VG- TV med eget søppleprogram

 

Er det ikke nok drit på TV om ikke også Norges største avis skal begynne å sende programmer det er mer enn nok av fra før? Blondiner som vet hva de driver med, og prøver og erobre verden? Paradise Hotell bølgen har truffet Akersgata med full kraft må vite-

Dette er ikke en seriøs avis verdig, og bør stoppes As soon as possible- Jeg tviler veldig på om dette er noe folk vil se på, jeg så ikke på fanthomas heller jeg, og heller ikke rikingen, men dette kan jo umulig være noe folk setter seg ned for å se på. Har ikke folk viktigere ting å gjøre enn å se på pene damer som mislykkes med livene sine? Nei hadde det enda vært trønder damer så kanskje…

Nei gi meg en god bok…

For første gang fikk jentene i VGTVs nye serie OsloGirls se hvordan serien er blitt. Det ble en nervepirrende opplevelse.

– Jeg har vært så nervøs. Jeg trodde nesten jeg skulle spy før jeg kom hit, sier Isabelle Ringnes til VG Nett og får samtykkende nikk fra de to andre «Oslo-jentene».

Det er duket for en god dose dramatikk og gutteproblemer, særlig mellom Dyson og Helgerud. Alle jentene sier de er forberedt på at det vil komme reaksjoner, men at det ikke gjør noe.

– Så lenge vennene mine vet hvem jeg er, og hva jeg står for, blir ikke dette noe problem, sier Natalie Helgerud.

«OsloGirls» har premiere på VGTV fredag 10. september. Deretter vil det sendes to episoder i uken.

Kilde VG.no

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10044854

4 thoughts on “VG- TV med eget søppleprogram

  1. Nysgjerrigheten eller kjedsommeligheten tok overhånd, og jeg klikket på en episode for å sjekke hva fenomenet Oslogirls går ut på. Å kjære vene, er det mulig! Disse damene representerer det verste av det verste av dåser, helt uten sjarme eller utstråling. Med så mye spray-tan og foundation at porene må være uopprettelig tilstoppet. Jeg er absolutt ikke en kvinne som er kvinne verst, og beundrer mine medsøstre som er født med diverse strålende egenskaper og attributter. Men i dette tilfellet hadde jeg mest lyst til å strekke hånden tvers gjennom LCD-skjermen og ved magisk kraft kunne fike kraftig til samtlige deltagere.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.