Terroren kommer nærmere

 

Det er et skremmende scenario man tenker seg, hvis feks Oslo sentrum skulle få oppleve terroren lik den London fikk for 5 år siden. Vi må ikke tro at vi i Norge skulle bli spart når terrorister først bestemme seg for et terrormål. For de er Oslo et like godt mål som London. Er norske politikere, PST og forsvaret forberedt på en alvorlig terrorhandling med mange offer? Tvilsomt. Og det er ikke så rart da vi har tilgode å bli rammet-

Men jeg er redd dette er det bare snakk om tid før vi får oppleve-

De tre terrorsiktede knyttes til al-Qaida-lederen Salah al-Somali, sier en ikke navngitt amerikanske tjenestemann til nyhetsbyrået AP.

Pågripelsene ble kjent da PST torsdag morgen sendte ut en kortfattet pressemelding om at tre personer var pågrepet i Norge og siktet for å ha planlagt en terrorhandling. På en pressekonferanse hos PST torsdag formiddag ble bakgrunnen for pågripelsene utdypet.

Det er nå tatt tre personer for PLANLEGGING. Hvor mange grupper/ personer har allerede planene ferdig, og venter bare på grønt lys for å slå til? En såkalt sovende celle. Jeg vil på ingen måte skremme noen, men terroren er på full fart inn i Nord Europa og det er ingen grunn til å tro at de nordiske landene skulle bli spart.

Ifølge PST-sjef Janne Kristiansen kan folk i Norge fortsatt føle seg trygge.

– Det kan nok høres paradoksalt ut etter en slik sak, men det er ingen grunn til at det norske folk skal gå rundt å være engstelige, sier hun.

Trusselnivået i Norge regnes fortsatt som lavt, opplyser PST.

All ære til PST som har klart å stoppe planene til disse terroristene. Måtte de klare å ta neste gruppe også… før det smeller.

                                                                     AL QAIDA LEVER I BESTE VELGÅENDE

 

Nå skal terror gruppen Al Qaida lettere rekruttere engelsktalende elever til terror nettverket sitt gjennom å starte et engelsktalende nettsted-

«Inspire» skal det hete og det ligger i navnet- inspirere, til hva da? Dette er ikke bra etter min mening!

All terror virksomhet bør stoppes så raskt som mulig og helt i fødselen der nye celler bygges. Jeg tror det blir vanskelig å fjerne Al Qaida 100% men å kutte deres informasjons kilder som Internett vil vanskelig gjøre deres arbeide-

Samtidig som al-Qaidas evne til å angripe vestlige mål skal ha blitt sterkt svekket, truer nå stadig flere terrorister med å angripe USA, melder nyhetsbyrået Reuters.

Den tilsynelatende selvmotsigende konklusjonen kommer etter at to grupper som begge har tilholdssted i det utilgjengelige grenseområdet mellom Pakistan og Afghanistan skal ha slått seg sammen.

De to gruppene det er snakk om er det såkalte Haqqani-nettverket og Pakistans Taliban. Begge gruppene har stått bak en rekke dødelige selvmordsaksjoner og andre store angrep.

Etter den mislykkede bilbomben ved Times Square i USA tidligere i år pekte også sporene mot den pakistanske Taliban-grupperingen.

– Synergieffekt

Advarselen kommer fra aller høyeste militære hold, ifølge Reuters.

– Disse terrorgruppene har skapt en synergieffekt, der målet er å drepe amerikanere, sier admiral Mike Mulleen, formann for Den militære sjefsnemnd i USA.

En tredje pakistansk gruppe som angivelig har forgreininger til al-Qaida, er Lashkar-e Taiba, nettverket som sto bak angrepet i Mumbai i 2008.

Terroren kommer nærmere og det er bare snakk om tid før det skjer noe også i Norge. Er vi og den politiske ledelse PST, samt Forsvaret forberedt på det? Tvilsomt- Det er en overhengende fare for og svært sannsynlig at det vil smelle i en større norsk by- Og det er det bare å forberede seg på. Terror nettverk med link til Al Qaida har rotfeste i norden og da er det ingen grunn til å tro at Norge skal bli spart-

Det er skremmende å tenke på og det er bare snakk om tid dessverre…

 Selvsagt blir man noe redd og det er ubehagelig å bli truet, men jeg tenker at dette har politiet full kontroll på, sier Westergaard til VG Nett.

– Jeg lever tett med dansk etterretningstjeneste (PET), og det er fint. PET har reddet livet mitt minst to ganger tidligere, sier den danske avistegneren og legger til:

– Det skal ikke være sånn at våre aviser skal redigeres av al- Qaida eller Taliban.

En av de første bidragsyterne til «Inspire» skal være Anwar Al Awlaki, den amerikanskfødte muslimske presten som er mistenkt for å ha deltatt i flere terrorangrep mot USA.

