Terroren kommer nærmere

Det er et skremmende scenario man tenker seg, hvis feks Oslo sentrum skulle få oppleve terroren lik den London fikk for 5 år siden. Vi må ikke tro at vi i Norge skulle bli spart når terrorister først bestemme seg for et terrormål. For de er Oslo et like godt mål som London. Er norske politikere, PST og forsvaret forberedt på en alvorlig terrorhandling med mange offer? Tvilsomt. Og det er ikke så rart da vi har tilgode å bli rammet-

Men jeg er redd dette er det bare snakk om tid før vi får oppleve-

De tre terrorsiktede knyttes til al-Qaida-lederen Salah al-Somali, sier en ikke navngitt amerikanske tjenestemann til nyhetsbyrået AP.

Pågripelsene ble kjent da PST torsdag morgen sendte ut en kortfattet pressemelding om at tre personer var pågrepet i Norge og siktet for å ha planlagt en terrorhandling. På en pressekonferanse hos PST torsdag formiddag ble bakgrunnen for pågripelsene utdypet.

Det er nå tatt tre personer for PLANLEGGING. Hvor mange grupper/ personer har allerede planene ferdig, og venter bare på grønt lys for å slå til? En såkalt sovende celle. Jeg vil på ingen måte skremme noen, men terroren er på full fart inn i Nord Europa og det er ingen grunn til å tro at de nordiske landene skulle bli spart.

Statsminister Jens Stoltenberg (Ap) og justisminister Knut Storberget (Ap) avbryter sommerferien og holder en felles pressekonferanse klokken 13.30 torsdag.

Ifølge PST-sjef Janne Kristiansen kan folk i Norge fortsatt føle seg trygge.

– Det kan nok høres paradoksalt ut etter en slik sak, men det er ingen grunn til at det norske folk skal gå rundt å være engstelige, sier hun.

Trusselnivået i Norge regnes fortsatt som lavt, opplyser PST.

All ære til PST som har klart å stoppe planene til disse terroristene. Måtte de klare å ta neste gruppe også… før det smeller.

                                                                     AL QAIDA LEVER I BESTE VELGÅENDE

 

Nå skal terror gruppen Al Qaida lettere rekruttere engelsktalende elever til terror nettverket sitt gjennom å starte et engelsktalende nettsted-

«Inspire» skal det hete og det ligger i navnet- inspirere, til hva da? Dette er ikke bra etter min mening!

All terror virksomhet bør stoppes så raskt som mulig og helt i fødselen der nye celler bygges. Jeg tror det blir vanskelig å fjerne Al Qaida 100% men å kutte deres informasjons kilder som Internett vil vanskelig gjøre deres arbeide-

Samtidig som al-Qaidas evne til å angripe vestlige mål skal ha blitt sterkt svekket, truer nå stadig flere terrorister med å angripe USA, melder nyhetsbyrået Reuters.

Den tilsynelatende selvmotsigende konklusjonen kommer etter at to grupper som begge har tilholdssted i det utilgjengelige grenseområdet mellom Pakistan og Afghanistan skal ha slått seg sammen.

De to gruppene det er snakk om er det såkalte Haqqani-nettverket og Pakistans Taliban. Begge gruppene har stått bak en rekke dødelige selvmordsaksjoner og andre store angrep.

Etter den mislykkede bilbomben ved Times Square i USA tidligere i år pekte også sporene mot den pakistanske Taliban-grupperingen.

– Synergieffekt

Advarselen kommer fra aller høyeste militære hold, ifølge Reuters.

– Disse terrorgruppene har skapt en synergieffekt, der målet er å drepe amerikanere, sier admiral Mike Mulleen, formann for Den militære sjefsnemnd i USA.

En tredje pakistansk gruppe som angivelig har forgreininger til al-Qaida, er Lashkar-e Taiba, nettverket som sto bak angrepet i Mumbai i 2008.

Terroren kommer nærmere og det er bare snakk om tid før det skjer noe også i Norge. Er vi og den politiske ledelse PST, samt Forsvaret forberedt på det? Tvilsomt- Det er en overhengende fare for og svært sannsynlig at det vil smelle i en større norsk by- Og det er det bare å forberede seg på. Terror nettverk med link til Al Qaida har rotfeste i norden og da er det ingen grunn til å tro at Norge skal bli spart-

Det er skremmende å tenke på og det er bare snakk om tid dessverre…

En av de første bidragsyterne til «Inspire» skal være Anwar Al Awlaki, den amerikanskfødte muslimske presten som er mistenkt for å ha deltatt i flere terrorangrep mot USA.

