alle å starte med Mpower til 295$ eller 1700,-nkr

Hvis du går til det skrittet å kjøpe så bruker du min id’e : sensurert –

Asså, har du veldig mye penger som du vil kaste bort så må du gjerne sende de til Meråker, men om du tror du blir rik på dette så er det bare å glemme. Dette er kjeltring streker på høyeste nivå, og dama må stoppes før hun lurer ennå flere. Så spre dette til så mange som mulig og så raskt som mulig.

Verden blir stadig mer fragmentert. Facebook, Twitter og andre sosiale medier er glimrende arenaer for å markedsføre det ene idiotkonseptet etter det andre. Men det krever heller ikke rakettforskning å skille klinten av hveten i dette markedet. Ett forhold er at en idiot og hans penger fort skiller lag. Har du kastet deg inn en pyramide og det rakner, er pengene dine borte. Det er for så vidt greit nok i og med at det bare går ut over deg selv. Men enda viktigere er det at det faktisk er straffbart å lokke noen inn et konsept som bryter med lotteritilsynets § 16. Din omgang med pyramider kan dermed få langt større konsekvenser enn at du taper penger-

Gå og kjøp deg en is i stedet!

kilde: TomStaavi´s blogg

http://tomstaavi.vgb.no/2010/06/29/slik-blir-du-ikke-rik/

5 thoughts on “Styr unna nytt pyramidespill

 1. Dette høres rimelig phisy ut, syns jeg. Men then again, så kunne jeg aldri ha tenkt meg å ta del i noen form for slike pengespill. Lotto er så langt jeg strekker meg. Tør ikke å spare i fond engang.. lol..

 2. Dette var trasig lesning.Jeg har nok en annen oppfatning en Per Gunnar Hoem.
  Wmi er ikke kun det å verve medlemmer,wmi er et program/utdanning hvor velstand,helse og visdom står i fokus.Her lærer man hvordan vi tjener penger hvordan vi passer på de å hvordan få de til å vokse.Er enig på et punkt det fokuseres for mye på hva man tjener og litt for lite på produktet. Du får lære fra noen av de beste innen finannsservise (sier ikke at de er det for det har jeg ikke bellegg for)Men jeg vet at om jeg deltar på et kurs via nki eller andre aktører får jeg en nettside en del oppgaver og en lærer/mentor.noe som koster flere tusen kr pris varierer,jeg sameligner wmi med nki forskjellen her er nok at vi kan la andre få ta del i dette å tjene penger på utdanningen som blir tilbud.Du tjener Ikke penger på å. Verve andre medlemmer , men på salg . Du får din egen business.Hva er galt med det. Det biligste produktet til 1750kr får man kr 900 i fortjeneste.Skal vi spørre oss om alt er pyramide for enkelte er nok av den formening.Er eier av Rema,shell osv en gjeng med som driver ulovligt for der tjener jo de som sitter på toppen mere en den ansatte.Jeg vil å tilslutt si du trenger ikke selge produktet vidre men ta de tingene du lærer innover deg for å gjøre din Hverdag bedre når du lar velstand,helse å visdom stå i fokus.

 3. @Conny
  Rema og Shell tjener penger på salg av produkter og tjenester via lovlige franchise-forretninger. Siste og eneste ledd før sluttbruker er altså en forretning – som kun selger varer og ikke retten til å videreselge sitt eget konsept.

  Når begynte f.eks. Narvesen-kiosker å tilby KUNDENE å starte sin egen Narvesen-kiosk? ANSATTE i Narvesen kan få tilbud om å overta kiosker hvis de ytrer ønsker om slike ting overfor hovedkontoret. De overtar da en eksisterende kiosk hvor nåværende eier ønsker å trekke seg (eller skal overta en annen større kiosk med bedre omsetning).

  CCPro og WMI selger retten til å videreselge konseptet til andre, som igjen skal videreselge dette til andre, osv. i en endeløs kjede av forhandlere. Produktet som kundene tilbys er det samme konseptet som selgeren har – «retten til å videreselge konseptet mot fortjeneste». Konseptet hadde fungert like godt med poser med peanøtter som produkt istedenfor seminarer. Man behøver ikke å ha deltatt på noe seminar for å ha rett til provisjon, det holder med at man har BETALT for seminaret. Man kjøper rett og slett retten til å motta høyere provisjon på eget salg når man kjøper kurs eller seminar på et høyere nivå.

  I Norge er trolig 100 prosent av salget salg av forretningsmuligheten – ikke av kursene. Kursene har helt underordnet betydning i dette konseptet, de er ikke engang modifisert slik at de passer i det norske markedet. Hvem har f.eks. nytte av amerikanske skatterådgivere eller jurister?

  USA har kanskje noen få som deltar på grunn av kursene, men også der er salg av dette som inntektskilde mest dominerende.

  Siden visdommen ikke har nådd frem til deg gjennom seminarer håper jeg det står bedre til med helse og velstand – dvs. at du i det minste har hatt utbytte på noen av punktene.

 4. Jeg er så enig så enig med hva Morten sa her.. Jeg skjønner ikke at folk ikke kan lære og se at man tjener ikke noe på dette og jo flere som kjøper produktene og seminarene jo mere tjener toppene.. De som sitter og skryter i reklamene er oppdiktet folk og ingen vil få meg til å tro du kan tjene 21000 i mnd bare med å sitte hjemme og slappe av foran pcen. Tenk hvis alle skulle gjort det hvem ha hadde da tjent på det.. Det er det samme som alle de lotto systemene som ble solgt for noen år siden. Hvis de skulle være så sikre så hadde jo halve norge vært millionærer. Nei hold dere langt unna dette. Det er bare juks alt sammen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.