Topshop kommer ikke til Norge

 

Philip Green- Sorbrittanias 5. rikeste mann eier Topshop kjeden, og ville lansere en gigant butikk i Oslo- Slik går det dessverre ikke!

Moteinteresserte må fortsette å reise til utlandet for å handle klær, sko og annet tilbehør i den britiske kleskjeden Topshop.

Planen om å åpne en gigantbutikk i Karl Johans gate12 blir nå skrinlagt på grunn av navnekonflikten med en kjøpmann i Bergen.

Baljinder Singh Pandher sitter på rettighetene til varemerket Topshop via selskapet Classic as. Han selger klær merket Topshop i forretninger i Bergen, Drammen og Oslo.

I vår sikret Varner-gruppen seg franchise-rettighetene i Norge. De hadde planer om å åpne Topshop-butikker flere steder i landet, blant annet i et 2200 kvadratmeter stort lokale på Karl Johan.

– Vi har ikke klart å sikre oss rettighetene til varemerket, sier sjef i Varner-gruppen Marius Varner og innrømmer at han er skuffet over at planene gikk i vasken.

Det er mange kleskjeder i Norge og de fleste går veldig bra til tross for at klær i norske butikker- har gått ned i pris de siste årene så har butikkene økt omsettningen- Ting tyder på at det selges større volum av tekstiler enn noen gang-

Det paradoksale er at det selges også mer enn noen gang via nett. Nettbutikker som selger klær er en forholdsvis ny trend, men det kommer stadig fler, og det er en stadig voksende omsettning også her-

Her er noen eksempler på nettbutikker:

www.bestsellershop.com:

www.shop.hm.com

www.ginatricot.com/no

www.urbanshop.no

Og det finnes mange flere-

SÅ -om du klager over at du ikke finner deg noe å ha på deg til julebordet, så er det ikke mange som vil tro på deg…

Kilde

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.7373418

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.