Toppløse norske håndballjenter vil bli EM -mestere

Camilla Herrem og de andre norske stjernene kommer til å sloss for medaljer og er favoritt til å kapre sitt 4. Gull i EM sammenheng.

Men det er mange profiler i den norske troppen, og det er det mange som vil vite noe om. Kanskje fler enn de som er villig til å heie fram vår yndlinger til gull, dessverre-

Mange av jentene stod modeller for en kalender til inntekt for sine klubblag for en tid tilbake- og bildene er så flotte at de burde være hengt opp langs Karl Johans gate i hele mestersakpet- Problemet et kanskje mer at det er allerede flere av de som var med på kalenderen som nå ikke lengre er aktuelle for landslaget.

Kari Traa

Jenter som står fram med lite klær har en tends til å få endel fokus. Og spesielt hvis de har et navn fra før og er kjent for et eller annet-  Hvem husker vel ikke journalisten som la seg selv ut på Twitter i bare trusa.  Og Marianne Auli og hennes berømte og flotte rumpe. Men kanskje best huskes vel den mest sexye av dem alle, Kari Traa med dette bilde.

Men tilbake til hånballjentene- Jeg mener det er gøy med håndball. Og jeg håper og tror at de norske juvlene beholder landslagsdrakten på, og spiller seg stadig bedre utover i mesterskapet, og at det kommer tusentalls bjelletunge medlemmer fra håndballens venner og jubler jentene fram til nok en EM triumf-

Lykke til Norge!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.