Er det ikke nok drit på TV om ikke også Norges største avis skal begynne å sende programmer det er mer enn nok av fra før? Blondiner som vet hva de driver med, og prøver og erobre verden? Paradise Hotell bølgen har truffet Akersgata med full kraft må vite-

Dette er ikke en seriøs avis verdig, og bør stoppes As soon as possible- Jeg tviler veldig på om dette er noe folk vil se på, jeg så ikke på fanthomas heller jeg, og heller ikke rikingen, men dette kan jo umulig være noe folk setter seg ned for å se på. Har ikke folk viktigere ting å gjøre enn å se på pene damer som mislykkes med livene sine? Nei hadde det enda vært trønder damer så kanskje…

Nei gi meg en god bok…

For første gang fikk jentene i VGTVs nye serie OsloGirls se hvordan serien er blitt. Det ble en nervepirrende opplevelse.

– Jeg har vært så nervøs. Jeg trodde nesten jeg skulle spy før jeg kom hit, sier Isabelle Ringnes til VG Nett og får samtykkende nikk fra de to andre «Oslo-jentene».

Det er duket for en god dose dramatikk og gutteproblemer, særlig mellom Dyson og Helgerud. Alle jentene sier de er forberedt på at det vil komme reaksjoner, men at det ikke gjør noe.

– Så lenge vennene mine vet hvem jeg er, og hva jeg står for, blir ikke dette noe problem, sier Natalie Helgerud.

«OsloGirls» har premiere på VGTV fredag 10. september. Deretter vil det sendes to episoder i uken.

Kilde VG.no

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10044854

Pin It on Pinterest