Oppfordrer til drap på amerikanere

Awlaki er lenket til tre av 11. september-flykaprerne, angrepet på militærbasen Fort Hood, kapringsforsøket om bord i et Air Delta-fly i desember og det mislykkede angrepet på Times Square i New York tidligere i år.

Afganistan er et land i fullstendig oppløsning med selvmordsbombere og andre terrorhandlinger som oftere og oftere tar fler og fler liv-

Det var minst to selvmordsbombere blant de seks personene som stormet kontoret til Development Alternatives tidlig fredag morgen, ifølge Afghanistans president Hamid Karzai.

Et engelskspråklig nettsted gjør det veldig mye enklere for all terrorvirksomhet og andre kriminelle å kommunisere med hverandre. Den bør jo fjernes først som sist- selvom det er bare en dråpe i havet i kampen mot terror- 

Shawan Sadek Saeed Bujak (37) har i avhør med PST tilstått å ha planlagt terrorhandlinger. Målet skal ha vært å sprenge Jyllands-Posten.

Like over klokken 08.15 om morgenen torsdag 8. juli tok fem tjenestemenn fra PST seg inn i en 44 kvadratmeter stor leilighet i en boligblokk inne på området til Ullevål sykehus i Oslo.

Der lå Davud og ektefellen og sov. Han ble kjørt rett til Asker politistasjon.

PST mener at de terrormistenkte trodde de hadde anskaffet seg alle ingrediensene til det som skulle bli en større eller flere mindre hydrogenperoksidbomber – også omtalt som «Satans mor» i februar og mars i år.
De forskjellige bestanddelene skal ha blitt skjult i hjemmet til uigur-kineseren Mikael Davud.

Hvilket mål er det neste terror celle velger? Mediehuse Verdens Gang eller NRK-huset? Og er Norsk myndigheter, PST og forsvaret i så fall forberedt på det? Tvilsomt!

kilde vg.no og TV2.no

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10033188

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10003094

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10003112

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/krim/-heller-ikke-norge-er-unntatt-faren-for-terror-3245778.html

10 thoughts on “Terroren kommer nærmere

 1. Det er bare å innrømme en gang for alle at dritten som kommer til landet kakkellakker. Å hva gjør man med det.? Jo, man gir dem oppholdstillatelse av ulike sorter? Gir man kakkelakker oppholdstillatelse??. Storberget sier vi er trygge. DET ER VI IKKE. ISLAM ER ROTEN TIL ALT ONDT. ISLAM ER EN KAKKELAKK. MOHAMMED ER EN PEDOFIL KAKKELAKK.

 2. Selvsagt kommer dette til å ramme Norge også. Vi er jo så forbanna idiotiske her i landet at vi hjelper storebror USA med alt de måtte ønske å foreta seg. Vi skal ta alt som blir sagt om terror disse dager med en stor STOR klype salt. USA har startet mange kriger på falskt grunnlag, også store deler av krigen mot terror.

  Jeg anbefaler alle å sjekke ut filmen Leading to War – noen av dere som leser VG og denne bloggen, vil uten tvil oppleve en liten vekkelse:

  http://www.leadingtowar.com/watch_online.php

  samt, les denne siden og forstå hvorfor og hvordan kriger startes, av USA

  http://911review.com/articles/anon/false_flag_perations.html

 3. Dette er ingenting mere enn et manipulerende påfunn av Storberget for å forsøke og skremme oss med terror slik at de kan få innført samme regime i Norge som i USA. Det er ingen annen grunn til å gå ut i media om dette. De som tror på dette er naiv.

 4. Terroren har vært i skandinavia i minst 25 år.
  Hvis noen av dere husker Abu Nidal og hans nettverk ( nest etter arafath i plo inntil de ble fiender)
  Nidal hadde på midten og slutten av 80 tallet flere tilhenger og sovende terror celler ( inaktive som ventet på ordre til å begå hendelser )
  I 1988 fulgte jeg en venn av meg til gardermoen . Han skullehjem til USA pga familie saker. Vi ble møtt av spesialpoliti med maskin pistoler.
  Så terroren kommer ikke nærmere men blir mere synlig. Den har vært her hele tiden. Og klart de går etter norske og andre alierte med USA . Men husk bare en ting: Vi har goder i Norge som de vil ha og klart de vil bruke alt fra ord til terror aksjoner til å få godene

 5. Sånn går det når NORGE driver imperialisme.. og norske folk er hjernevaska til å tro at dette er en krig mot terror..

  hva forventer det norske folk?? at dere skal kunne gjøre hva faen dere vil uten at det får konsekvenser??? Dette så jeg komme leeeeenge leeeenge før noen av dere hjernevaska mennsker engang skjønte dette..

  Dette er resultat av NORSK OkKUPASJON og tyveri av naturressurser fra afghanistan..

