Veien til drømmekroppen

Skal du komme deg i bikinien eller badebuksa til sommeren så må du begynne å tenke kropp nå!

Hvis måsettningen er å være slank og være blikkfang på stranda så er det kun tre ting som gjelder, riktig kosthold, trening og streng disiplin. Gjør du dette riktig så kan du gå sommer`n trygt i møte.

Tren med noe du liker, gå i rask gange, er like bra som å løpe. Tren regelmessig og ikke for sent på kvelden. Minimum tre økter på 1.5 til 2 timer pr økt. Trener du i helsestudio, hver sikker på at du trener riktig. Å trene feil kan være direkte helse skadelig. Spør så får du hjelp der du trener.

Riktig kosthold betyr at du spiser nok karbohydrater ifht trening, spis lite og ofte, helst hver tredje time for å holde forbrenningen oppe.  Skal du kose deg så gjør det gjerne men ikke hver dag. Dropp det aller meste med sukker, sukker er fy! Men det er masse deilig man kan spise selvom man ikke skal direkte slanke seg, men holde linjene som det heter.

Kylling, salater av alle slag, frukt og grønt. Fisk og skalldyr, grovt brød og masse vann. Minst tre liter vann pr dag. Skal du grille og kose deg kan du også grille fisk, det er veldig godt! Spis nøtter og bær av alle slag. Dropp kosttilskudd, det trenger du ikke. Men en trankapsel vil jeg anbefale da det er Omega3 som som er veldig bra for deg.

Med disiplin mener jeg at du bør sette deg opp målsettninger, en strategi hvordan du skal gå fram. Husk at dette skal være gøy. Er det et ork for deg så kan du like godt kutte ut. Drømmekroppen kommer ikke av seg selv. Det er mye jobb, og du må være tolmodig. Men begynner du nå og gjør dette riktig veil resultatene komme- garantert!

Men ikke alle er ute etter  noe drømmekropp.

Viktigst er det at du har det bra, uansett hvordan kroppen din ser ut!

2 thoughts on “Veien til drømmekroppen

  1. Hei Sindre

   Ser du ikke er enig med meg i måten å trene på i forhold til å gå ned i vekt. Den måten du beskriver med intervall trening er helt sikkert like bra som det jeg skriver i mitt innlegg. Jeg har selv brukt min forklaring- med trening to til tre ganger på pr uke og med fra 1 til 3 timer treningstid. Jeg vet ikke helt hvor du vil med å si at dette er løgn, bare for at det ikke stemmer med din meninger. Jeg vet at dette er efektivt og det derfor jeg har skrevet om det i min profil. Dessuten så finnes det ikke bare et svar på hvordan man skal oppnå vekttap mht trening, det vet du helt sikkert:)

   At jeg har få besøk på bloggen min fordi jeg farer med løgn faller også på sin egen urimelighet. Men den er jo såpass intersant for deg at du besøker den…

   Ha en fin dag Sindre

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.