Oppfordrer til drap på amerikanere

Awlaki er lenket til tre av 11. september-flykaprerne, angrepet på militærbasen Fort Hood, kapringsforsøket om bord i et Air Delta-fly i desember og det mislykkede angrepet på Times Square i New York tidligere i år.

Afganistan er et land i fullstendig oppløsning med selvmordsbombere og andre terrorhandlinger som oftere og oftere tar fler og fler liv-

Det var minst to selvmordsbombere blant de seks personene som stormet kontoret til Development Alternatives tidlig fredag morgen, ifølge Afghanistans president Hamid Karzai.

Et engelskspråklig nettsted gjør det veldig mye enklere for all terrorvirksomhet og andre kriminelle å kommunisere med hverandre. Den bør jo fjernes først som sist- selvom det er bare en dråpe i havet i kampen mot terror- 

Shawan Sadek Saeed Bujak (37) har i avhør med PST tilstått å ha planlagt terrorhandlinger. Målet skal ha vært å sprenge Jyllands-Posten.

Like over klokken 08.15 om morgenen torsdag 8. juli tok fem tjenestemenn fra PST seg inn i en 44 kvadratmeter stor leilighet i en boligblokk inne på området til Ullevål sykehus i Oslo.

Der lå Davud og ektefellen og sov. Han ble kjørt rett til Asker politistasjon.

PST mener at de terrormistenkte trodde de hadde anskaffet seg alle ingrediensene til det som skulle bli en større eller flere mindre hydrogenperoksidbomber – også omtalt som «Satans mor» i februar og mars i år.
De forskjellige bestanddelene skal ha blitt skjult i hjemmet til uigur-kineseren Mikael Davud.

Hvilket mål er det neste terrorcelle velger? Mediehuset Verdens Gang eller NRK-huset? Og er Norsk myndigheter, PST og forsvaret i så fall forberedt på det? Tvilsomt!

Kun få minutter etter at en bil eksploderte i Stockholm sentrum, skal en mann ha sprengt seg selv i luften.

 Den svenske avisen Aftonbladet skriver at mannen bar seks sammenkoblede rørbomber, men at kun én av dem detonerte. Han skal også ha hatt en ryggsekk med spiker og sprengstoff. Ifølge vitner skal mannen ha skreket noe på arabisk før han gikk i luften.

Taimour Abdulwahab (28) fra Irak sendte sjokkbølger langt ut over Sveriges grenser da han sprengte seg selv i luften midt i julerushet i Stockholm sentrum lørdag.

Dette er det første selvmordsangrepet på skandinavisk jord.

Man kan ikke annet enn å synes at akkurat dette et lite hyggelig…

Kan det skje i Stockholm så kan det vel skje hvor som helst i en større by i Norge også?

Vargas

  

kilde

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10020252

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10020193

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10033241

9 thoughts on “Terroren kommer nærmere

 1. Så fikk svenskene en brutal oppvåkning. Og media og politikere er allerede ute og beskriver det som en handling av en ensom galning. Selvsagt kan de ikke si noe annet; det ville jo være å påta seg skylda for at ingenting gjøres med de radikale miljøene vi vet finnes. Da er det enklere å beskylde de som har advart mot at ting som dette ville komme for rasisme, fremmedfrykt og idioti. Den samme gamle leksa og taktikken de alltid bruker.

 2. Slik er det, jeg trodde nesten ikke mine egne øyne da jeg leste at det svenske politiet og politikerne mener at det har blitt gjort av et mentalt sykt menneske. Hvem er det som er mentalt syke her kan man nesten spørre. Det er skummelt når man tenker på at Oslo kankje er den neste byen.

 3. Somehow I have little sympathy for Sweden. No country on earth has so self-righteously preached to the US about “tolerance” and anti-racism as Sweden and their smug socialist touting population. Their craven support for Palestinian terrorist entities hasn’t delivered them the protection they sought.

  Swedes do however seem to be masters of capitualtion, appeasement , and at exhibit a hyper cowardice beyond comprehension – looking the other way in denial at the criminal war Islamists have been waging against the Swedish population and its tiny Jewish minority for years in Malmo and other Swedish cities.

 4. Det forundrer meg er at det første lederen for moskeen sa etter terroraskjonen var at han fryktet rassister skulle angripe dem. Han sa ingen ting om hvor fælt det er at noen går til det skritt og skulle spenge å ta livet av seg selv og andre i navn av koranen.

  Vi fikk ikke vite hva han synes om dette, bare at han fryktet svenske rasister. Merkelig? Eller tenkte han at de vantro har fått en liten lærepenge?

 5. Bang bang bombeman, va var det som smalt. Ali svarte ei, til bikkjemat han blei. For Ali tok feil av bomba å brøskiva med postei.

 6. Forbanna invandrer pakk! Dette er takka!

  Dere skulle aldri ha vært her noen av dere.
  Ja la rasismen blomstre. Det er den eneste måten fremtiden kan få bukt med dette på.
  Akkurat idag hater jeg alle mørhudede, svartskaller og negere!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.