  NORGE har selv skyld i dette…trekk norge ut av afghanistan.. så slutter terroren. ENESTE måten å slåss mot en feig okkupasjon.. er å drive terrorisme i okkupantens land..

  Sånn har det alltid vært.. Når NORGE og USA driver terror der nede.. er det bare logisk at terroren kommer hit.

 6. «norge har selv skylda» hihihi det er så gøy å lese kommentarene til våre nye landsmenn, alltid litt ekstra caps lock lagt til her og der fordi aggresivitet er deres beste kompensasjon for mangel på intelligens. både på internett og i samfunnet

 7. Den unnvikenhet og MANGEL på kulturell innsikt fra sittende regjeringer har gjennom årenes løp skapt grobunn for den ekstreme siden i muslimske miljøer, samt at alle forsøk på diskutere innvandring og ISLAMISERING av samfunnet har blitt møtt med ordet rasisme, nazisme, og andre betegnelser på motstandere av dagens politikk. Den NORSKE TALIBAN er i fremarsj, og i dag har PST, 5 år etter London ble rammet av muslimsk terror fascisme, innkalt til pressekonferanse for og opplyse om at 3 er arrestert for planlegging av terror på Norsk jord.

  Jeg vet at mange fant det humoristisk i nær fortid, da flere hevdet at det kunne bli borgerkrigs lignende tilstander i Norge. I dag er det ikke lenger noe flire av, vi er så nær en eksplosjon, at det er knapt noe som kan gjøres for og redde nasjonen ut av det uføre den har kommet inn i.

  Norske muslimer hater alt med kristne grunnverdier, likhet for alle og frihet er prinsipper som ikke kan eksistere i Islam. Islam, og jeg hevder fremdeles, har ikke grunnleggende menneskerettigheter innbygd i sin religion. Dette kan man se i det tidligere Taliban styrte Afghanistan, hvor kvinner, uten rettergang, ble dratt ut til offentlige areaner, for bli nakkeskutt, I Iran i dag at steining av opposisjonelle, kvinner og BARN.
  Jeg støtter krigen i Afghanistan, det putter press på de muslimske svina, og holder terroristene (flertall av dem) i sjakk.
  Også til fascisten som er muslim, som hevder at vi gjør dette mot oss sjøl.
  Mei, vi driver ikke terror, vi bygger skole og infrastruktur. Vi bygger skoler for jenter og gutter, og det er det dere ikke tåler! Kvinner og jenter er jo på samme nivå som esel!
  Vi dreper ikke kvinner, barn og eldre. Det er det muslimske terrorister. Vi dreper terrorister i i Afghanistan, ETTER 9/11 angrepet 2001. Dette etter FN og Nato vedtak.

  Vi vil vinne krigen, men det kommer til og ta tid. I mellomtiden får vi forberede oss på den borgerkrig som allerede har begynt i Norge.

 8. Myndighetene i Norge gjør nå en ganske bra jobb. Det har ikke vært mye terror i Norge, det er jo nesten ikke så mye som en som banker kona engang.

 9. Norge er et friland for terrorister blant andre mulla krekar. Det at disse ble arrestert var grunnet press fra utlandet og frykt for mer kritikk. Terrorister vil jo ikke bruke terror i frilandet for da vil jo norske styresmakter bruke mye mer penger til å stoppe dette. Men så lenge terroren skjer i utlandet så bryr ikke norge seg. Er ikke vanskelig å skjønne dette, det er bare å åpne opp øynene og ørene litt og følge med.
  Så lenge norge er en fristat for terrorister så er norges innbyggere selv ikke i fare. Så lenge norges lover tillater at terrorister gjør nettopp dette, at den beskytter terroristene så er norske innbyggere trygge. Så lenge politiet eller pst ikke gjør noe før de blir presset av utlandet, så er norges innbyggere trygge. Så lenge det norske folk ikke har kastet ut krekar men tillater politi og styresmakter å være feige….

  Vi blir ikke terrorisert fordi vi nettopp står på feil side i kampen mot terrorisme. Norges styresmakter og politi sikrer innbyggernes sikkerhet ved å nettopp med vilje ikke kjempe mot terrorister som dreper i utlandet. Dette er vår sikkerhet, at vi ikke gjør noe, at vi tillater.

  Selvfølgelig vil ikke en terrorist angripe norge, når han ser at norge egentlig er på deres side. Når han ser at i norge er man mye tryggere enn i utlandet. Til om med i sverige er ikke terroristene trygge.

  Norge har her blitt skikkelig presset og kun derfor har det skjedd pågripelser. Nå vil nok styresmaktene og politi prøve å dysse det hele ned eller være svært forsiktige med sine uttalelser fordi de er livredde for at terroristene skal tro at vi kjemper mot dem!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.