Trekant- Pia og Marie velger å være helt glatt

 I herrebladet FHM tar Trekant-programledere skrittet helt ut og forteller om sin intimfrisyre. Nå advarer eksperter mot slik barbering.

Trekant- programmlederene velger å si det som det er, og har ingen problemer å innrømme at det er mer innbydene for jentene å være helt glattbarbert nedentil-

– Jeg barberer meg helt glatt, jeg synes det er best å være helt ren sier Marie Kinge (19) til bladet.

Hennes kvinnelige programlederkollega fra NRKs sex-program «Trekant», Pia Dailey Kristoffersen (22) er på samme bikinilinje.

– Glattbarbert, slår hun fast overfor FHM før hun fortsetter:

– Det er mest innbydende. Det er veldig deilig for gutten også, spesielt når han skal slikke. Jeg vurderte voksing, synes det er kjipt å bli pinnsvin etter tre dager.

Nå har du muligheten! Du kan snakke med programlerene mens trekant går på TV-

Fra kl 2100 til kl 2300 kan du være i direkte kontakt med Pia, Thomas og Marie.

Bare fantasien setter en stopper for hva du kan spørre om.  Har du ikke sett programmet så har du sjansen nå, og du kan i tillegg få svar på alt du lurer på om sex relaterte spørsmål-

Onsdag er Trekant tilbake på tv-skjermen med ny episode, og under den og de resterende episodene, kan du som publikum prate med programlederne underveis, fra kl 21-23. Sendingen begynner 21.30 på NRK3 onsdag.

I episode 3 stiller Trekant spørsmålet; Er alle litt homo?

 
Når deltakerne får utdelt tema, er de uenige om svaret på spørsmålet. Marie mener at alle er nok litt homo, mens Pia kunne tenke seg å prøve jentesex, men ser ikke for seg å være kjæreste med en jente.

Thomas sier han aldri har følt noe seksuell tiltrekning mot gutter, og at sex med en gutt innebærer mer enn sex mellom to jenter som han mener er mer akseptert uansett.

Hvordan det går, ser du på NRK3 onsdag kl 21.30, eller på P3.no/trekant kl 12.30!

 

DETTE ER TREKANT

 

Pia, Thomas og Marie har siden august bodd sammen i en leilighet på Torshov.

Vi følger de tre programlederne i åtte uker, når de blir introdusert for et nytt tema hver uke, for så å bli sendt ut på individuelle oppdrag for å lære, utforske og oppleve hva som finnes i den seksuelle verden.

Sex og fetisjer

Gjennom åtte episoder har deltakerne blitt introdusert for alt fra ulike sexstillinger og tantrisk sex, til møte med eksperter og fetisjer, som du sannsynligvis aldri har sett før.

Programlederne har latt seg sjokkere og imponere, og mistet tellingen på antall røde ansikter, kleine øyeblikk og latteranfall. Nå er tiden inne for å dele kunnskapen og opplevelsene.

Trekant er programmet for deg som vil lære mer om nytelse, sex og smale miljøer på en morsom måte, uten å risikere og pådra deg noen av de kjipe sykdommene.

Med humor og nysgjerrighet har våre tre programledere tilegnet seg kunnskap, fått gode råd og kjent på egne fordommer og grenser, når de har stilt spørsmålene vi alle vil ha svar på.

Thomas, Marie og Pia

Vargas

 

Kilde

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10019172

http://p3.no/trekant/prat-med-programlederne/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.