«Twittrer» du blider av deg selv?

Marianne Aulie og Helle Vaagland, to like bilder, men med ulik begrunnelse for å ha postet det. (Foto: Vaagland/ Aulie( Twitter)

Asså, jeg synes det er sporty gjort å sende bilder av seg selv på Twitter på denne måte som stadig flere kjendiser gjør- Men det ikke det et skrik om hjelp, eller i hvertfall et desperat forsøk på å få oppmerksomhet?

Nasjonalgalleriets programleder Helle Vaagland sier at det er den eneste måten å få plass i mediene på! Ærligtalt Helle, det kan du ikke tro at du blir trodd på? Det er vel svært mange måter å bli både sett og hørt på- uten å måtte ta bilde av seg selv i bare trusa?!

Jeg er ikke på Twitter ennå, men skjønner at det er dette som er in for tiden- spesilet siden det er svært mange kjente personer som stadig kommer med saklige og usaklige kommentarer, beskjeder eller bilder da-

Hvor mye er vi villig til å informere om oss selv til omverden? Mange har ingen grenser, men trenger vi denne infoen/ bildene? Jeg har skrevet om Marianne Aulies rumpe før, så den er absolutt verdt et bilde for så vidt. Flott stuss-

Men hvor langt er vi villig til å gå?

Hvilke bilder kommer på Twitter om to tre år?

Twitter er sikkert bra det, men brukes det på riktig måte?

Jeg må se å få «spraytannet» meg litt- før jeg Twittrer meg selv på skinnfellen med rose i munnen.

Yeah right!

Bruk tiden til noe nyttig i stedet, er min oppfordring-

Les en god bok. Les » Halvbroren » av Lars Saabye Chirstensen før filmen kommer…

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10018798

12 thoughts on “«Twittrer» du blider av deg selv?

 1. Jeg tror du har missforstått litt her – grunnen til at Helle Vaagland legger ut dette bildet er ikke for å få oppmerksomhet i seg selv, men for å sette fokus på et usunt fokus på kropp.

  1. Mulig du har rett i det Lars, men hun sier at det er for å bli sett i mediene, og det kan man vel uten å måtte kle av seg? Hun har forøvrig en flott kropp hun bør være stolt av-

   Takk for innspillet ditt-

 2. Hannah Helseth: namm, mer å ta i, mer å beføle. Mykt og godt 🙂
  Men hun PRØVER å gjøre seg litt stygg med den magen. Hvor ofte er det kvinner egentlig står i den stillingen? Vært mer naturlig å stå i en naturlig stilling.
  Men hun er kjempefin og jeg ville ikke nølt ett sekund med å «ha det godt» med henne.

 3. Hvorfor er det så fantastisk når en kvapsete dame i 40 åra legger ut slike bilder og så riv ruskende galt når Aulie gjør det samme?

  1. Det kan hende det er bedre bøker, kan du komme med forslag siden du er en belest person?:) Når det er sagt så er det ikke uten grunn at akkurat Halvbroren har fått Nordiskråds literatur pris. Det er en fantastisk bok, og det er det veldig mange som mener- Det er blant annet derfor den blir til film-

 4. Bildet er vel bra, men den svarte strøpebuksa rundt knærne synes jeg er grusomt. NRKs personaltoalett ser da ganske trist ut, tilogmed papier flytedene på gulvet ser det ut til. Hver sin smak, men hva er egentlig hensikten her?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.