Tidsklemma. Tiden strekker ikke til å kunne gjøre det vi måtte ønske lenger. Småbarnsforeldre sovner før ungene når de skal lese natta historie for podene.

Tidsklemma er skyld i at folk ikke lenger har tid til hverandre. Eller er tidsklemma et moderne begrep som det er lett å skylde på når du ikke får tid til å gjøre det du skal eller skulle.

Har vi det så travelt at vi ikke orker sex med kjæresten. “Nei jeg orker ikke i kveld kjære. Kan du ikke ta deg av den biten selv da- Se på en film eller en video eller noe”. Er det kommet så langt at vi er så utkjørte at vi ikke gidder å ta oss et nummer en gang?

Hva kan være viktigere enn det mener jeg …

Da mener jeg at det farer galt av sted med oss. Vi kan ikke ha det så forbanna travelt at vi ikke kan gjøre det som er viktigst. Nemlig å leve! Ingen sjefer i noen bedrift er viktigere for deg enn ditt liv.

Er du i tidsklemma så sett deg ned og lytt. Lytt til hjerte ditt og spør deg selv. Har jeg det bra med livet mitt? Er svaret nei, jeg har det for travelt- så bør noe gjøres.

Uansett hvilken stilling man innehar så er det viktig å tenke seg om, er det verdt det? Å jobbe så mye og ha så liten tid til de du har kjær? Som oftest ikke. Derfor er det viktig å kombinere en travel og krevende jobb med å kunne komme seg bort litt.

Ta en helg vekk fra hus og hjem. Nyt bare hverandre og det å være sammen. Bare for avkoblingens skyld. Ikke er det så dyrt heller lenger-  Og to, tre netter er ofte nok til å få slappet av noe. Stress er dessuten direkte helsefarlig.

Sex-lysten kommer hvis det er tid og rom for å pleie kjærligheten.

Får den ikke pleie så dør den bare ut. Tidsklemma bør ikke få ødelegge for deg og den du er glad i. Og tenk av og til over hvor skjørt livet er, det kan være over når du minst venter det. Derfor er det så inderlig viktig å ta vare på hverandre, nyt hver dag som kommer som en gave…

Har du mindre lyst når hverdagen er svært hektisk? I så fall er du ikke alene.

Ha en ting helt klokkeklart for deg. Ingen i verden takker deg for en glimrende jobb hos din arbeidsgiver hvis ikke det konkret gir store pengesummer i kassen. De fleste arbeidsgivere gir blanke i sine arbeidere så lenge de tjener penger. Stopper de inntjeningen så vil de ha deg ut så fort som mulig-

Smart å ha i bakhodet når du skal bestille ferie.

Du har langt flere, sterkere og gode ordninger og fordeler på din arbeidsplass enn du tror. Om du og dine kolleger er klar for å mobilisere eller forene krefter i form av å organisere dere så er det ofte veldig smart. Da står alle sterkere.

Bruk alle dine rettigheter som arbeidstaker og ha sex så ofte du vil. Gjerne mitt i arbeidstiden. Bare sørg for å jobbe det inn igjen. Det er jeg overbevist om at din partner satte stor pris på. Om du for en gangs skyld valgte sex med henne foran jobben …

Ingen har igjen for å jobbe mer enn det  man liker- da brennes kruttet i begge ender og du er en grønnsak som ikke gidder noe til slutt, ei heller SEX …

Da er ikke livet mye verdt, eller?

 

Vargas

Pin It on Pinterest